Şimdi Ara

Yeni Nesil Konsolların Gücü Dying Light 2 için Yetersiz Kalabilir (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Optimizasyon yapamazsa bu şirket batar. Ne kadar iddialı olduğuna değil, ne yapabildiğine bakar insanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dying Light'ı PS4 de oynama fırsatı bulmuştum uzaktaki ağaçların detayları gerçekten çok kötü gözüküyordu genel olarak 30 FPS olsa da yangın olduğu zaman 20'lere kadar düşüyordu, kısacası konsol gerçekten zorlanıyordu. Fakat Dying Light'ı sonradan PC de oynamış biri olarak öyle aman aman grafik yok oyunda tamam zombiler çok detaylı ve ekranda bir sürü zombi görüyoruz ama genel olarak öyle teknolojiye abanan bir yanı yoktu. Kaldı ki ilk çıktığı zaman PC'lerde bile düzgün çalışmıyordu.
  • Yaw he he yapamıyoruz demiyorda. Anca ubisoft gibi cihaza laf atın. Geçen nesle gta 5 gibi bir oyun çıkıyorda bunların kıytırık oyunu bu nesle çıkmayacak öylemi. Dying Light o kadar dandikki ben x360/ps3e de gelir diye düşünüyordum ama üşenmişler yapmaya. İlki çöp ikinciside çöp olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 15 Ağustos 2015; 18:50:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lorkand

    Ne kadar inkar ederseniz edin bu konsollar çok dayanmaz.Optimizasyon falan değil kardeşim. Konsolların donanımı belli gücü belli bu jenerasyon çok kısa sürede bitecek max 3 sene daha dayanırlar. Artık teknoloji çok daha hızlanıyor. PS3 dönemi gibi değil artık. Şu an bile Konsollar oyunları doğru düzgün çalıştıramıyor. Eğer PC'de grafikler gelişmiyorsa sebebi konsollardır. Çoğu oyun medium'da FPS droplarıyla çalışıyor. İster kabullenin ister kabullenmeyin sadece Techland değil çoğu firma aynı şeyi düşünüyor ama söylemiyorlar. Bu konsollar 2-3 yıl sonraki oyunları kaldıramazlar. Bugünküleri zor kaldırıyorlar.Olan PC'ye oluyor konsollar çok kasmasın grafikleri düşürelim ama konsol oyuncularına da haksızlık olmasın (Sony ve Microsoft sayesinde) grafikleri düşürelim. PS4 almış biri olarak çok pişmanım.


    Aga söyle oyun yapımcılarına hayvan gibi grafiklerle sadece pcye çıkarsın o zaman oyunlarını hadi hodri meydan.Kim kime ne oluyor görelim.




  • Bundan sonraki nesli düşünüyorlarsa, işe kopan kol bacak, kafa, iç organların fırlamasıyla ve daha iyi kan efektleriyle başlayabilirler...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • son zamanlarda hiçbir oyunun sonunu getiremiyorum.. grafik kasacaklarına biraz daha oynanabilirlik katsınlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EyesNight

    quote:

    Orjinalden alıntı: EyesNight

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <b><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=109117657&url=#" onclick="return toggle('d109115965d')" data-href="#" onclick="return toggle('d109115965d')"><br><img src="http://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d109115965d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: ghostliving

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: EyesNight

    <b><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=109117657&url=#" onclick="return toggle('d109099833d')" data-href="#" onclick="return toggle('d109099833d')"><br><img src="http://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d109099833d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: ghostliving

    Optimizasyonu beceremeyen ve grafikleride zaten okadar iyi olmayan bi firma. Amd islemcilerde rezaletti oynanmiyodu oyun daha pc de beceremiyosunuz ki konsola edebilesiniz. Kendi oyun motorlari olan chrome engine cok kaliteli degil zaten. Dyinglight da grafikleri iyi olan bi oyun degildi oynanisi guzeldi o da sadece coop ile.</blockquote></div>

    Bence fanboyluğun bunu sana yazdırdı şuan oyunu oynuyorum en ufak sıkıntı yaşamıyorum lütfen oyunu alıcaklar için böyle saçma yorumlar yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin ve evt adamlar haklı yeni nesil yok ortada dostum gözün aç
    </blockquote>
    Bende gtx 980 devar playstation 4 de. İkisinin de fanı degilim. Dyinglight i ilk yukledigimde amd fx8320 ve gtx 980 im vardi fps 21 lerekadar dusuyordu ve 35 i gecmiyordu. Bende i7 4770k ve asus rog anakarta gectim paraya kiyip ve birden hop oyun 60 fps oldu. Ayni zamanda arma 3 de amd islemcide ozurlu ben arma 3 oynadigim icin intel e gectim, Dying light icin degil. Burada bizzat tecrubemi soyluyorum bos yere sadece bir platforma sahip bebeler gibi laf etmiyorum. Ve emin ol pc ye ps4 ten daha cok harcama ediyorum, ps4 un 3 kati fiyat ediyor sadece kasam ve halen daha steam e para dokuyorum.</blockquote></div>

    İnanalım mı şimdi bu yazdıklarına? GTX 980 orta seviye denilebilecek bir işlemciyle dahi Dying Light'ı Max@1080p ayarlarında 70-80 FPS'in altına düşürmeyen bir ekran kartı, ne 20 FPS'sinden bahsediyorsun onboard grafik kartı mı bu? Daha iki cümleyi bir araya getirip yazamayan insandan PC parçalarını bir araya getirip çalıştırmasını mı bekleyelim bunu mu söylüyorsun ayrıca?
    </blockquote>
    Adam elinde olmayan şeylerle güzel yalan atabiliyor milletçe alkışlıyoruz :D


    Adam 980'le 25 30 fps almıyor muş muş yok canım daha neler ya dostum atıyorsunuz Allah aşkına böyle atmayın donanım bilgisi olan ve gerçekten elinde bu donanımlar olupta denemiş olanlar gelsin ne olursun

    Kolayı var.... Eğer ortaya 1 iddaa atıyorsa elindeki gtx980in gpu-Z raporunu eklesin...
    Genele yazıp 980 altında Dyinglight 35 fps gördüğünü yazıyorsa bunu ispatlama ile yükümlü...
    Sonra işi kelime oyunlarına döküp 2100tllik 980 vardıda sattım yada 1şey ispatlamak zorunda değilim vs.. yazıyorsa .................
    Yeni Nesil Konsolların Gücü Dying Light 2 için Yetersiz Kalabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 15 Ağustos 2015; 19:25:11 >




  • PS3'ün en iyi oyunları son yıllarında çıkmadı mı ? Belki bu donanımları da en iyi şekilde kullanacak yazılımlar üretilir.
  • Bence haklılar. Konsollar çıkalı kaç sene oldu ama şimdiden 1080p açamadıkları oyunlar mevcut. Hatta bunları da öyle güzel yiyor ki konsol fanboyları.
    Mesela Order 1866. Oyun sözde 1080p. Kenardaki sözde "sinematik" olması için yapılan çerçeveleri saymazsak.
  • çok normal 7850 ile buraya kadar abi.
    3-4 sene öncesinin bile orta-alt seviye olan bi ekran kartından bahsediyoruz.
    şimdilerde kaç kişi bilgisayarında 7850 kullanıyorki?

    eee yersen 400$ a okadar oluyor.bu konsollar çıktığında zaten herkes demişti donanımcılar konuşmuştu,bu nedir?, bu yetmez bunla olmaz denmişti.hani hep bi hayal varya konsolcuların içinde işte ilerledikçe daha güzel olacak falan diye.hiç sanmıyorum dahada kötü olacak çünkü özellikle ps4 çağın gerisinde kalacak.hadi xbox one dx12 ile son güncellemeleri alacak mimarisini birazda olsa yeniliyecek yazılım olarak.ama ps4 ne yapacak bilmiyorum.heleki önümüzdeki 2 sene içersidne çıkan tüm oyunlar ps4 de büyük ihtimal ile medium-low grafik seviyesinde oynanacak.xbox one a directx 12 ne kadar bilemediğim için onun hakkında bi fikrim yok ama ps4 de durum böyle.alışın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hümiyettin

    PS3'ün en iyi oyunları son yıllarında çıkmadı mı ? Belki bu donanımları da en iyi şekilde kullanacak yazılımlar üretilir.


    tamamda hocam ozamanki mimari ve donanım sistemi bilgisayardakinden farklıydı.
    ozamanlar 256 mb ram ile gta 5 oynuyorduk ve konsol mimarisinde yeterliydi.
    Ancak şimdiki konsollar üretim maliyetini azaltmak ve oyun geliştirmeyi kolaylaştırmak için konsolları adeta birer "onboard" pc ye çevirdi.yani şuanda dışında ps4 yazan konsolun içinde fx8350 işlemci ile hd7850 bulunan bir masa üstü pc sinden farkı kalmadı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamlar ya reklam yapıyor yada fantazik bir iş peşindeler. Belki bu iş cpu yu çok fazla yoruyordur adamlarda konsollara güvenemiyor olabilir. Konsollar biraz daha pahalı olup daha güçlü olabilir di.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheStarBox kullanıcısına yanıt
    İçinde ne olup ne olmadığı önemli değil. Global olarak sabit bir donanıma sahip olması ve kapalı sistem olması yeterli. Belli bir sistem için optimizasyon yapmak masaüstü ve laptopların dahil olduğu milyonlarca donanım yazılım kombinasyonuna sahip sistemlere optimizasyon yapmaktan çok daha kolay. Kutunun içinde ne olduğu çokta önemli değil.
  • Anlaşılan o ki yeni nesil konsollarla birlikte pc donanım satışı azalmış durumda. Çıktığjndan beri konsolun gücü tartışılıyor anlamıyorum bu insanların beyni neden bukadar kıt kosnsol donanımını adam masaüstü pc ile karşılaştırıyor. Konsol donanımı konsola özeldir oyunlar bu konsola optimize edilir. Oyun yapımcıları gerektiği kadar çalıştığı takdirde senin 3 katı güçlü pc inden daha performanslı oyunlar çalıştırırlar bu konsol üzerinde. Aynı şey apple için de geçerli. Neden hiçbir oyun hiçbir ıphone da kasmıyor ? Bu yapımcılar oyunu bitirmeden piyasaya sürmeye başladı. Oyun çıkmadan dlc si çıkar oldu. 3 senede 5 saat sürecek oyun yapar oldular şimdi de konsolun gücü yetmiyor diyolar. Bunlara mı inanacağız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptigi oyun dying light girdigi trip witcher 3 turk kızı sanki

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheStarBox

    quote:

    Orjinalden alıntı: Hümiyettin

    PS3'ün en iyi oyunları son yıllarında çıkmadı mı ? Belki bu donanımları da en iyi şekilde kullanacak yazılımlar üretilir.


    tamamda hocam ozamanki mimari ve donanım sistemi bilgisayardakinden farklıydı.
    ozamanlar 256 mb ram ile gta 5 oynuyorduk ve konsol mimarisinde yeterliydi.
    Ancak şimdiki konsollar üretim maliyetini azaltmak ve oyun geliştirmeyi kolaylaştırmak için konsolları adeta birer "onboard" pc ye çevirdi.yani şuanda dışında ps4 yazan konsolun içinde fx8350 işlemci ile hd7850 bulunan bir masa üstü pc sinden farkı kalmadı.

    Bu işin mimarisi vs si yok. Herkesin elindeki sabit donanıma adam oyunu en doruklarda bile optimize edebilir işi kolaydır çünkü tek tip donanıma göre optimizasyon yaparlar. Aradaki farkı anlamıyorsunuz pc ile kıyaslıyorsunuz. Elinizde olsa ps4 e windows yükleniyor diyeceksiniz. Apple buyüzden marka oldu donanımına göre yazılım yaptı. 5 gb lık ram ile yaptığın işin fazlasını 1 gb ile yapıyorsun apple cihazlarında. Sebep ? Yazılım optimizasyon donanım yazılım uyumu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konsollarin sorunu degil oyunun sorunu olur. Konsollarin da cok umrundaydi. Sanki baska oyun gelistirici yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapamıyorsan bırak bu işleri..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapamıyorsan bırak bu işleri..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu ilk olarak i5 4200m ve gt740m laptopta oynadim low ayarlar 42fps aliyordum yeni sistemime geçtim ve tekrar indirdim sistem şu şekilde i5 4460 gtx 960 ultrada 64 aliyorum arkadaş ise gtx 980 ile 35 aliyomuş iyiymiş gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.