Şimdi Ara

YENİ NESİL HYUNDAİ İ30 TÜRKİYEDE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YENİ NESİL HYUNDAİ İ30 TÜRKİYEDE

    Piyasaya ilk çıktığı 2007 yılından bu yana sürekli olarak marka adına olumlu bir katkı yapan i30 üçüncü nesliyle Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.

    Yeni nesil Hyundai i30, teknoloji odaklı çözümleri, daha fazla kişisellik içeren özellikleri ve yeni donanım seviyesiyle C segmentine yepyeni bir bakış açısı getiriyor.

    Her yaştan kullanıcı kitlesine hitap eden yeni otomobil, özellikle çekici tasarımı ve daha modern yapısıyla markanın imajına da katkıda bulunmaya hazırlanıyor.

    Mevcut donanımların üzerine eklenen teknolojik yeniliklerle çağa ayak uyduran i30, aktif güvenlik paketleriyle iddiasını artırıyor. Tasarım, Avrupa’daki Hyundai müşterilerinin bir numaralı satın alma nedeni.

    Yeni nesil i30, Hyundai’nin yeni tasarım dilini hassas çizgileri, rafine edilmiş zengin hatları ve zamana karşı koyan görüntüsüyle vurgulayarak rakiplerinden ayrılıyor. Daha elit ve ağırbaşlı bir görünüme kavuşan i30, kısa yapıya sahip ön ve arka tampon çıkıntıları, uzun motor kapağı, ve bu şık tasarımı destekleyen konik bir çatı silueti ile son derece sportif bir görünüm sergiliyor.

    Yeni i30, LED arka lambaları, sportif görünümü destekleyen tamponları ve diğer bileşenleriyle sofistike şık bir karakter çizgisine sahip.

    Siyah arka spoyler ise hem aerodinamiği artırıyor hem de sportifliği vurgulamaya devam ediyor. Sürtünme katsayısı sadece 0.30 olan yeni i30, aerodinamik performans için ön tamponun her iki tarafındaki hava perdelerinden destek alıyor.

    Bu yeni eklentiler sayesinde hava akışını artarken aynı zamanda tekerlek yuvasında oluşan türbülans da azaltılıyor. Araçta kullanılan yeni tasarıma sahip 10 kollu 17 inç jantlar da hem görünüm hem de aerodinami açısından önemli rol oynuyor. .....

    http://www.motobilim.com/2017/03/3nesil-hyundai-i30-turkiyede-satista.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.