Şimdi Ara

Yeni Nesil Düşük Seviye Pc topladım nasıl olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar, gün itibariyle her parçanın anlaşması yapılmış olup, Pazartesi ve salı günleri gelecek olan kargolar beklenmektedir...

1155 pin ivy bridge sistem topladım. Parçaları ve Aldığım fiyatları yazayım her türlü yorumda bulunabilirsiniz

Anakart: foxconn h61mxv V:2.0 = forumdan meneme2002 adlı abimizden aldım = 60 tl
    Ram : 2GB kingstone 1333 mhz ddr3 = meneme2002 abimizden = 35 tl
    İşlemci: pentium G2010 = trusen adlı arkadaşımıza anlaştık, Pazartesi kargo salı elimde = 100 tl
    Hdd: 160 Gb sata = forumdan NSXT adlı arkadaşımızdan alındıpazartesi kargo burada=30 tl
    Kasa: Frisby marka yan kapak pleksi hoş bir kasa izmirden elden aldım= 35 Tl
    PSU: içinde iki tane 12 V kanalı olan 10 ve 14 A veren 300 W lık Psu var, codogen 400 w dan daha ağırdı= 0 tl
    Ekran kartı: şimdilik yok, bir iki aya alabilirim ne öneririsiniz?
    Klavye/fare/vga kablo/Psu kablosu: 30 tl ye hallederim gibi geliyor...

Toplam 290 tl 20 tl kargolar 310 tl ye gelecek... 24 inç LCD tv var SEG marka 1080 p onu da monitör olarak kullanacağım:)

Yorumları bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Merhabalar...

Arkadaşlar, gün itibariyle her parçanın anlaşması yapılmış olup, Pazartesi ve salı günleri gelecek olan kargolar beklenmektedir...

1155 pin ivy bridge sistem topladım. Parçaları ve Aldığım fiyatları yazayım her türlü yorumda bulunabilirsiniz

Anakart: foxconn h61mxv V:2.0 = forumdan meneme2002 adlı abimizden aldım = 60 tl
    İşlemci: pentium G2010 = trusen adlı arkadaşımıza anlaştık, Pazartesi kargo salı elimde = 100 tl
    Hdd: 160 Gb sata = forumdan NSXT adlı arkadaşımızdan alındıpazartesi kargo burada=30 tl
    PSU: içinde iki tane 12 V kanalı olan 10 ve 14 A veren 300 W lık Psu var, codogen 400 w dan daha ağırdı= 0 tl

Toplam 290 tl 20 tl kargolar 310 tl ye gelecek... 24 inç LCD tv var SEG marka 1080 p onu da monitör olarak kullanacağım:)

Yorumları bekliyorum

yanınada bi 7770 al süper sistem olur fiyatına göre

• KaGaNSaN K kullanıcısına yanıt
    7750 düşünüyorum hocam :) 7770 Psu muhalefeti nedeniyle gelemiyor...

Bir de idareden 5570/5670 lerde bakayım mı 2. Elden???

Şimdilik pes 13, sonraları ise Yarış oyunları( joyistik ile oynanabilecek oyunlar) oynamayı düşünüyorum

Son olarak entegre grafik ne yapabilir? Pes 13???

• kardes helal olsun cok guzel toplayabilmissin hem de 2.el :D
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar uygun mu hocam???
    Ben 250 niyetiyle yola çıkmıştım bu çıktı en son

• quote:

7750 düşünüyorum hocam :) 7770 Psu muhalefeti nedeniyle gelemiyor...

Bir de idareden 5570/5670 lerde bakayım mı 2. Elden???

Şimdilik pes 13, sonraları ise Yarış oyunları( joyistik ile oynanabilecek oyunlar) oynamayı düşünüyorum

Son olarak entegre grafik ne yapabilir? Pes 13???

entegre grafik hakkında bilgim yok 7750 de iyidir. idareten alma bence entegre ile idare et paran olunca 7750 alırsın.
    50 tl verip idareten kart alacağına o 50 ye sisteme baska bir parça al ben olsam öyle yapardım
  • KaGaNSaN K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam:)

Bir de bir sorum var size... Bu hdd led power switch reset switch kabloları var ya en ince olan şeyler... Onların kutusları var mı? Yani anakarta yerini buldum taktım da +/- den emin değilim şu an

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler hocam:)

Bir de bir sorum var size... Bu hdd led power switch reset switch kabloları var ya en ince olan şeyler... Onların kutusları var mı? Yani anakarta yerini buldum taktım da +/- den emin değilim şu an

anakartın kitapcığında yazar kitağçık yoksa internet sitesindede yazar bi vak ordan ben pek anlamam bende baka baka yaparım genelde
  • quote:

Fiyatlar uygun mu hocam???
    Ben 250 niyetiyle yola çıkmıştım bu çıktı en son

fiyatlar uygun hocam ama sanirsam 1-2 senelik maxta parca aldiniz yanilmiyorsam yeni sayilir yani o yuzden uygun eger cok grafik gereksinimi olan oyun oynamiyorsan 6570 bak 2.el 60tl civari yada 7750 120tl civari
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hıcam:)
    Sistem bir gelsin bi windowsu çakalım, 1-2 ay sonra 2. El bir 7750 inşallah

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun simdiden ben o sistemin sifirini 700 civarina anca topluorum ole dusun
  • 7770 yine de sorun çıkartmamalı.

7750 için ise mecbur kalmadıkça ddr3 olanlara asla bakmayın.
  • Hayırlı olsun bütçeye göre süper sistem
  • Rubisco kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi hocam...

Burada 7750 ddr3 ün ddr5 e göre durumu yayımlanmış... Daha bugün okumuştum...

Bende şöyle bir düşünce var... Eğer Psu da dahili 6 pin çıkışı yoksa, hele bunun gibi kaç yıl kullanıldığı belli olmayan markamız Psu lar ile, harici güç girişi isteyen ekran kartlarına bulaşmayı doğru bulmuyorum

• quote:

Merhabalar...

Yorumları bekliyorum

R7 240 vatana geldi inceleyin isterseniz

• Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    Az önce baktım hıcam... R7 250 7750 düşükmüş ( tam inceleme göremedim ama öyle diyorlar)
    R7 240 mesela 320 çekirdeği var. 7750 de 512 shaden vardı yanlış hatırlamıyorsam...

2. El 7750 hayat kurtarır

• 7770'in 80w max TDP'si var, PSU 12 x 14 A dio. %70 diye varsaysan kalanı yine 120w'ye yakın bişey eder. Molexden faln bağlıcan , bence denenilebilir yine de. Yoksa 7750gddr5 bulursan gayet ucuza verimli sistem olr.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.