Şimdi Ara

Yeni nesil araclarin ic mekandaki kasvetli havasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.ozellikle yeni nesil araclara bindigim zaman ozellikle ic mekan ne kadar genis de olsa o da yokya kasvetli basik ve sıkicı.eski araclardan fabia 1 colt megane 2 jazz 307 ve sayamadigim ferah arabalarin yaninda focus3 ibiza fiesta yeni corolla gibi klostrofobik arabalar beni sasirtiyor.camlar gitgide kuculdu.on camlar daraldi.on konsollar buyudu kucagimizda gidiyoruz.hele arka koltuklar facia.sadece bu konuda skodayi tebrik ediyorum her zamanki gibi ferahlik ve genuslikte liderler.nedersiniz guvenlik olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Araçların ekseriyetle iç hacmi daralmıyor aksine artıyor ancak çizgi, şekil sayısı artıyor bazı renk ve çoklu renk kullanımı insanı rahatlatmıyor gerçekte sade tasarımlar, basit çizgiler insanı rahatlatır size de o yüzden öyle geliyor olabilir. Eh yeni nesil leğen plastiği çok basit düz konsol diye beğenmiyor üreticiler de herkes bunlardan mış gibi bunlara göre üretim yapıyor...

Kimisi de herşey elimin altında olsun, koltuk en alt pozisyonda, spor sürüş olsun, hareketli bir konsol olsun derdinde. Her kesime göre araç yapamazsınız sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yeni nesil araclarin ic mekandaki kasvetli havasi
  • Mercedes a serisine binince içim bunalmıştı camları çok küçük diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güvenlik adına ön göğüsü uzatmalarını ben de sevmiyorum.Eğer ön konsollar 15-20 cm daha kısa tutulsa gerçekten araçların içi çok daha ferah olur.

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

Arkadaslar merhaba.ozellikle yeni nesil araclara bindigim zaman ozellikle ic mekan ne kadar genis de olsa o da yokya kasvetli basik ve sıkicı.eski araclardan fabia 1 colt megane 2 jazz 307 ve sayamadigim ferah arabalarin yaninda focus3 ibiza fiesta yeni corolla gibi klostrofobik arabalar beni sasirtiyor.camlar gitgide kuculdu.on camlar daraldi.on konsollar buyudu kucagimizda gidiyoruz.hele arka koltuklar facia.sadece bu konuda skodayi tebrik ediyorum her zamanki gibi ferahlik ve genuslikte liderler.nedersiniz guvenlik olabilir mi?

Corolla klostrofobik ise sizi anca tır keser...

• Focus 3, 207'ye göre daha kasvetli geliyor çünkü hem konsol daha yüksek hem ideal sürüş pozisyonunda konsola yakınsınız. Konsolu alçak Auris gibi araçlar var ama şahsen hoşuma gitmiyor. Ayrıca ön cam hacmi de önemli oluyor. C4 Picasso gibi araçlarda bu problemi yaşamazsınız veya cam tavanlı her hangi bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnarok. -- 2 Nisan 2016; 14:21:07 >

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

Arkadaslar merhaba.ozellikle yeni nesil araclara bindigim zaman ozellikle ic mekan ne kadar genis de olsa o da yokya kasvetli basik ve sıkicı.eski araclardan fabia 1 colt megane 2 jazz 307 ve sayamadigim ferah arabalarin yaninda focus3 ibiza fiesta yeni corolla gibi klostrofobik arabalar beni sasirtiyor.camlar gitgide kuculdu.on camlar daraldi.on konsollar buyudu kucagimizda gidiyoruz.hele arka koltuklar facia.sadece bu konuda skodayi tebrik ediyorum her zamanki gibi ferahlik ve genuslikte liderler.nedersiniz guvenlik olabilir mi?

Araçlar dıştan büyüyor gibi görünse de içeriden daralıyorlar.

Hele ki 307 kabin ferahlığı konusunda gerçekten çok başarılı bir model idi, 307'den inip hangi C sınıfına binseniz bir daralma geliyordu neredeyse Makyajlı kasasını 9 yıl kullandım.

Şimdi 2014 308 kullanıyorum, geçenlerde eski aracım 2006 307'yi sürdüm biraz, iç hacim konusundaki fark inanılmaz. 308'in üzerine MPV kullanıyormuşum hissi verdi resmen

• benim rio dan inip Arkadaşın 307 sine binince alçak konsoldan dolayı kendimi çok güvensiz hissetmiştim. Alışınca bu sefer diğer türlüsü yadırganıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

100 bin liralık 1 serisi ile 500 bin liralık x6nın içi aynı

BMW pek umrumda değil ben konsol olarak arattım 1 serisi varsa elinde onu paylaş. Honda iç mekan paylaşacaktım ama nazar değmesin diye koymadım

• Herkesin tabi bir bakis acisi var.konsolu buyuk konsol kucaginda ici dar ve kasvetli arabaya bindigim zaman mideme bulanti giriyor.acikcasi ferah olmayan arabada bunaliyorum.o yuzdendir ki fordun yeni nesil hicbir arabasini begenmiyorum.gecenlerde teyzeoglunun focus3den inip enistemin 307sine binince ferahlik acisindan ohh dedim.
    Bu arada yeni corollanin ici genis ama ön tarafta konsol kucaginizda berlin duvari gibi.cam da cok egik kisitli bir yerden bakiyorsunuz.

• Kasvetli havadan ziyade kullanışsızlığı ve kalitesizliği rahatsız ediyor beni yeni araçların. 2011 auriste telefon koyacak yer bulamıyordum. Yeni araçların yine birçoğunda aynı sorun var. Şu an 99 model aracımı birçok modele değişmem iç mekan konusunda.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.