Şimdi Ara

Yeni Mumya filmi The Mummy'nin ilk fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Yeni Mumya filmi The Mummy'nin ilk fragmanı yayınlandı
    Bir zamanlar Hollywood'da önemli bir yere sahip olan "canavar" filmlerini yeniden canlandırmaya hazırlanan Universal, bu yolculuğuna yeni bir Mumya (The Mummy) filmi ile başlıyor. Daha önce son derece başarılı bir film serisine dönüştürülen Mumya efsanesine yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen stüdyo, The Mummy ile bu eski filmlerden bağımsız yeni bir hikaye başlatacak. Başrolünü Tom Cruise'ün üstlendiği bu yeni Mumya filmi için meraklı bekleyiş sürerken filmden ilk fragman yayınlandı.
     
    Yayınlanan bu ilk fragman, Universal'ın Mumya serisine yeni bir soluk getirme vaadini yerine getirdiğini gösteriyor. Zira The Mummy bir korku filminden ziyade bir aksiyon filmini andırıyor.
     
    Christopher McQuarrie (Edge of Tomorrow, Mission: Impossible: Rogue Nation) ve Jon Spaihts (Prometheus, Doctor Strange)'in senaryosunu kaleme aldığı The Mummy; binlerce yıldır çölün altında gömülü olan Prenses Ahmanet'in, bir grup asker tarafından gün yüzüne çıkarılmasını ve bunu takip eden korku dolu macerayı anlatıyor. Orta Doğu'nun çöllerinden Londra'nın altındaki labirentlere uzanan heyecan dolu bir maceraya sahne olacak film, sinemaseverlere kadim tanrılar ve canavarlar ile dolu yeni bir dünyanın kapılarını açacak.
     Yeni Mumya filmi The Mummy'nin ilk fragmanı yayınlandı
    Star Trek ve Transformers gibi başarılı filmlerin senaristi olan ve People Like Us ile yönetmenliğe atılan Alex Kurtzman'ın yönettiği filmin başrollerinde Tom Cruise'a Sofia Boutella (Prenses Ahmanet rolünde), Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance ve Russell Crowe eşlik edecek. ABD'de 9 Haziran 2017'de vizyona girecek olan The Mummy'nin Türkiye vizyon tarihi henüz belirlenmiş değil.

    Yeni bir sinematik evren doğuyor

    Yeni Mumya filmi The Mummy'nin ilk fragmanı yayınlandı 
    Universal, The Mummy ile birlikte yeni bir sinematik evrenin de temellerini atacak. Marvel sinematik evreni gibi aynı dünyada geçen hikayelerin anlatıldığı ortak bir evren kurmak isteyen Universal, Mumya'nın ardından Frankenstein, Dracula, Görünmez Adam, Frankenstein'ın Gelini ve Jekyll & Hyde gibi popüler korku efsanelerini de beyaz perdeye taşıyacak.

    Bu canavar evreni yavaş yavaş şekillenmeye başlamış durumda. Jekyll & Hyde'ın başrolünü üstlenecek Russell Crowe, Dr. Henry Jekyll rolü ile ilk kez The Mummy'de sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Öte yandan Frankenstein'ın canavarını canlandırması için Javier Bardem ile, Görünmez Adam'ı canlandırması içinse yıldız oyuncu Johnny Depp ile anlaşılmış durumda. Frankenstein'ın Gelini filminin başrolü için de Angelina Jolie'nin adı geçiyor.
     







  • Lan sargı bezlerine yazık ya :)) kaçıncı mumya filmi bu.

  • Belli bir yaş sınırının altındaki kullanıcıların yorumlarını engelleyebileceğimiz bir sistem istiyorum admin. Lütfen, yazılımcılarınız biraz uğraşırsa çözer bence.
  • Yine mi Ençantris :)

  • Filmin içine etmişler , gorevimiz tehlike tarzinda olmuş . Yazik etmisler seriye , mumya serisini çok severdim indiana jones tarzi bir havasi vardi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34dxf -- 5 Aralık 2016; 13:55:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mumyanın kadın olması bilmem ki yanii şeyy....

  • Yorumları kes bu mumya serisi ilk serilerden bağımsız ve ap ayrı bir seri olucak daha önceki mumya serisi antik mısır ve kültürünü yansıtıyordu,şu eleştiri edenler bi bitmedi arkadaş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 34dxf

    Filmin içine etmişler , gorevimiz tehlike tarzinda olmuş . Yazik etmisler seriye , mumya serisini çok severdim indiana jones tarzi bir havasi vardi.

    Bu adamın her filminde kargo uçağı ile bir sahnesi olması şart mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski mumya filminin yeri ayrı doğrudan iki film bağdaştırılamaz.

  • Filmi daha fragmandan gömmeye başlamışlar. Bence gayet güzel bir film geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nebulabado


    quote:

    Orijinalden alıntı: 34dxf

    Filmin içine etmişler , gorevimiz tehlike tarzinda olmuş . Yazik etmisler seriye , mumya serisini çok severdim indiana jones tarzi bir havasi vardi.

    Bu adamın her filminde kargo uçağı ile bir sahnesi olması şart mı?

    Bu elemanin basrol oynadigi 10 flimden 8 i berbattir. Şisirme aksiyon sahneleri olan filmlerdir. Bu adamin oynadigi de lmleri artik otomatikman izlemiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasat bir film bekliyordum ama fragman yanılttı, umarım filmin kendisi de yanıltır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki ilk mumya serisi sanatsal filmdi de bu yeni seri piyasa için yapılmış gibi konuşmayalım. İlk filmde piyasa filmi idi. O zamanlar komedili romantizm ve bol aksiyon iş yapıyordu... Bugün insanüstü varlıkların cirit attığı bol efektli kesintisiz aksiyon yaşatan işler piyasa yapıyor. Bu tür filmlerin adamı da Tom Cruise zaten, ne bekliyorsunuz ki? Tom Cruise Hollywood'un Cüneyt Arkın'ıdır benim için. Tüm bunların ışığında beklenti oluşturursanız keyif alabilirsiniz. Ben Jack Reacher'ı beğenmiştim mesela. Edge of Tomorrow'da güzeldi. MI filmlerini de dizisine olan hayranlığımdan kesin izlerim.

    Ama sinema sizin için hobi ise, oturup eşinizle dostunuzla kamera açılarını, ne bileyim oyunculukları vb teknikleri tartışıyorsanız izlemeyin. Ama sinemaya eğlenmek ve iyi vakit geçirmek istiyorsanız(ki ben öyle yapıyorum)izlenir. Ne beklediğinize bağlı.

    Ekleme : Aynı evrende geçen farklı filmlerde piyasa yapıyor. Universal'da parsadan pay almak için elindeki malzemeyi kullanmış işte. Yerse!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 5 Aralık 2016; 16:17:51 >




  • Prenses Ahmanetin askerleriyiz hüloğğğ.

    Tom Cruise'da hala genç, nazar değmesin. Sabırsızlıkla beliyorum filmi.

  • Bunlara artık film demek yanlış. Bildiğin sezonluk dizi bunlar. Her sene bir sürü bir öncekinin devamı olan ve bitmeyeceğini bildiğiniz bölümlü diziler. Film demek tuhaf geliyor.

  • universal iyi etmis hos etmis sahane etmis

    bu serilerin eskileri de piyasa filmi yenileri de piyasa filmi olacak nostaljik duygulariniz sizi yaniltmasin.

    cizgi roman filmleri haricinde izleyecek aksyon filmimiz olsun biraz

    kadrolar da pek bir guzel

  • Tom genemi soyunmuş, sermayeyi sergiliyor.

  • İMOOTEPP İMOOTEPP

  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    Belli bir yaş sınırının altındaki kullanıcıların yorumlarını engelleyebileceğimiz bir sistem istiyorum admin. Lütfen, yazılımcılarınız biraz uğraşırsa çözer bence.

    kisileri engelleyip onlarin yorumlarini ve konularini gormesek olabilir mesela
  • o değilde tom cruse yaşlanmayı unutmuş :)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.