Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi Outlander (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
21.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Yeni Mitsubishi Outlander


    bir gün bundan"ım olur mu acaba?
  • "Bacey" neden olmasın, yeterki vergiler kalksın, araç 45.000 TL, kalan 45.000 TL vergi
    27.000 TL OTV+13.000 KDV +plaka tescil,trafik sigortası ve bandrol 90.000 e yakıt bir fiyat çıkıyor.
  • şimdilik outlander diresiyonuna sahibim galiba :) olsun o da yeter :)
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 23:15:28 >
  • Bardağın dolu tarafına bakmak bu olsa gerek ;)

     Yeni Mitsubishi Outlander



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caramurat -- 7 Kasım 2009; 8:55:38 >
  • Valla ben yeni kasayı çok beğendim param olsa alırdım :) bir 2 sene sonra colttan lancera geçip ondan sonra outlanderada 3 sene sonra geçeriz. 2+3 = 5 çok bişey kalmamış :)


     Yeni Mitsubishi Outlander

     Yeni Mitsubishi Outlander

     Yeni Mitsubishi Outlander




  • yeni outlander otomobil olarak geçiyo 600 lira civarında 6 aylık vergisi var 500 km yi 85 TL lik bi mazotla gittim mükemmel bi araç kesinlikle parası olan :) herkese tavsiye edebilirim. Parça sorunu ve servis sorunu yok.İç tasarım olarak da harika bi araç yolda kapışamıcagın bi araç yok bu outlander sınıfında ki araçlarla tabi ki 210 220 rahatlıkla görüyo ve savrulma kesinlikle olmuyo.
  • Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 2-3 hafta içerisinde bir araç alacağım. Seçeneklerim arasında outlander da var. Diğer tercihlerim bu sınıfta olmadıgı için yazmıyorum. Öğrenmek istediğim bu aracın içeriye ses alma olayı nasıl ? ve bu aracı kullanıp herhangibir sorun yaşayan sıkıntısı olan varmı acaba ? Parça fiyatlarıda diğer mitsubishiler gibimi ? Daha önceki aracım mitsubishi carizmaydı ve 4 kapı lastik takımına 3500tl demişlerdi şok olmuştum. Arabayı satsan 10bin etmiyor :-) Ha carizmayı 315000km de sattım sorun cıkarttımı hayır sadece fan müşürünü değiştirdim 250 tlye.

    yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysfkaya

    Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 2-3 hafta içerisinde bir araç alacağım. Seçeneklerim arasında outlander da var. Diğer tercihlerim bu sınıfta olmadıgı için yazmıyorum. Öğrenmek istediğim bu aracın içeriye ses alma olayı nasıl ? ve bu aracı kullanıp herhangibir sorun yaşayan sıkıntısı olan varmı acaba ? Parça fiyatlarıda diğer mitsubishiler gibimi ? Daha önceki aracım mitsubishi carizmaydı ve 4 kapı lastik takımına 3500tl demişlerdi şok olmuştum. Arabayı satsan 10bin etmiyor :-) Ha carizmayı 315000km de sattım sorun cıkarttımı hayır sadece fan müşürünü değiştirdim 250 tlye.

    yardımcı olursanız sevinirim

    kardeş maalesef outlander, evo, pajero sahibi arkdaşlar pek foruma iştirak etmiyorlar. Bence git test aracı olan bir bayide dene gör. forumdan caramurat zaten mitsu bayinde şatışta çalışıyor. Onunla irtibata geç hem sorularını yanıtlasın. Hem de sana test arabası filan varsa onu ayarlasın. edebileceğim yardım bu kadar kusura bakma.
    araç dizel sonuçta ve japon araçları ses konusunda çok mükemmel değildir. bir de düz vitesi var sadece onu da belirteyim. parça fiyatları sanırım her zamanki gibi. üstüne bu aracın parçasını ancak yetkili servisten edinirsin. ama sen de söylemişsin 315.000 km yapıp da sana 250 liraya müşür değiştirecekse bırak o kadar da olsun. parçası ucuz olup iki de bir değştirsen daha karlı olmazsın, üstüne de arabadan soğursun.




  • Valla çok kararsız kaldım. Bu arabayı bilen kullanan birinin yorumuna gerçekten ihtiyacım var. Aynı sınıfta olmasalarda diğer araç audi a4. O araç hakkında çok olumsuz şeyler okudum.
    Kullanan bilen birileri yardımmmm
  • ben outlander sahibiyim sormak istediginiz ne varsa cevaplayabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertu.aa

    ben outlander sahibiyim sormak istediginiz ne varsa cevaplayabilirim


    Sizin aracınız kaç modeldi ? öncelikle genel anlamda araçtan memnunmusunuz ? Yani içine ses alma olayı ön konsaldan falan öle takırtı tukurtu ses gibi şeyler varmı araçca ? Motor olarak yeterli geliyormu ? Sürüşü falan nasıl ? Hakimiyeti verdiği güven hissi falan ?

    Ben aracı genelde şehir içi ve uzun yolda kullanacağım arazi olayım az sayılır ve öle ağır arazide işim yok.
    Uzun yolda falan konforu nasıl acaba ?

    Şimdiden teşekkürler..
  • 2009 2.0 mıtsubıshı outlander 140 beygir gücünde.Araçtan oldukca memnunum kesinlikle şu zamana kadar memnuniyetsizligim olmadı.Araç dızel olmasına ragmen kesinlikle içine ses alma olayı veya takırtı gibi sesler yapma olayı yok.4000 5000 devire kadar zorlamama ragmen içeri ses almıyo. 0 -100 km ye çıkışı ben 10 sn de yaptım bu kullanım kılavuzunda 16 sn olarak veriliyo.Motoru WV motoru oldugu için hiç bir sorun olmuyor almanyada bu motor dızel motorlar açısından sürat ve yakıt tasarrufunda ve kalitede 1. seçilmiş.Almanyada WV fabrikasında çalışan kuzenimden aldıgım bilgiye göre.Yani çok yeterli ve üst seviyede bi motora sahip.Mükemmel bi sürüş keyfi var lakim direksiyonu biraz agır yani tek elle kullanmayı seven bi insanın kolunu yoruyor.Çok ani gaz verişlerde birazda araç kendini sola dogru çekiyo.Yola tutunuşu mükemmel.Bolu dagında yeni yapılanda tünele girmeden 180 km hız yaptım o virajlarda kesinlikle bi korku ve endişe yaşamadım.500 550 km de 75-80 tl mazot yakıyo 130 140 km hızla ortalama gittiginde.İçerisinde mükemmel bi ses sistemi var.Araç konforuyla 1. sınıf bana göre.

    uzun yolda şu avantajları olabilir sana:
    1 hız sabitleyici olması
    2 çok az yakıyo olması
    3 çok seri ve süratlı olaması
    4 savrulmaz bi özelligi olması
    5 çok konforlu olması




  • quote:

    Orijinalden alıntı: okko

    yeni outlander otomobil olarak geçiyo 600 lira civarında 6 aylık vergisi var 500 km yi 85 TL lik bi mazotla gittim mükemmel bi araç kesinlikle parası olan :) herkese tavsiye edebilirim. Parça sorunu ve servis sorunu yok.İç tasarım olarak da harika bi araç yolda kapışamıcagın bi araç yok bu outlander sınıfında ki araçlarla tabi ki 210 220 rahatlıkla görüyo ve savrulma kesinlikle olmuyo.


    siz bir de eski kasa outlanderleri görecektiniz.

    özellikle de 2.0 evo 8 motorlu turbo outlanderı

    şimdiki onun yanında 1.3 colt gibi kalıyor motor gücü açısından

    hayırlı günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertu.aa

    2009 2.0 mıtsubıshı outlander 140 beygir gücünde.Araçtan oldukca memnunum kesinlikle şu zamana kadar memnuniyetsizligim olmadı.Araç dızel olmasına ragmen kesinlikle içine ses alma olayı veya takırtı gibi sesler yapma olayı yok.4000 5000 devire kadar zorlamama ragmen içeri ses almıyo. 0 -100 km ye çıkışı ben 10 sn de yaptım bu kullanım kılavuzunda 16 sn olarak veriliyo.Motoru WV motoru oldugu için hiç bir sorun olmuyor almanyada bu motor dızel motorlar açısından sürat ve yakıt tasarrufunda ve kalitede 1. seçilmiş.Almanyada WV fabrikasında çalışan kuzenimden aldıgım bilgiye göre.Yani çok yeterli ve üst seviyede bi motora sahip.Mükemmel bi sürüş keyfi var lakim direksiyonu biraz agır yani tek elle kullanmayı seven bi insanın kolunu yoruyor.Çok ani gaz verişlerde birazda araç kendini sola dogru çekiyo.Yola tutunuşu mükemmel.Bolu dagında yeni yapılanda tünele girmeden 180 km hız yaptım o virajlarda kesinlikle bi korku ve endişe yaşamadım.500 550 km de 75-80 tl mazot yakıyo 130 140 km hızla ortalama gittiginde.İçerisinde mükemmel bi ses sistemi var.Araç konforuyla 1. sınıf bana göre.

    uzun yolda şu avantajları olabilir sana:
    1 hız sabitleyici olması
    2 çok az yakıyo olması
    3 çok seri ve süratlı olaması
    4 savrulmaz bi özelligi olması
    5 çok konforlu olması



    Size samimiyetimle inanıyorum ve bu araca karar vermemdeki payınız gercekten yüksek. Biliyorsunuzki aracın 2 ci eli zayıf. Hani alayım beğenmezsem satar gecerim demek insana baya bir para kaybettirecek bir arac. O yüzden sizinde bu acıklamalarda samimi olduğunuzu düşünüyorum. Yinede küçükte olsa bir sıkıntı varsa bilmek isterim.

    İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bende bu aracı aldığımda görüşlerimi burdan belirtirim düşünen ve alacak olan arkadaşlara bir yardımız dokunur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysfkaya

    Size samimiyetimle inanıyorum ve bu araca karar vermemdeki payınız gercekten yüksek. Biliyorsunuzki aracın 2 ci eli zayıf. Hani alayım beğenmezsem satar gecerim demek insana baya bir para kaybettirecek bir arac. O yüzden sizinde bu acıklamalarda samimi olduğunuzu düşünüyorum. Yinede küçükte olsa bir sıkıntı varsa bilmek isterim.

    İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bende bu aracı aldığımda görüşlerimi burdan belirtirim düşünen ve alacak olan arkadaşlara bir yardımız dokunur.

    e kardeş o zaman hayırlı olsun
    pahalı olur filan diyorsan bence ikinci elde bazen oluyor onlara bir bak. dediğin gibi 4x4 araçlar kadar ikinci elde zarar eden bir şey yok. o bakımdan belki içinci ol de mantıklı olabilir. Ha bulur musun o da tartışılır.
    Bir de alırsan oratadan hemen kaybolma yav. Tamam colt ve lancer kullanıcısı çoğunlukta ama yine de paylaşacak bişiler buluruz illa ki.




  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 23:16:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _opeth

    hani alternatif olarak eğer daha az kaybettirirse peugeot 4007'ye de bakılabilir. sonuçta ön görünüm haricinde bütün heryeri aynı

    Valla heryeri aynı olsa hiç değer kaybettirmeyecek bile olsa yinede peugeota para vermem. Anlamaışsınızdır sanırım. Yinede teşekkürler.

    Aracı ocak ayı içerisinde alıcam inşallah. Alıncada kaybolma gibi bir düşüncem yok gercekten. Araç hakkındaki izlanimlerimi burdan paylaşacağım.
    hepinize çok teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tasshelhoff


    quote:

    Orijinalden alıntı: okko

    yeni outlander otomobil olarak geçiyo 600 lira civarında 6 aylık vergisi var 500 km yi 85 TL lik bi mazotla gittim mükemmel bi araç kesinlikle parası olan :) herkese tavsiye edebilirim. Parça sorunu ve servis sorunu yok.İç tasarım olarak da harika bi araç yolda kapışamıcagın bi araç yok bu outlander sınıfında ki araçlarla tabi ki 210 220 rahatlıkla görüyo ve savrulma kesinlikle olmuyo.


    siz bir de eski kasa outlanderleri görecektiniz.

    özellikle de 2.0 evo 8 motorlu turbo outlanderı

    şimdiki onun yanında 1.3 colt gibi kalıyor motor gücü açısından

    hayırlı günler.


    Mevcut kasada turbo benzinli yurt dışında üretiliyor mu? Yoksa bir önceki kasa ile turbo üretimi durdu mu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: allforone


    quote:

    Orijinalden alıntı: tasshelhoff


    quote:

    Orijinalden alıntı: okko

    yeni outlander otomobil olarak geçiyo 600 lira civarında 6 aylık vergisi var 500 km yi 85 TL lik bi mazotla gittim mükemmel bi araç kesinlikle parası olan :) herkese tavsiye edebilirim. Parça sorunu ve servis sorunu yok.İç tasarım olarak da harika bi araç yolda kapışamıcagın bi araç yok bu outlander sınıfında ki araçlarla tabi ki 210 220 rahatlıkla görüyo ve savrulma kesinlikle olmuyo.


    siz bir de eski kasa outlanderleri görecektiniz.

    özellikle de 2.0 evo 8 motorlu turbo outlanderı

    şimdiki onun yanında 1.3 colt gibi kalıyor motor gücü açısından

    hayırlı günler.


    Mevcut kasada turbo benzinli yurt dışında üretiliyor mu? Yoksa bir önceki kasa ile turbo üretimi durdu mu?

    amerika sitesinden baktığım kadarıyla benzinli 2.4 (168 hp) ve 3.0 (230 hp v6) litre versşyonları var. ama turbo göremedim. zatn amerika sitesinde dizel versyonu da yok. ama bir evolanden tarzı şeyer çıkmıştı 3.0 litre 300 hp v6 motor olarak gördüm. ama o da turbo değil. ve sanırım sadece concept olarak kaldı.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.