Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.965
Cevap
41
Favori
515.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Yeni Lancer" diyor websitesinde. Led, jant ve artı hafif makyaj görmüş gibi. Fiyatı da artmış. Youtube'da videolar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    Yeni bir lancer geliştirilmesi için başta nissan ve renault olmak üzere bazı üreticilerle temasa geçilmiş ve bir karara ulaşılamamıştı. Bu durumda, kasa bir kere daha makyajlanarak ağustos 2017ye kadar üretime devam kararı alındı. bize şu anda satışa sunulan bu model.

    2017 ağustosdan sonrasında ise, attrage ın kasası yenilenerek büyütülecek ve bu şekilde sedan boşluğu doldurulmaya çalışılacağı açıklandı. bu modelin geliştirmesi ne zamana tamamlanacak belli olmamakla birlikte, 2018 attrage/mirage g4 daha büyük bir sedan olacak, şu an ki gibi a+/b sedan olmak yerine, b+ olabilir. özellikle eni genişleyecek.

    sonra mitsu zaten nissan (dolaylı olarak renault) tarafından alındı.

    bundan sonra çıkan son havadis ise, motorun, şasi ve yürürün değişmeden, iç mekan ve dış kaportanın yenileneceği ve ancak sadece çinde satılacak olan yeni lancer tanıtıldı. 2018 model lancer olacak, ön taraf köpek balığı değil, outlander görünümünde olacak. aracın yandan çizgisi pek değişmemiş gibi görünüyor, ancak yine bagaj bölgesi aynı ön tarafın görünümü gibi tamamen değişiyor.

    iç göstergeler, ön konsol, direksiyon da, daha yeni olan araçlarda yer alanlarla değişecek. çok güzel olmamakla birlikte, idare eder bir tasarım, kaldı uzun zamandır japonlar arasında pek de güzel olmayan civic satıyor. ancak bunlar bize gelmeyecek.

    şu anda 2017 yılında üretilen ve ağustos sonunda bitecek olan köpek balığı bize gelecek.

    aslında 1,2 turbo motor ve cvt, veya mevcut motor ve as&g ve cvt şanzıman ile yakıt tüketimi azaltılmış olarak otomatiği gelse, çin pazarı gibi sedanların önemli olduğu bizim ülkemizde belki bir şansı olabilirdi.




  • Arkadaşlar selamlar, 35/36 bin civarı temiz 1.5 invite otomatik bulma şansım var mıdır? Alırken özellikle dikkat etmem hususlar nelerdir?
  • lpgli ise subap başlarını kontrol ettir. Başkadad bir sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Kaza vs durumlarını kontrol ettirirsiniz die düşünüyorum
  • Aranızda Colt tan Lancer a geçen oldu mu hiç? Aradaki avantaj veya dezavantajı anlatabilir mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün İstanbul Haramidere'deki bayiye uğradım, Askale idi galiba. Lancer'e baktim. 86 bin TL fiyat çektiler. 2017 1.6 manuel araç...

    Malzeme kalitesini pek beğenmedim. Ayrıca bir daha üretim yok dediler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende lanser almak istiyorum, sahibinden`e baktığımda birkaç hasar kayıtlı 26000---ile 28000 arasında olan 2008-2009 modeller 120,000km ile 200,000km arasında, bütçem düşük olduğu için ve lanseri begendiğim için almak istiyorum, bu fiyatlar normalmi lanser 200000km sorunlar başlarmı satarken çok sıkıntı çekermiyim. Şu an 2000 model otomatik mondeo kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FİYATLAR MALESEF UÇMUŞ ANORMAL. MESELA 2010 MODELLERİN 2010 YILI ANAHTAR TESLİM FİYATI 35000 TL DEN ALINMIŞ. YIL OLMUŞ 2017 40000 45000 TLDEN SATILIYOR. İŞYERİNDE BİR ARKADAŞ 2001 MODEL CLİO YU 170 000 KM 19000 LİRAYA SATTI SEN DÜŞÜN. MİLLET COŞMUŞ. E CLİO LANCER IN YANINDAN BİLE GEÇEMEZ.

    2005 2006 MODELLERİ İÇİN DİYORUM.
    ÇOK KEMİKLİ VE TOK BİR ARABA VE KONFORLUDUR BAĞIMSIZ SÜSPANSİYONLARA SAHİP. OTOBANDA 170 LE GİDERİM NE RÜZGAR SAVURUR, NE DE SAVRULUR. CLİO YLA YANIMDAN 180 LE GEÇERLER BEN DALGALANIRDIM.
    LANCER MUTEVAZİ SATICISINDAN ALINIR DENK GELİR TAVSİYE EDERİM PİŞMAN OLMAZSIN Kİ OTOMATİK MONDEO KULLANMIS BİRİ OLARAK LANCER SANA CLİO GİBİ GELİR. YAĞINA SUYUNA BAK BAŞKA BİRŞEY GEREKTİRMEZ. SAFKAN JAPON TANKIDIR. 25000 TL DEN AŞAĞI BULAMZSIN.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Mondeo aracimdan memnunum . Mk2 kasa benimki. Konfor olarak. Mondeoyu aratırmı. 25000TL bulsam keşke 2008 civarı ama nerdeeee. :) Lanserin tipi güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 MONDEOLAR KASALARI AĞIR BİLDİĞİM KADARIYLA, ONUN İÇİN LANCER ARATIR MONDEO YU HELE HELE KÖPEK BALIĞI MODELİ DAHA ÇOK ARATIR, ESKİ KASALAR DAHA KEMİKLİ VE TOK GİDİŞİ VAR SACI DAHA KALIN, YENİLERİN HEPSİ HAFİFLETİLMİŞ MOTORLARI BİLE, DONANIM VE YÜKSEKLİK, GENİŞLİK GÖZ DOLDURUYOR. İSTİSNALAR VAR TABİ.

    2010 LANCER AKRABAMDA VAR, BENİM 2005 E BİNİNCE BU DAHA KEMİKLİ DİYOR AMA DONANIM YOK İŞTE. MESELA ESKİ KASA HYUNDAİ ELENTRA SONATA NASIL. LANCER KONFOR OLARAK BAĞIMSIZ SÜSPANSİYONLU OLDUĞU İÇİN ÇOK YUMUŞAK BİR SÜRÜŞ KONFORU SAĞLIYOR, SARSMIYOR. ŞAHSEN BEN ALIŞTIM KONFORUNA 2010 COROLLA BİLE BANA MEGAN GİBİ GELİYOR, KONFOR PEŞİNDEYSEN TAVSİYE EDERİM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynel minel -- 1 Haziran 2017; 14:50:21 >


  • Mitsubishi Lancer 1.8 Intense testi

    İyi seyirler
  • Merhaba Arkadaslar,



    Hali hazirda colt kullaniciyim ancak simdi lancer a gecmeyi dusunuyorum. Lancer piyasasi hakkinda cok bilgim yok.



    Acaba asagida ilanin fiyati nasil sizce uygun mudur?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mitsubishi-sevtas-otomotiv-den-2013-md-mitsubishi-lancer-invite-458917169/detay


    Bir de bu lancer larda hiz sabitletici yok mu? Yada hangi yil sonrasinda geldi?



    Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troostit -- 17 Temmuz 2017; 23:5:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • troostit kullanıcısına yanıt
    Eğer söylendiği gibi temizse fiyat gayet güzel çünkü sıfırı şu anda 86.500TL olmuş.

    Hız sabitleyici normalde yok ama takılabiliyor. Ankara'da bir firma takıyordu diye hatırlıyorum.
  • lancer kullanıcıları merhaba, almera dan sonra lancer almak istiyorum ama henüz kullanıcı ve aracı canlı olarak görmedim bayiye gittim sadece kamyonet ve asx var yine inceleyemedim. şartlarım japon olsun az yaksın uzun yolda yüklü olarak iyi gitsin bagajı yeterli olsun. attrac la lancer kıyaslanabilir mi. lancer almak istiyorum ne dersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CM_u

    Sonunda bir Lancer sportback alarak aranızdayım. Herkese kazasız sürüşler.

    merhaba, lanceri hala kullanıyormusunuz? bende kısa zamanda almak istiyorum. istanbulda 50-55 arası sedan 50 bin km. altı ve 1 tane hb. 44 bin tl ye bulunuyor. hb. olan fiyatta avantajlı, sedanlar yakıt ve görünüşte avantajlı 5-6 bin tl için hb. tercih edeyimmi ne dersiniz. tecrübelerinizi bana aktara bilir misiniz.
  • O kadar memnuniyet verici bir araç ki 3 yıl önce sattığım aracımı geri aldım. Geniş, az yakan, konforlu ve oturaklı bir araç. Sportback benim aracım. Bakımları düzgün yapılmış, orjinalliği bozulmamış araç bulursanız alın memnun kalırsınız. LPG takılıysa mutlaka motorun subab durumunu kontrol ettirin. Alın, aldırın, kullanın efendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafkars BOZKURT kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler bu gün istanbula gidip alacağım
  • @doğayı koru

    Hangi şehirdesiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafkars BOZKURT kullanıcısına yanıt
    bursadayım, bu gün istanbuldan 2013 model 22 binde lancer aldım ilk defa lancer kullandım, ilk izlenimlerim güzel, 80-100 arsı hızlarda geldim 5,5 lt yaktı. aracın hızlanması ve direksiyonu ağır.
  • kafkars BOZKURT kullanıcısına yanıt
    sizin bu yazıları okuyunca otobüse atladım gittim, 2011 50 bin. km de 2 araba baktım. fiyatları da gayet hesaplıydı ama beğenmedim. galeride bu arabayı inceledim. çok temiz görünüyordu. çok ısrar ettim 52 bin altına düşmediler hiç kimseye göstermeden aldım inşallalah bir sorunu yoktur. lancer sahibi olanlara gösterip bilgi ve tecrübelerini aktarmalarını isterdim. yakınlardaysanız getirip size gösterebilirim. şu ana kadar sahip olduğum en lüks ve pahalı araba. lancer hak. merak ettiğim çok şey var saatlerce dinleyebilirim. 2013 lerde torpido soğutma var mı?
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.