Şimdi Ara

YENI MITSUBISHI L200 PICK UP HAKKINDA... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
113.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2000 yılında L200 4x2 ile adım attık pickup dünyasına. 2011 yılına kadar 240.000 km kullandık. araca bakmaya gelen bey, diriliğine bakarak hiç ekspertiz raporu yaptırmadan aracı satın aldı.

    işimiz gereği pickup bizim için daha avantajlıydı. uzun araştırmalar sonucunda L200ün sınıfındaki araçlara karşı bayaa bir üstün olduğunu farkettk. tekrar 4x2 satın aldık.

    test ettiğimde ilk olarak inanamadım aracın pickup olduğuna. eskisine göre çok çok şey değişmişti. süspansiyon-gürültü seviyesi-diz mesafesi-arka iniş binişlerdeki kolaylık-serilik-son hız gibi.

    uzun lafın kısası anlatacağım aslında çok şey var aslında. diğer bir yandan da bu sınıfta hiç bi aracı uzun süre kullanmamış arkadaslar lütfen atıp tutmasınlar. uzaktan "sağlam gözüküyor-güçlü" demekle olmuyor. az değil 11 senelik tecrübe var ki bu da az buz bişey değil bence.




  • Mutsubi l200 bende aldım en üst modelini 4 çeker otomatibalta000 km de amortisör patladı garantiden deyistirmediler gerekçe olarakta araziye girmişsindediler ben bu arabayi arazi aracı diye aldım frenler problem var ve temasa garanti diye birşey yok sakin ben bir hata yaptım aldım siz benim yaptığım hatayi yapmayın sakin mitsubishi marka araç almayın garanti yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende l200 var kullanıyorum 5000 km de balta değiştirip diskleri taslattiriyorum Temsa arabaya garantiden vermiyor çok gere banyosunda diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende l200 var kullanıyorum 5000 km de balta değiştirip diskleri taslattiriyorum Temsa arabaya garantide vermiyor çok frene basiyorsun diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlaticam mecburen yeni konu açmak yerine buraya yazmak daha mantıklı.

    Bende 2009 modelini alicam niyetlendim ancak 4+2 ile 4+4 arasında çok bı aman aman fark varmı parça sıkıntısı cekermiyim arızası çok olurmu? Bilgiler için şimdiden teşekürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.