Şimdi Ara

YENİ MEZUN YAZILIMCI MAAŞLARI 150BİN TL Yİ BULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bu adam çok net troll, bence hakaret alıp para kazanmaya çalışıyor. maymuna anlatır gibi anlatsan da anlamıyor inanılmaz bir çar

bak bilmediğin sektörde atıp tutma, şu foruma girip şöyle saçma konularından etkilenecek bir sürü kişi tanıyorum, ne laftan anlamaz kadınsın

bu arkadaş algılamıyor ama konuya girip okuyacaklar için daha önce yazdığım kısa bir yazıyı bırakıyorum:

- dream games'in ~250 çalışanı var ve son 6 aydaki çalışan sayısı artışı 20 civarı(bkz: linkedin). bu 250 çalışanın ise sadece 50'si mühendis. şu ilandan bu yılda toplasan 5 kişi işe alınmamıştır.

şöyle saçma konularla milletin meslek seçimini etkiliyorsunuz

- design'dan 75 kişi var, pazarlama&satış 52 vs diye gidiyor, bu ilanlar da zaten pazarlama departmanının işi

hayattan banlanmalı bu eleman, doktor olursan söyle yanlışlıkla yanına gitmeyelim

yanlış düşünüyorsun. herkes hangi bölümü seçeceğini 2 yıl öncesinden belirleyip tercih günü de yazıp gitmiyor. tahmin edeceğinden çok büyük bir kesim bölüm ile ilgili insanlar ne düşünüyor diye araştırma yapıp tercih sıralamasını ona göre belirliyor ki forumlar/ekşi vs. bu konuda çok etkili. bunun gibi laftan anlamayanlar ise kendi çıkarı(?) doğrultusunda fark etmeden milletin geleceğini etkiliyorlar.

• çok iyi maaş sektörün aşırı üzerinde . savunma sanayiini bile geçmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düşük maas daha fazla verilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 7 Mayıs 2024; 8:52:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adam çok net troll, bence hakaret alıp para kazanmaya çalışıyor. maymuna anlatır gibi anlatsan da anlamıyor inanılmaz bir çar

bak bilmediğin sektörde atıp tutma, şu foruma girip şöyle saçma konularından etkilenecek bir sürü kişi tanıyorum, ne laftan anlamaz kadınsın

bu arkadaş algılamıyor ama konuya girip okuyacaklar için daha önce yazdığım kısa bir yazıyı bırakıyorum:

- dream games'in ~250 çalışanı var ve son 6 aydaki çalışan sayısı artışı 20 civarı(bkz: linkedin). bu 250 çalışanın ise sadece 50'si mühendis. şu ilandan bu yılda toplasan 5 kişi işe alınmamıştır.

şöyle saçma konularla milletin meslek seçimini etkiliyorsunuz

- design'dan 75 kişi var, pazarlama&satış 52 vs diye gidiyor, bu ilanlar da zaten pazarlama departmanının işi

hayattan banlanmalı bu eleman, doktor olursan söyle yanlışlıkla yanına gitmeyelim

• daxpc kullanıcısına yanıt

Forundan bölüm sececek adam okumasın zaten

• yanlış düşünüyorsun. herkes hangi bölümü seçeceğini 2 yıl öncesinden belirleyip tercih günü de yazıp gitmiyor. tahmin edeceğinden çok büyük bir kesim bölüm ile ilgili insanlar ne düşünüyor diye araştırma yapıp tercih sıralamasını ona göre belirliyor ki forumlar/ekşi vs. bu konuda çok etkili. bunun gibi laftan anlamayanlar ise kendi çıkarı(?) doğrultusunda fark etmeden milletin geleceğini etkiliyorlar.

• Ortalama yeni mezun yazılımcı maaşı şuan 2 2.5 asgari
    Bu fediğim ortalama yeni mezun
    Asgariye iş bulamayn da var 3k dolar alan da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu post en az şunun kadar saçma:

"Türkiye'de araba fiyatları 1.750 tl ye düştü"

Yalan yok el arabası 1750 tl geçen haftadan bu haftaya arttı ise bilmiyorum... Tek eksi yönü hava yastığı yok öhöm tamam tamam 2 tekeri de eksik. Elle itiyorsunuz bir de. Motoru kullanan kişiye göre değişiyor falan😂 daha yazayım mı

En beğenilen posttaki arkadaş gereken cevabı vermiş o yüzden birşey demiyorum saçmalık seviyesini belirttim sadece.

• Olm yazılım gene yükselecek insanların kafasına o "dolar kazanıyorlar çalışma koşulları rahat" algısı yerleşmiş sadece üni tercihi edecek gençlerde değil diğer mühendisliklerde PC okuyanları kıskanıyor valla

• Güzel para

• küçük bi zümrenin kazandığı paralar bunlar, fazla ciddiye almaya gerek yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • demek ki 3-4 sene sonra 5k dolar ile iş hayatına başlayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.