Şimdi Ara

Yeni metin2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 de metin2 nin yerine başka bir oyun cikacagini okumuştum . Bilgisi olan varmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle Birsey Olmaz.Metin2 Yetkilileri Kendi Sonlarını Kendi Getirdi.Oyun Ne Kadar Daha Dayanır Bilinmez.
    Fakat GameForge Yeni Metin2 Çıkarması Zor.Çıkarabilir Fakat Ömrü Kısa Olur GameForge Yetkilileri Para Odaklı Çalışıyorlar.
    Parası Olan Yasar Hesabı.Bu Oyun Son Anlarını Yasıyor.Oysaki Eskiyi Düşün Açıldığı İlk Yılları.Ne Hack Vardı Ne Baska Bisi.
    Sonradan Hacklar Ve Efsunlar Olayın İçine Girdi Ve Oyun Bu Hala Geldi Mt2 Tr Açıkçası Anlık User Çekiyor.Uzun Vadede Sonuç Yok.
    O Map Bu Map Bunlar Userleri Tutmuyor.Adil Bir Sistemi Yok Mt2nin.
  • Minecraftcik M kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize saglik da metin 2 birgün çökeceksede asla unutulmiyacaak . Ama bence pwp felanda olsa oyunu devam ettirler mutlaka.

• Metin2 Asla Kolay Kolay Bitmez.Tr İçin Söylemiyorum.Tr'nin Burda Son 3-4 Yılı Sonra Biter.PvP ler Oldukça Canlı Sebebi İse Zaten Belli.
    Tr'den Bıkanlar Pvplere Başlıyor.Fakat PvPlerde Belli Yerden Sonra Bitecekler Mt2 Güzel Oyundu.Fakat Güzel Olması Ne Yazıkki Yetmiyor.
    Yetkililer Utansın.Böyle Bir Oyunu Bitirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minecraftcik -- 9 Kasım 2014; 17:19:53 >
  • Minecraftcik M kullanıcısına yanıt
    Haklisin...

• Aklıma geliyorsa bir dolu dusurmek için 3 gün harcadığımi o doluyoda lonca da yaktığımi :)
    Bir dolum vardı 50 ort onun için kurban oluyordum. Türkistan da tekti. Bi tane 51 ort KDP vardı o kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.