Şimdi Ara

yeni meta smurf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir piyasadan uzağim son güncellemeler ile smurf kasmanin zorlaştigi 3500ten fazla açılmıyor gibi söylemler duydum bu tarz seyler hakkinda bilgisi olan ulaşirsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • aynen denedik very high skill gösterip 3500 açıyor. o yüzden 4.3k lık hesaplar 60 lira civarıyken 2 katına çıktı piyasada.
  • Evet şu an max 3500 açılıyor. Bence tekrar güncelleyecekler sistemi rank sistemi değişecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smurf kasmak zorlaşmadı. sadece calibration limitini 4999'dan 3500'e düşürdüler. oyunda smurfler çoğaldığı için herkes 5k açıp satıyordu. insanlar da onları alıp hem diğer insanların oyunlarını mahvediyordu -ki valve'in bunu baz aldığını zannetmiyorum- smurf hesaplara para bile yüklemeden, item almadan veya compendium almadan sadece mmr için oynuyorlardı. bunun önüne geçmek için limiti düşürdüler ve ranked oynayabilmek için telefon numarası ekleme olayını getirdiler. 1-2-3 telefon aileden eklersin ama 5-6 hesabı olanlar için bu çok zorlaştı. insanların tek main hesabı olsun onda dergi alsın, para harcasın diye böyle bir sistem getirdiler. toxicler, grieferlar 5k averaj oyunlarda hala mevcut. oyun kalitelerinde pek değişiklik olmadı açıkcası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.