Şimdi Ara

Yeni Messi Florya'da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Macar Veciy Balint'i denemeye alan Galatasaray, bu kez bambaşka bir yeteneği Türkiye'ye getirdi. 19 yaşındaki Lucas Ontivero'yu izleyenler gözlerine inanamıyor, Arjantinli futbolcu yetenekleriyle Messi'yi andırıyor.

Galatasaray maden buldu! Geçtiğimiz günlerde Roberto Mancini’nin oğlu Andrea Mancini’nin takımında oynayan Macar Veciy Balint’i denemeye alan Sarı-Kırmızılılar, bu kez bambaşka bir yeteneği Florya’ya getirdi: Lucas Ontivero. Uruguay’da Fenix takımının formasını giyen Arjantinli futbolcu, 1.70 boyunda ve henüz 19 yaşında. Sneijder’le aynı pozisyonda görev yapan, ancak kanatlarda da oynayabilen Lucas, Florya’da çıktığı iki idmanda görenleri şaşkına çevirdi. Yetenekleriyle Messi’yi andıran Tangocu kolayca adam geçebiliyor, süratle dikine ilerleyebiliyor, bitirici vuruşlarıyla dikkat çekiyor.

Milan ve United da takipte

Genç yeteneğin, teknik direktör Mancini’nin menacer vatandaşı tarafından getirildiği öğrenildi. Oyuncu hakkında hemen transfer kararı verilmeyecek, bir süre daha denenecek. Ancak Milan ve Manchester United gibi kulüplerin de Lucas’ı takip ettiği belirlendi. Lucas Ontivero, bu sezon Fenix formasıyla Uruguay Ligi’nde 6 maçta 151 dakika forma şansı buldu, gol ya da asist üretemedi. Geçen sezon ise 4 maçta 1 gol, 1 asistle oynamıştı.

Kaynak : Fanatik

Video da ki futbolu benim çok hoşuma gitti. 19 yasında biraz keşfedilmek için geç kalınmış gibi sanki ama hayırlısı :)

• Genç oyuncu her zaman iyidir. Başka takımların radarında olabilir ancak an itibariyle Bruma'nın gördüğü rağbeti gören bir oyuncu değil. Böyle oyuncular iyi bir fiyata kapatılabilirse her daim yararlı olur. Şimdi alırsın belli maçlarda 11 dener çoğunlukla gençlerle oynatırsın, ilerde alırsın alacağın verimi. Altyapı demek sadece Türk oyuncular demek değil.

• Altyapı içinde yabancı sınırı geçerlimi bilmiyorum ama bu tarz oyunculara daha çok yoğunlaşıp altyapımızda 1 2 sene pişirmeliyiz. Alt yapının başınada futbolcudan bozma birini değil, gerçekten iyi bir teknik adamı koymalıyız. O zaman gerçek mana da geleceğe yatırım yapmış oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2:51 de ki fake i hiç bir zaman Burak'ta göremeyeceğiz

DH AHMET KAYA HAYRAN KLUBÜ
    Adam beni görünce yaşasın Türkiye diye bağırıyor , sanki ben uzaydan gelmişim
  • Bizim Paf'takiler ile oynadıysa rüzgar gibi adam geçmesine şaşmamak gerek. Sonuçta Paf'ın Gençler Şampiyonlar Ligi'nde ne yaptığı ortada. Eğer Paf'taki oyunculara göre adam alacaksak yeni Carrusca'lara hazır olmak gerek bana göre.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bruma yeni Ronaldo, bu çocuk yeni Messi. İyi ya.

...Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
  • Herkes yeni messi,Carrusca yeni MEssi Bruma'ya hadi yeni ronaldo denir cidden başarılıda arkadaş yapmayın

Teknik-Top sürme-sürat olarak iyi. Ama aynı pozisyonda 3 tane yabancı mı alacağız Balint,Lucas,Sneijder

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Bruma yeni Ronaldo, bu çocuk yeni Messi. İyi ya.

Kdv beyannamesi mi

Orijinalden alıntı: darking_FB

Sabri icin yeni arda,mehmet icinde figo benzetmeleri yapan basindan bahsediyoruz galiba

Sabri için yeni ARDA?

Sabri icin yeni arda,mehmet icinde figo benzetmeleri yapan basindan bahsediyoruz galiba

Konuyu da mı okumadın be mubarek ?

Yeni Messi Florya'da!

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Sabri için yeni ARDA?

Puhahahahahahahhahaa Sabri de 15 yaşında zaten

Toprağını, suyunu, havanı koru!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecnun Ç.

Yeni Messi Florya'da!

Messi'den çok Burak ve Ronaldo karışımı bir tipi var

@emolity

A milli formayla maça çıkmadığı sürece olabilir

• Basının anında Yeni X şeklinde manşetler atmasından da, sadece 1-2 video izleyerek oyuncuya süper veya balon tarzı yorumlar yapılmasından da hoşlanmıyorum açıkçası. Teknik ekip denemeye uygun görmüş, denensin tutarsa değerlendirmeye alacak olan da onlar zaten.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.