Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.104
Cevap
88
Favori
870.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim aracın motorundan stop ettikten sonra "trafo" sesine benzer bir vızıltı geliyor. Oldukça da yüksek bir ses. Nedir, ne değildir bilen var mı?
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    Yeni mi oldu, yoksa hep var mıydı?
  • Aslında 1 sene kadar önce fark etmiştim ama yakınlardaki bir trafo vs'nin sesi olabilir diye düşünüp çok üstünde durmadım. Bu sabah işyerinin otoparkında su koymak için kaputu açtığımda sesin motordan geldiğine emin oldum... Yani büyük ihtimalle uzun bir süredir var...
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    Bugün özellikle dinledim, motoru durdurduktan sonra sadece el freni motorunun 2-3 saniyelik sesi duyuluyor, başka bir ses duyamadım. Benim klima açık değildi, belki açık olsa fan bir süre daha çalışıyor olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

    Bugün özellikle dinledim, motoru durdurduktan sonra sadece el freni motorunun 2-3 saniyelik sesi duyuluyor, başka bir ses duyamadım. Benim klima açık değildi, belki açık olsa fan bir süre daha çalışıyor olabilir.

    Aracın içinden duyulmuyor, motoru durdurduktan sonra kaputu açınca duyulabiliyor.
  • mr.marble kullanıcısına yanıt
    kardeş ilan no: 346645725 Kadir pelit adında bir arkadaş.
    beyaz bir Megane ST'nin değiştirmişsin o tavsiye etti dersin değiştirme dahil 70-Tl demişti bana 60-TL ye helalleşmiştik. :)
  • Renault&Dacia yedek parcalar icin YUCELPAR OTOMOTIV.

    Adres:Tiryakihasanpasa cad 57/A Aksaray/Fatih/Istanbul

    Telefon:02125295310

    http://www.n11.com/magaza/yucelparotomotiv
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    Bugün kaputu açıp dinledim, yine bir şey duyamadım,etraftan gelen sesler baskılıyor olabilir. Daha sessiz bir yerde dinlemek lazım.
  • Turbo valfinin sesiymiş, önemli değil dediler. (Aküden çıkan bir fiş var, onu sökünce ses kesiliyor...)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.marble

    Bir servis ; bırak arabayı direksiyon alt bölgesini komple sökelim bş yerde buluruz dedi. Dedim olmaz yeni sesler üretmenizi istemiyorum. Diğeri direksiyon kutusunu değiştirelim bence ses geçer dedi ve 3 bin tl gibi bir rakam istedi. Diğeri de direksiyon kovanından olabilişr söküp n-bakmak lazım dedi hepsine yok çektim :) Çünkü hiçbiri emin değildi ve yapacakları işlemler yeni tıkırtılara gebe olabilirdi. Sanayi ustası da ön takıma baktı bir iki oynar parçanın kauçuğuna yağ sürdü tabiki işe yaramadı. Bende o sesle yaşamaya devam ediyorum. Ama bu sıralar yeni sesler türedi. Derin çukura düşünce lok diye bir ses geliyor sanki teker düşebileceğim kadar aşağı düştüm daha aşağı inemiyorum bu da sona vurma sesim diyor ki eskiden yoktu,diğeri sürekli bir gıcırdama öyle ki araç yerinde dururken arabayı sallayınca bile duyuluyor ses vırc vırc diye. Sonuncusu da dün oldu bir setten hızlı zıplamak zorunda kaldım dün geceden beri uzun setlerden biraz hızlı inince ön takımdan bi yerlerden daha kalın bir gıcırdama sürtünme lokurtu tarzı bi ses çıkyor. Biliyorumki rotçuya götürsem alttan esnetecek bikaç yeri bunda bişi yok diyecek :)

    Merhaba. Sanki sıkıntınız amortisörden kaynaklı gibi. Bende de benzer sesler mevcuttu. Hem servise hem de özel servise gösterdim. Amortisörlerden olduğunu söylediler. Mustemelen sizin ki de böyle...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.marble

    Aynı sorun bende de var, hatta dün bir setten hızlı atlamak zorunda kaldım ses iyice arttı. Bugün yarın bir rotçuya gidip göstereceğim. Aynı zamanda aracın süspansiyon sisteminden sürekli bi gıcırtı sesi geliyor ve bozuk yolda ön düzenden bi lakırtı sesi çıkıyor. Ön düzen sesinin kaynağını 3 yetkili servis ve bir sanayi ustası bulamadı bu da beni çıldırtıyor.

    Hazır gelmişken bunuda cevaplayayım. Kasisten hafif çarpraz geçerken arkadan gelen lok/tok sesi, arka akstan geliyor. Serviste bununla ilgili yazı vardır mutlaka. 2-3 yıl önce başıma gelmişti. Bir sprey gibi bir şey sipariş edip sıktılar, gitti ses komple.
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, teşekkürler kaptım bir tane



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 14 Mart 2017; 22:11:21 >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Ne demek hasretliğiz mst ile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marmaratic

    25 tl bagaj havuzu gençler lazım olan kaçırmasın.
    http://www.hepsiburada.com/modacar-renault-megane-3-kasa-sport-tourer-bagaj-havuzu-383444-p-OTM383444

    Hocam bagaj havuzunda ucuza kaçılmasını önermiyorum; eşimin aracına ucuz bir havuz aldım pişman oldum. (Çok da ucuz değildi hani)

    Sonuçta bu aracı kullananlar bir havuza 100 lira verebilirler; bence vermelidirler. Yoksa benimki gibi eğriş bücüş bir havuzunuz olur 60-70 lira fazla verin, bagajı her açtığınızda iğrenç bir görüntü ile karşılaşmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 15 Mart 2017; 9:33:53 >
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunda 50 liralıkta aynı 150 liralıkta. Orijinal almadıktan sonra kalitesi paraya değil şansa bağlı oluyor. Bakalım gelsinde düzgün çıkmazda iade edilir.
  • cümleten selamünaleyküm bende 2011 mst var orjinal navigasyonlu bu cihaza geri görüş modülü takabiliyormuyuz yada tavsiyeniz nedir
  • ulusoy35 U kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı model var.İlk aldığımda baya merak salmıştım bende geri görüş olayına ama malesef çözüm yok. Çözüm ekranı ve sistemi komple değiştirmek onada degmez.
  • Merhabalar babama mst almak istiyorum 2012 modelleri 1.5 dcı 110bg mi oluyor privelige - gtline hangisini önerirsiniz. edc otomatik nasıldır.
    arabanın kronik sorunları nelerdir.kullananlardan bilgi rica ediyorum. Teşekkürler.
  • Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    Edc vites 1.5 dci ların tamamı 110 hp, 2012 makyajlı kasadan itibaren manuel vites 1.5 dci Privilege lar 110 hp, öncekiler 105 hp. Expressionlar 85/90 hp. Gtline dci 130 manuel ve 1.5 dci Edc olarak satıldı.
  • 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.