Şimdi Ara

Yeni makina alacağım . . .güncel..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • prof olarak bu işi yapmayacağım sadece amatör olarak orda burda gezerken güzel kareler çekeceğim, hobi amaçlı kullanacağım bi makina alacağım. . .sıfır düşünmüyor 2.el alacağım.daha önce arkadaşımda olan canon 500d yi bir gün kullanma fırsatım oldu ve hoşuma gitti benim için yeterli diye düşündüm ve buradaki bu işten anlayan değerli arkadaşlarada bunu sormak istiyorum. . .başlangıç için fotoğrafçılık ta temel kuralları öğrenebilceğim,özellikle hareketli fotograf çekerken beni üzmeyecek,belkide çoğu fotografçının merakı olan ay fotoğraflarını çektiğimde sadece parlak bir ışık kümesi olarak çekmeyecek gece çekimleri iyi bir makina alacağım. . . . .marka takıntım yok canonu kullandığım için örnek verdim şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar. . .
    güncel
    canona bakarken nikon d3100 i gördüm özellik açısından eos 500d den çok aşağı kalır yanı yok sizce d3100 nasıldır. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçanBalık -- 30 Mart 2016; 21:16:30 >

• 500d yerine 100d yi tercih edebilirsin hem daha yeni bir makina hem de gövdesi küçük yani taşıması kolay. Araştır istersen biraz daha eğer bütçem var dersen de sana sony a6000 önerebilirim arkadaşım kullanıyor çok memnun.
    canon 500 d ye göre kendimce kıyasladım ve aralaında çok fark olduğunu düşünüyorum...hem fiyat hem özellik açısından,başlangıç için fazla prof olduğunu düşünüyorum. . .bütçe olarak tam aklımda bir fiyat yok ama 500-600 gibi olur galiba. . ..
    yeni bilgisayar aldım
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.