Şimdi Ara

Yeni logitech Z506 Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
6
Favori
55.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cheque123123

    Aga benm z-506 var daha yenı sayılır ama bass bozuldu sanırım muzıkte fılmde bass olunca pat pat dıe ses ckırıo acayıp kıllanıyorum aceba actıgım muzıklerden felan bass gttımı .d bıseyler yazın tavsıye verın :

    hemen iade et. Bende aldığımda öyle çıktı kutudan tamir ettirme iade et ya da değişim iste.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Z3RO-P

    quote:

    Orijinalden alıntı: avianca

    hoparlörün sesi ortaya getir kulağını daya cızırtı geliyo mu gelmiyor mu görürsün kardeş ben iade ettim hala bekliyorum 1 buçuk aydır uğraşıyorum nalet olsun hepsiburada..

    kardeş son sesdede dnedim hiçbişi yok bende gayetde iyi ses veriyo

    facebookta chatte ding diye ses geliyor ya bende sanki cızırtılı gibi cıkıodu neyse iade ettm 2 aydır sürünüoruz hepsiburada yüzünden yazıklar olsn.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avianca


    quote:

    Orijinalden alıntı: Z3RO-P

    quote:

    Orijinalden alıntı: avianca

    hoparlörün sesi ortaya getir kulağını daya cızırtı geliyo mu gelmiyor mu görürsün kardeş ben iade ettim hala bekliyorum 1 buçuk aydır uğraşıyorum nalet olsun hepsiburada..

    kardeş son sesdede dnedim hiçbişi yok bende gayetde iyi ses veriyo

    facebookta chatte ding diye ses geliyor ya bende sanki cızırtılı gibi cıkıodu neyse iade ettm 2 aydır sürünüoruz hepsiburada yüzünden yazıklar olsn.

    olur öyle arasıra değiştirdilermi bari



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3RO-P -- 21 Mart 2012; 19:54:28 >




  • 1 aydır bekliyorum...
  • Dün siparişini verdim ve bügün elime ulaştı. Ps3 için aldım. Bazı arkadaşlar ara kablo vasıtasıyla sanal 5.1 ses alınacağını söylemiş. Ancak ben PS3'ün AV kablosundaki kırmızı-beyaz uçları hoparlöre kablonun diğer ucunuda ps3'ün arkasındaki yere taktım ve sanal 5.1 ses aldım. Yani ara kablo felan kullanmadım. tüm hoparlörlerden ses geliyor. Yine bazılarında olan cızırtı sorunları bende olmadı. Sesini yarısına kadar bile açamadım. Çok fazla geldi bana. Belki sesi daha fazla açtığımda cızırtı olabilir denemediğim için bilmiyorum. Ancak sesi böyle kullanacağım için benim için şimdilik benim açımdan bir sorun yok. Bence z5500'e 800 tl vereceğinize bunu alın yarım saatte bağlayın ve sanal 5.1 sesinizle arkanıza yaslanıp keyfinize bakın. 2-3 sene sonra belki yetmez daha üstününü alırım ancak şimdilik beklentilerimi fazlasıyla karşıladı..
  • Arkadaşlar hoparlörün ses ayarlama düğmesi bozuldu sesini kıstığım halde ses gelmeye devam ediyor bunu nasıl çözeriz bilen yardımcı olsun lütfen.
  • bende bu ürünü aldım hepsiburadadan ancak sözü edilen hediye ayaklıklar gelmedi mesaj attım müsteri hizmetlerine eger yollamazlarsa iade etmeyi dusunuyorum...
    Öncelikle sistemden genel olarak memnunum ancak anlamadıgım sey sadece yesil ses kablosunu takınca sanal 5.1 ses alabiliyorum hem mp3 lerde hemde filmde...Diger jaklarıda taktıgımda ise aleti realtek otomatik 5+1 olarak goruyor ve mp3 ile filmlerde sanal 5.1 ses vermiyor... Her zaman sanal 5.1 ses almamız mümkün degilmi yani butun jaklar takılı iken ??
  • Ayaklar 450 küsür civarında ve hoparlörün fiyatı 190 lira. Z506 nın ynında bu ayakları vermeleri çok saçma ve düşündürücü. Zaten bu ürünü alanlarda ayakların gelmemesinden şikayetçi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hucjo

    quote:

    Orijinalden alıntı: #Gakko_

    Arkadaşlar ben de bu ses sisteminden almayı düşünüyorum. Ama bi çok yerde, burası da dahil, aletin boştayken bi cızırtı yaptığını okudum. Bunun sebebi nedir acaba? Herkes bu sorunla karşılaşıyor mu merak ediyorum?..

    Ses sistemini yeni aldım, hemen kurdum, şu an pc de kullanıyorum ve cızırtı sorunu bende yok, bu sorunu yaşayan arkadaşlarda nedeni düşük elektrik voltajı veya ses kartlarından kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum. Tavsiye ederim çok güzel bir sistem

    onboarddaki ses kartından oluyor ses kartı ; creative sound blaster Recon3D ile kullandıktan sonra cızırtı kalmadı , sesler gayet canlı oldu




  • hoparlör ayaklarının gönderilmediği bir kişide benim. 2 haftadır onlarca telefon mesaja rağmen bir tane dürüst cevap verilmedi. işin kötüsü hoparlörü evdeki tadilattan ötürü test edemedim. hala daha hızlı kargo yazıyolar bir kaç gün evvel 10 tane stok gösteriyorlardı böyle satış anlayışı görmedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doubleb

    Arkadaşlar iidir hoştur alında o öndeki zamazingoları sakın tweeter sanmayın bazı arkadaşlar yanılgıya düşmüş. Öndekiler tweeter görüntülü plastikten başka birşey değil açın gözünüzü...!!!!!!!

    Logitech işi iice üçkağıda vurdu çıkarılan yeni sistemlerin hiçbirisi eskilerin yanından bile geçemez.

    nerde x230 gibi 2.1
    nerde x530 gibi 5.1
    nerde z5500
    nerde z2300

    Bu saydığım ürünlerin üst versiyonları diye çıkan ürünlerin hepsinde kumanda,hapörlör, malzeme, watt değerleri, malzeme kalitesi kırpmaları var. Bu eski ürünlerle ses sistemlerinde yer edinen logitech şuan bu ürünlerin ününe dayanarak yüksek kar amaçlı sistem satıyor. Dikkat edin üstte sayılan ürünlerin 4 ü de bir çok kişi tarafından efsane söylemiyle abartılacak kadar ünlü..

    Ben almayın demiyorum alın ama ne aldığınızı bilin.


    Katılıyorum sözlerine ama z2300 de gürültüden başka bişey yoktu . Neyse üstteki mesajta belirttim. 400 küsür olan bi ayağı aynı site 200 küsüre hoparlörün yanında veriyor. Tabi göndermez. Ayrıyetten ayak montaşı yapılacak bi delik veya aparayı yok hoparlörlerin. Teknosada test etme imkanı bulmuştum. Seste çok tizlik vardı ve buda distirasyona sebep oluyodu az da olsa(yüksek seste)
    Eyer bir ses sistemi sahibi olmak isterseniz alınabilir ama elinizde x540/x530 gibi sistemler varsa hiç değiştirmeyin.




  • ayakların 400 lira falan olduğu yok satarken "bakın ne kadar indirim yapıyoruz sizin için" demekten bi farkı yok. ürün başka sayfalarda 60 liraya bulunabilir. ben 167 liraya aldım ve hoparlör + ayak olarak düşününce 80 lira civarında kârdayım dedim ama ayaklar hala gelmedi foyası çıktı.
  • şimdi hepsiburadayla konuştum. hoparlör ayaklarının şimdi stokta bulunduğunu ve bugün kargolandığını söylediler. bugün veya yarın varacaktır herkes için aynı durum söz konusu sanırım.
  • Arkadaşlar 2 gün önce aynı siparişi hepsiburadan bende sipariş ettim ama bass Bendede çalışmıyor Diğer 5 hoparlörde hiçbir problem yok sorunsuz bir biçimde güzelce çalışıyor ama bass'da tık yok Hepsiburadanın yapmış oldugu bir olaymı bu yoksa logitech firmasındamı bir sıkıntı var anlayamadım.
  • Hepsiburadadan gönderilen hoparlör ayakları üzerindeki plastik parçalarda bir kaç yırtık ve berbat bir kargo anlayışıyla elime ulaştı. Öyleki kutuyu evime çıkartırken içinden civata düştü neyse ki kargo sırasında birşey eksilmemiş.
    Genel olarak yazılan cızırdama hakkında ise surround şekilde sorunsuz. hem surround hem stereo bağlı iken bir cızırdama söz konusu birşey çaldığı anda kayboluyor. Ama 2 bağlantı şeklindede kalite oldukça tatmin edici. Ama özel bir kulağa sahipseniz çeşitli eksiklikler bulabilirsiniz tabi.
  • Arkadaşlar bende bu üründen almayı düşünüyorum. Vatan bilgisayardan alacağım. BU hoparlör ayakları dediğiniz ne oluyor yani ben aldığımda olmayacak mı? birde bu uyduları duvara monte edilebilir mi? cevaplarsanız memnun kalırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esettt

    Arkadaşlar bende bu üründen almayı düşünüyorum. Vatan bilgisayardan alacağım. BU hoparlör ayakları dediğiniz ne oluyor yani ben aldığımda olmayacak mı? birde bu uyduları duvara monte edilebilir mi? cevaplarsanız memnun kalırım.

    hoparlör ayakları hepsiburadanın kampanyası dahilinde geliyor, vatandan alacağınız üründe hoparlör ayakları olmayacak. Eğer duvara raf yaparsanız üstüne koyarsınız onun dışında x530 bunun için daha uygun duvara monte edilebilir.
  • Teşekkürler verdiğin bilgiler için bayram sabahı vatandan almayı düşünüyorum z506 yı peki önerir misin? bu sistemi ses kalitesi benim için önemli bass ikinci planda cevaplarsan sevinirm. Ayrıca oda ufak

    (raf yaparımda matkap yok )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esettt -- 16 Ağustos 2012; 4:24:54 >
  • ayaklar doğru mesafeyi ayarlamak açısından daha iyi. duvardayken daha kalabalık bir görüntü oluşabiliyor. onun dışında ben kaliteden çok memnunum. ama göreceli bir kavram yinede ben ümraniye mediamarkt ta denedim. ürün hakkında dümdüz bilgi olmadan bahsediyorlar zaten sadece deneme amaçlıydı ve 2.1 olarak denedim. açıkcası tereddüt ettim ama aldıktan sonra saçmaladığımı farkettim
  • hocam mediamarkt te ne kadar acaba şu an bilginiz var mı? ben sitelerinde bulamıyorum da? 170 tl civarında ise bayramı boşuna beklemeyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.