Şimdi Ara

Yeni LEON 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S Ecomotive KULLANICILARI (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
15
Favori
86.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Rodaj süresindeki aracın ilk 15000 km. bakımından önce 3000 kmden sonra yağ ve yağ filtre değişimi gerekmezmi? Showroom yetkilisi böyle birseye gerek olmadığını söyledi. Gerek olmaması 1.0 motorun bir özelliği mi, yoksa bu arkadaş bilgisizliği sebebiylemi öyle olduğunu düşünüyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhittin Bey, artık yeni nesil motorlarda rodaj kuralları değiştiğinden bu yağ uygulamaları da yok. 3 sene içerisinde çevremde 3 araç edindik. ilk bakım, 1000 km bakımı yapılmadı hiçbirinde, Nissan 1.2 turbo, skoda 1.0 tsi, leon 1.0 tsi.
    İçiniz rahat olsun, güle güle kullanın.

    İlk km lerde çok motoru sıkıştırmayın ve otoyolda seyrederken hep aynı süratte gitmeyin uyarısı var.
  • Aynen artık sadece ilk 1000km hızlı gitmeyin ve agresif olmayın diyorlar. İlk bakıma kadar başka hiç birşey yok.
    2ci bakıma götürdüğümde aracı bujiler neden değişmiyor diye sorduğumdada artık onlarda 3 cü bakıma kaydırıldı dediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pininfarina

    Sıkışık trafikte bazen aracı N moduna alıyorum çünkü trafik sıklıkla "o kadar yavaş ve ağırkanlı" ilerliyor ki şanzıman 1 ve 2 arasında "sürekli yarı kavrama da kalıyor" !
    Bu durumda da DSG şanzımanın en büyük düşmanı olan kavrama sorunu, ısınma ve sıklıkla yarı kavramadan dolayı yorulan ve eriyen baskı balatayı koruma altına almak için biraz gaz verip, şanzıman tam kavrama yaptıktan aracı N moduna alıyorum ve kendi ivmelendiği hızla ilerliyorum.

    Bu sayede şanzıman hem yorulmuyor, hem de sürekli 1 ve 2 arasında "yarı kavrama yaparak" baskı balata ısınmıyor ve erimiyor"...

    Alıntıları Göster
    Arac yarı kavramada kalması sizin frene tam basmadığınız anlamına gelir. Frene yarım basarsanız araç kavramada kalır(minibüsçüler gibi). bu şanzıman için çok zararlıdır.
    Dururken vitesi boşa almanın hiç bir zararı yok artısıda yok. Nezaman artısı olur. eğer ben frene yarım basacam duruken illa diyorsanız ozaman.
    Dgs ler dur kalkta hemen 2ci vitese atar ve istanbul gibi trafiklerde bu balatalar için ciddi bir kullanım oranına sebebiyet verir.
    Çözümü söylendiği gibi vitesi manuel e alın. Eksisi ise +%30 fazla yakıt.
    Ben manuele almıyom günde ortalama git gel toplamda 20dak trafik te kalıyorum çünkü. Fakat bazenleri uzun sıkıcı bir trafik olduğunda manuel e geçiyorum.




  • aracımı haftaiçi satın alacağım . 0 için kapora verdim . son dk kullanan arkadaşlardan tavsiye veren olurmu ? 2019 1.0 tsi dag style paket için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecece_88

    aracımı haftaiçi satın alacağım . 0 için kapora verdim . son dk kullanan arkadaşlardan tavsiye veren olurmu ? 2019 1.0 tsi dag style paket için
    2 yıldır kullanıyorum araçtan her konuda memnunum. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • ecece_88 E kullanıcısına yanıt
    Fiyat ne anlaştınız artı donanım vs. yazarmisiniz.Ayrıca 2018lere ek herhangi bir eklenti olmuşmu 2019.da. Şimdiden hayırlı olsun allah utandırmasın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam 119.400 e aldım baya pazarlıkla
    3000 garanti uzatma
    1900 kasko
    620 trafik sig
    1500 film cam kaput koruma
    ön cam su itici seramik kaplama
    motor koruyucu

    allah razı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecece_88 E kullanıcısına yanıt
    Bu rakamlar 119.400e dahil mi? Sunroof,8 inç ekran vs. Gibi donanımsal artılar varmi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başka donanım yok malesef
    geniş ekran sunroof yok
    bahsettiğim fiyatlarda 119.400 e ek
    içinde değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,


    2018 model 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S Ecomotive STYLE - TECHNO PAKET aldım.
    Aracın özelliklerini öğrenmek için bir katalog arıyordum aşağıdakini buldum. Burada 1.6 TDI için karşılaştırma yapılmış. 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S için de aynı donanımlar var mıdır acaba? https://www.dod.com.tr/Content/Files/Campaigns/leon_karsilastirma.pdf
  • 2019 fiyatı da 119.000 tl ,alınırmı ?
  • texmo kullanıcısına yanıt
    119'a en baz donanım mı oluyor ?
  • Sanırım Seat, Leon 1.0 ecotsi dsg yi kaldırdı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, bende 2018 model 1.0 ecotsi dsg leon var. Aracımın garantisi devam ediyor (1 yıldan az bir süre kaldı). Son 3-4 aydır aracımın gündüz led farları bölgesinde buhulanma var ve geçmiyor. Aracı aldığım kayadibi oto ya götürdüm. "Bu normal bişey, fabrika dokunmamıza müsade etmiyor, kendiliğinden geçer" diyip beni gönderdiler ve fabrika dokunmamıza müsade etmiyor cümlesinin ispatı olan herhangi bir belge veremediler. Aracın garantisi bitmeden bu sorunu çözmek istiyorum, bununla ilgili daha önce sorun yaşayan ve çözen oldu mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    (Bu arada bir gün aracı yıkattığımda, 2 farın tamamı buğulandı ancak dediğim gibi kalıcı olan sadece led far kısmı)
  • akradaşlar merhaba bu aracın 1.0 EcoTSI Ecomotive Style detaylı donanım bilgisine nereden ulaşabilirim bulamadım hiç bir yerde
  • hortlatayım...baştan ortalara kadar ve son sayfayı okudum yıl 2021 ay temmuz.cua günü 200 bin tlde 1.0 ecomotive style dolu paketi alıyorum inşallah...fiyatları okudukça içim karardı...bu piyasaları bu hale getirenleri hakkımı helal etmiyorum.yazık günah.

    2013 moden titaniumX fiestamı 2016 senesinde 43 bin TLye aldım.bu haziranda 102 bine sattım.yazık vallahi günah.böyle bir piyasa böyle ekonomi olamaz.Allah yardıcımız olsun

  • Selamlar. Buaracın 1.0 ve 1.5 motoru arasında kalmış durumdayım. 1.0 motor uzun yolda hangı hıza kadar konforlu bı surus sunar ve 1.5 ıle aralarında buyuk fark var mıdır?

  • Okechukwu O kullanıcısına yanıt

    140-150 li hızlarda sorun yaşamadım. Araç dışarıda öyle rüzgardan rahatsız olabileceği durum yok ise savrulmuyor. 170 lere geldiğinizde , psikolojik olarak tabi daha ciddi takılıyorum. İlerisini denemedim. 1.5 tsi kullanıcılarınında rahatlıkla 190-200 lere çıkıp bastıkları videoları gördüm. Gerek yeni kasa leon gerek bu kasada.



    1.0 ekonomik gerçekten. 2018 den bu yana 105.000 km de aracım. Her sene aldığım yere götürür eksik gedik ne varsa bakımının sağlanmasını isterim. Çok şükür problem yaratmadı hiç.

  • Okechukwu O kullanıcısına yanıt

    Merhaba, Ben 1.0 2017 araç sahibiyim. Yakın arkadaşım ise 1.5 2020 araç sahibi.


    Ben 1.5 denemedim ancak 1.5 sahibi arkadaşım benim aracımı denedi. Onun yorumu 0-120 km hız arasında şehir içi kullanımda çok fark yok gibi 120 - 150/160 arasında beygir farkı ortaya çıkıyor.


    Şahsen ben yüksek hızlarda da sorun yaşamıyorum. DSG o kadar güzel bi şanzıman ki aracın 1.0 olduğunu hiç hissettirmiyor.

  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.