Şimdi Ara

Yeni LEON 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S Ecomotive KULLANICILARI (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
15
Favori
86.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 7 Eylül 2018; 8:23:24 >
  • pininfarina kullanıcısına yanıt
    Sıkışık trafikte araç seyir halindeyken vitesi neden “N” konumuna alıyorsunuz onu anlamadım ama bunun araca bir faydası yok. Yapmanız gereken sadece manuel modda kullanmak. Araç durduğunda N moduna almaya da gerek yok çünkü araçta bulunan autohold kavramayı ayırıyor zaten. Vites D veya S modunda iken vites kolunu aşağı çekmeniz halinde D ve S modları arasında geçiş yapabilirsiniz. Bunu yaparken vites mandalına basmanıza da gerek yok.
  • Gökömer G kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bilgilendirme için teşekkür ederim. Açıkçası bu duruma üzüldüm, çünkü gündüz led farlarından hiç memnun değilim. Serviste parayı verince değiştirirler diye umuyordum. Başka bir yerde yaptırma konusunda takıntılı olduğum için yaptıramam diye düşünüyorum.

    Bu arada servisten randevu aldım, çünkü aracı aldığım ilk günden beri araçla sessiz bir ortamda yavaş yavaş ilerlerken sol önden, motor tarafından bir tıkırtı sesi geliyor ve bu beni rahatsız ediyor. Eğer normal bir ses ise yapacak birşey yok ama yinede inceletmek istiyorum. Bakalım ne diyecekler. Şuan araba 3000 km de ve hala o ses kesilmedi.

    Ayrıca sağ farın ordaki tampon hiç bir vurma vs. olmadan kendiliğinden çıktı, umarım bunuda takabilirler, ben beceremedim. (resimde görebilirsiniz).

    Birde 2 adet bijon kapağım yok ya çalındı yada düştü:) Umarım hediye ederler veya çok para istemezler:)Yeni LEON 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S Ecomotive KULLANICILARI




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökömer

    Sıkışık trafikte araç seyir halindeyken vitesi neden “N” konumuna alıyorsunuz onu anlamadım ama bunun araca bir faydası yok. Yapmanız gereken sadece manuel modda kullanmak. Araç durduğunda N moduna almaya da gerek yok çünkü araçta bulunan autohold kavramayı ayırıyor zaten. Vites D veya S modunda iken vites kolunu aşağı çekmeniz halinde D ve S modları arasında geçiş yapabilirsiniz. Bunu yaparken vites mandalına basmanıza da gerek yok.
    Sıkışık trafikte bazen aracı N moduna alıyorum çünkü trafik sıklıkla "o kadar yavaş ve ağırkanlı" ilerliyor ki şanzıman 1 ve 2 arasında "sürekli yarı kavrama da kalıyor" !
    Bu durumda da DSG şanzımanın en büyük düşmanı olan kavrama sorunu, ısınma ve sıklıkla yarı kavramadan dolayı yorulan ve eriyen baskı balatayı koruma altına almak için biraz gaz verip, şanzıman tam kavrama yaptıktan aracı N moduna alıyorum ve kendi ivmelendiği hızla ilerliyorum.

    Bu sayede şanzıman hem yorulmuyor, hem de sürekli 1 ve 2 arasında "yarı kavrama yaparak" baskı balata ısınmıyor ve erimiyor"...




  • Ben 2018 ecotsi Leon stylle aldım çekiş olarak hiç sıkıntım olmadı ama kısa mesafelerde 8,5 filan yakıt İst içi biraz uzun bölgeli bir yere gideyim 6,5 ila 7,5 arası
  • Merhaba,

    2018 model 1.0tsi 115hp dsg ibiza araç aldım. Araçta 6.5inc lik yeni ekrandan var. Leonlarda da aynı ekran olduğu için sormak istedim, huawei marka telefon kullanıyorum. Telefonu araca bluetooth ile bağladığımda sorunsuz şekilde bağlanıyor, şarkı aktarımında rehbere ulaşmada, telefonla konusurken karsıdan ses gelmesı konusunda vs hıc bı sorun yok. Fakat benım sesım karsıya hıc bır sekılde gıtmıyor. Mıkrofonu ekrandan acıp kapama ıle alakası yok oradan duzeltmeyı denedım. Samsung marka bır telefon bagladıgımda ses karsıya sorunsuz gıdıyor. Huawei marka telefon kullanıp boyle bır sorunla karsılasan oldu mu? Bir fikri olan var mıdır nasıl duzeltebilecegim ile ilgili?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyRttN1 -- 22 Kasım 2018; 11:8:52 >
  • En son teklif alan var mi? Kaç lira istiyorlar arkadaşlar???
  • melchiah1978 M kullanıcısına yanıt
    1.2 dsg style geniş ekran 111000 altur ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musaünal74

    Ben 2018 ecotsi Leon stylle aldım çekiş olarak hiç sıkıntım olmadı ama kısa mesafelerde 8,5 filan yakıt İst içi biraz uzun bölgeli bir yere gideyim 6,5 ila 7,5 arası
    hayırlısı olsun, bende 1.0 tsi kullanıyorum

    sıkışık trafik izmir de 7.1\ 7.5 en fazla

    normalde 6.2 filan görüyorum , ilk bakım henüz yapılmadı.


    kazasız belasız hepimiz için.
  • Arkadaşlar merhaba, 2017 Seat Leon 1.0 Ecotsi sahibiyim, 30.000 bakımım yaklaşıyor. Yeni yaptıran yada fiyat araştırması yapan var mıdır? Ne kadar fatura çıkacak merak ediyorum :)
  • avek 1.0 a 111.500 ₺ dedi.
  • hodrimeydantnr H kullanıcısına yanıt
    Dolar hareketlenmeden önce Doğuş'ta 1250 lira vermiştim 30.000 bakımına, 800 de ön arka balata için istemişlerdi, degistirmemistim balatalari o zaman. Balatalari için 1 ay önce gittiğimde 1250 lira istediler, muhtemelen bakım da bu oranda pahalanmistir maalesef.
  • Şehirlerarası 5 lt şehiriçi en fazla 6 lt ama çok sıkışıklık olursa trafikte 8lt 18bindeki aracımda durum böyle çok yüksek sizin rakamlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ademcell

    Şehirlerarası 5 lt şehiriçi en fazla 6 lt ama çok sıkışıklık olursa trafikte 8lt 18bindeki aracımda durum böyle çok yüksek sizin rakamlar?
    Değerleriniz iyi.
    Bende 1.2 manuel ya da 1.0 bakıyorum bu aralar ama karar veremedim.
  • 15bin bakımdan sonra yüzde 10 daha iyi tüketim değerleri aldım



    Reklam olsun diye demiyorum ama otomatik vites vw ve seat grubu dışında bu kadar az yakan benzinli araç yoktur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokh4n

    avek 1.0 a 111.500 ₺ dedi.
    Dostum hangi Avek'ten aldın bu fiyatı? İkinci elde saçma sapan fiyatlar var şu anda. Ben de almayı düşünüyorum ama sıfırına mı yönelsem diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar benim için 110 bin çok büyük bir rakam.47 yaşındayım ve bir atımlık barutum var.leon beni pişman eder mi ? kredi kullanmıycam 2. eller anlamsız pahalı,1.0 dsg tsi sıfır hakkında fikirleriniz nedir.
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    Bizde kasım sonunda aldık, 1.0 ecotsi DSG .

    Çok memnunuz hem yol tutuşundan hem gidişinden, 112000 e geldi, ancak kredi kullandık biz. Avantajlı faiz oranları var. Zaten kasko yaptıracaksınızdır, ayrıca garanti paketi de ilerde iade alınabiliyor, onu da içine katıp 12/24 e boldurup kredi alın derim.

    Araç yeni nesil bir motor, 1.2 tsi lar bitiyor artık, 1.0 çok güzel kullanıma sahip. Hızlanma 10 sn altında, otobanda 120-130 ile seyahat ettik çok keyifli, yakıt tüketimi 5 lt lerde şu an bizimkinin. MTV avantajında unutmayın bu motorun. Bence pişman olmazsınız.

    Opsiyonel 1.0 larda büyük ekran / cam tavan / Desire kırmızı olabiliyor, biz hiçbirini almadık. Dilerseniz ekran alın derim, görünümü değiştiriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThoRiuM

    Dostum hangi Avek'ten aldın bu fiyatı? İkinci elde saçma sapan fiyatlar var şu anda. Ben de almayı düşünüyorum ama sıfırına mı yönelsem diye düşünüyorum.

    Alıntıları Göster
    AVEK
    Oruçreis Mah. Giyimkent Cad No:2
    Esenler/İSTANBUL
    Tel: 0212 440 25 25
  • hodrimeydantnr H kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, geçtiğimiz kasım ayının başında Erya oto’da 30 bin bakımımı yaptırdım. Benim aracım da 2017 model 1.0 ecotsi olandan. Periyodik bakım için 1050 lira fiyat almıştım. Aracı oradan aldığım ve ilk bakımını da orada yaptırdığım için pazarlıkla beraber 950 lira ödedim bakım için. Tabi ek olarak balataları da değiştirdik. Balataları yakın zaman önce kontrol etmiştim, değişim vakti yaklaşmıştı. Servisten de bana 5 bin km civarı daha gideceğini söylediler, isteğim üzerine değiştirildi. İşçilik ile beraber 800 lira da balatalar için verdim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.