Şimdi Ara

YENİ KURACAĞIM SİSTEMDE İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bana yardımcı olan olursa ancak burası çözer. Şimdi kendi sistemimi yükseltmeye başladım. Son hali ile sizlere şu anda son durumu atıyorum;

- Monitör : SAMSUNG U28E590 ( 4K 60 hz monitör 3840 x 2160 )=

- Anakart :ASUS Prime Z270-A ( Sadece 6. ve 7. nesil destekliyor )

- İşlemci : I5 6500

- Ekran Kartı : ASUS GTX 1060 DUAL 6 GB 192 BİT

- RAM : Kingston Hyperx 2 adet 16 GB 3200 mhz DDR4

-------------------------------------------------------------------------

Şimdi cebimde 4500 TL param kaldı. Benim aklımda olan Asus turbo gtx 1080 2. eli 3750 tl'ye buldum. 11 gb 352 BİT alsam beni birkaç yıl idare eder mi? Bunu sorma sebebim şu az önce LAST OF US oyununa girdim 6 gb VRAM yetmiyor. Oyun ayarları ne kadar düşürsem de 7.90 GB istiyor. Bunun sebebi ekran kartım mı yoksa işlemci etkisi ne kadar olur orasını çoğunuz kadar iyi bilmiyorum. Benim ekran kartım OC yapılabilir gözüküyor hayatımda hiç yapmadım yakarım diye korkuyorum.

O YÜZDEN SİZDEN ÖNERİ TALEBİM 2 KONU;

1. ASUS 6 GB DUAL EKRAN KARTINI SATARAK ÜZERİNE 2000 TL CİVARI EKLERSEM 10-12 GB 2. el ekran kartı NE alabilirim
    2. INTEL 6500 SATARAK ÜZERİNE 2500 TL CİVARI EKLERSEM NE ALABİLİRİM

UNUTMADAN 4500 TL PARAM VE DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİM PARÇALARIN BU ŞEKİLDE OLDUĞUNU HATIRLATMAK İSTEDİM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameHunterTV -- 13 Ocak 2024; 0:15:7 >

• İslemci i7 6700k, kart olarak 1080 olabilir evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciyi yükseltsen daha iyi olur.

• Ekran kartı olarak 6700 xt veya 4070 12 gb modelleri alınabilir. İşlemci olarak bu iki GPU'yu besleyecek CPU sizde yok sanırım.

En temiz yönetimi aslında anakart+ram+cpu üçlüsünü satıp yeni sisteme geçmek. Ya da sadece anakart ve işlemciyi satıp ekran kartı ile uyumlu bir şey alabilirisiniz.

Bu bütçe ile bunları yapmanız zor tabi.

• komple satıp ryzen 5 serisine geçmen daha mantıklı.o sistemde cpu yükseltmek !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.