Şimdi Ara

YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
19
Favori
80.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Donanımları ekledikten sonraki fiyata Chr alınır ford Türkiye çok güzel fiyatlandırma yapmışsın herşeyi paket yapıp satacaksan neden donanım farkı diye titanyum Style diye aracını ayırıyorsun Koleos u bekliyorum artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta araç bayilere ne zaman geliyor ?
  • Biraz önce Balıkesir Akoto' da aracı inceledim. Tek araç vardı showroomda. O da platin beyaz renk titanium donanımlı olan vardı. Araç henüz lansmanı yapılmamış. Verilen fiyatlar lansman fiyatları ancak şuan satışı yok, martta araçlar gelecek ve satışı başlayacakmış.
  • Az önce gittik baktık araca tiquan alacakken bunda karar kıldık.Malzeme kalitesi kesinlikle daha kaliteli tiquan'a göre.Bu konuda tartışma değil amacım gerçekci gözle bakıyorum araçlara.Tasarım göreceli ancak ben çok beğendim.Eksik olarak boyum 1.90 arka koltukta oturunca daha geniş bir alan bekliyordum.Motor olarak 0-100 12 küsür saniye olması büyük bir eksik bence en azından bi 11 saniye oldaydı idare ederdi.Sollamalarda 2 kez düşüncez gibi :) Test sürüş aracı yoktu sadece fiziksel inceleme bunlar.Alan arkadaşlara hayırlı olsun.Fiyatlarda zerre indirim yapmıyorlar 1 mart sonrası kur farkı gelecek denildi.Lansman fiyatı son günü 1Mart imiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka koltuklar nasıl ?
  • canlı gözle görmedim ama izlediğim videodan gördüğüm kadarıyla tam bir fiyasko.
    bir kere titanium versiyonda 15,5 bin otomatik fiyat farkı nedir Allah aşkına?
    arka koltuk çok dar test videosunda izlediğim kadarıyla o kadar para verip arkada sıkışan ne hisseder bilmiyorum ayrıca videodaki arkadaşında bahsettiği gibi bu ağırlıkta bir araç için motor performansı düşük kalmış.
    3008'e sağlam bir rakip olur rekabet ortamı yaratır fiyatları belki bir parça düşürür diyordum ama tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.alanlara kazasız belasız sürüşler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha_81 -- 25 Şubat 2017; 19:58:13 >
  • aracın ağırlığı nedir ,bu motorla 9 lt den aşağı zor düşer
  • Araç yeni bir araç değil ki 'fiyasko' gibi bir tabir kullanılmış. Ya da benzeri hayal kırıklıklarını anlamlandıramadım. Araç makyaj gördü. Ön tampon, far ve arka tampon stoplar değişti. İçinde de direksiyon ve ekran ve el freni değişti. En önemli değişiklik motorda oldu.

    İzlediğiniz video'daki arkadaş; genelde araçları seri kullanır ve bu araç da bu motorla bu seriliği veremeyeceği zaten en başından belliydi. Ki benzeri motor rakiplerinde de aynı handikaplar mevcut. Arka koltuk diz mesafesinin darlığı konusuna da katılmıyorum. Bence ideal yani normal sınırlarda.

    Aracı savunmak için yazmadım bunları zira zaten 2014 kugam mevcut. Yeni makyajlı versiyonu alma konusunda gitgeller yaşıyorum sadece.

    Ford ile sportage-tucson- qasqai gibi araçları kıyaslarsanız ciddi hata yaparsınız. Ford çok konforlu, direksiyon hissiyatı yani kullanışı çok keyifli ve malzeme kalitesi konusunda da ciddi anlamda başarılıdır. CRV, Tiguan, 3008 ile kıyaslanabilir. Artılar eksiler düşünülerek karar verilebilir.




  • Aracın kendi olmayabilir ama fiyatı fiyasko. Dizel otomatik araca konfor paket ve güvenlik paketi ekleyince 173.000 TL ye falan çıkıyor ki bu araç 4x4 bile değil. Bu fiyatlarla kuga kendi segmentinin en az satan arabası olmaya devam eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletimizdeki Suv sevgisini gören firmalar , fiyatları yukarı çıkartdıkça çıkarıyor .

    Önce seat ateca, şimdi kuga..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arka koltuk dar boyum 1.90 ön koltuğa oturup rahatıma baktığımda arkada çok mesafe kalmıyor.Söyle söylüyeyim 2013 i30 aracımda da aynı mesafe kalıyor arkada :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kusura bakmasın bu araca para verilmez

    Birde lansman fiyatı diye milleti gazliyorlar. Marttan sonra kaça vereceksin ?190'a mi?

    Vw 1.6 lt 115 lik motor koyup tiguani 10.9 hıza çıkarabiliyorken

    Senin 1.5lik 120 lik motorun niçin kamyon oluyor?

    Burada bile bitiyor olay

    Kaldı ki yenilik namına bişey yok

    Hadi motor ağır akıllı 4 çeker fln koy bari .O da yok

    Niçin suv alıcaz peki?

    Yerden yüksek yavaslatilmis hormonlu bir focus bu

    Tek kelime fiyasko herseyiyle birlikte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlarla ölü doğmuş maalesef.

    Hepsi QQ nin ekmeğine yağ sürüyor ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allizzwell27 A kullanıcısına yanıt
    Hocam tiquan 1.6 115ps bu ise 1.5 120 ps . Arada 1.9 sn fark var kaldı ki 100 kg tiquan dan daha ağır araç. Burada hata koydukları saçma motor yüzüne.Bence araç tiquan dan daha kaliteli malzemeye sahip 2 sinide detaylı inceledim.1.6 manuel comfortline sunroof ekli hali 150 bine yaklaştı arada 23 bin fark varken daha az donanımlı tiquan almak çok mantıklı gelmiyor banada. Bu araca chip yapmaktan başka şans yok gibi:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu suvlar arasindaki hem motor hem agirlik hem donanim acisindan en iyi kadjar araba guc desen var 130 beygir donanim acisindan fordun opsiyonel sundugu seyler bunda standart hemde 1450 kilo ford kuga 1600 kilo ama gercekte ford lar daha agir oluyo 100kg yani 1700 kg falan QQ da kadjardan pahali o yuzden fiyat acisindanda KADJAR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen aracı yerden yere vurmalar başlamış.
  • Yapacak bisey yok gercekler ben hep ford arabasi kullandim ama kuga uzdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fordu hep yenilikçi olarak bilirdik ama kuga da eser yok

    Style donanıma 8 inçlik ekranı bile çok görmüşler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası Ford Kuga dizel otm. bekleyenlerdendim fakat bu makyajlı kasayı beğenmeme rağmen biraz hayal kırıklığı yaşadım. Sebebi ise koç gurubunun yıllardır yaptığı ticari kurnazlık. Style donanım otm.ile titanium otm. arasındaki 18.000 TL ye varan fiyat farkı ve ekstra donanım alınırsa 15-17. bin TL istenmesi. Avrupa pazarındaki fiyat politikası donanımlar arası 1500-2500 euro arası değişirken bizdeki durum bunu fırsata çevirmekten ibaret. 1" jant farkı, tavan rayı, İstanbuldan yada yurtdışından 1500-2000 TL ye getirtebileceğiniz 8" dvd-bluetooth-navi-geri görüş sistemi ve anahtarsız çalıştırma gibi donanım için 18.000 TL biraz fazla değilmi? Akıllı park zaten bana lazım değil. Style 123.000 titanium 141.000 TL. En fulünü alsan 178-180 bini buluyor. Az daha bekler o fiyatlara Honda CRV 2017 1.6 dizel 9 ileri otm.Zf şanzuman 160 beygir 4×4 alırım. Yılın son çeyreğinde geliyor.En azından makyajlı kasa değil tamamen yeni kasa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri17 -- 28 Şubat 2017; 1:21:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.