Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE YAKIT TÜKETİMİ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
6
Favori
188.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2016 model sportage aldım(otomatik ) çok memnunum yakıt olarak şunu söyleyebilirim. Benim bundan önceki aracım 2013 yeni kasa corolla advance(manuel) idi yakıt değerlerim neredeyse aynı ben bir fark görmedim bu iki araç arasında. Sakin bir kullanıcıyım şehir içinde de şehir dışında da . İki aracıda bu şekilde kullandım şimdi karar veremiyorum hangisi daha fazla yaktı diye bu araçtan bunu beklemiyordum şaşırdım. Şanzımanının değişmesinden kaynaklı sanıyorum .Bu arada aracım daha 800 km civarında bunu da belirteyim..
  • Yavuzca Y kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun aracınız.Biraz anlatırmısınız aracı ,Turbolu olanı mı? vites geçişleri ,sessizliği filan?
  • 0'da kampanya yapmislar

    http://www.vasitam.com/ulukar-kiadan-kampanya-sportage-concept-plus-88-750-tl+681.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yavuzca

    2016 model sportage aldım(otomatik ) çok memnunum yakıt olarak şunu söyleyebilirim. Benim bundan önceki aracım 2013 yeni kasa corolla advance(manuel) idi yakıt değerlerim neredeyse aynı ben bir fark görmedim bu iki araç arasında. Sakin bir kullanıcıyım şehir içinde de şehir dışında da . İki aracıda bu şekilde kullandım şimdi karar veremiyorum hangisi daha fazla yaktı diye bu araçtan bunu beklemiyordum şaşırdım. Şanzımanının değişmesinden kaynaklı sanıyorum .Bu arada aracım daha 800 km civarında bunu da belirteyim..


    hocam bende concept plus düşünüyorum.performans ve yakıt tüketimi olaylarını netleştirdikten sonra karar vereyim diyorum.şu ana kadar ki izlenimlerinizi alabilir miyim?
  • Evet 2000 km aştım, şehir içi mükemmel sanki yola tepeden bakıyorsun ,yakıt konusu kış şartlarından dolayı biraz arttı malum düşük hız ve dur kalklardan dolayı.Ayrıca fan ve ISITICI koltuklarda yakıtı biraz arttırdı ama değer vallahi
  • Selamlar,

    Bugün Sportage CONCEPT PLUS modelinin test sürüşüne çıktım ve araç ile alakalı tek soru işareti yakıt tüketimi oldu. Kullanan arkadaşlar var ise İstanbul şehir içi yakıt tüketimi ile alakalı bilgi verebilir mi ?

    Ayrıca kullanan var ise 177 ps'lik model hakkında da bilgi almak isterim.

    Saygılar.
  • erthuu E kullanıcısına yanıt
    Facebook grubuna üye olun orada bilgi paylaşımı çok iyi yapılıyor.yakıt tüketimi olarak şehiriçi 10-11 litre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 18 Şubat 2017; 21:13:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolya63 A kullanıcısına yanıt
    aracı hala kullanıyor musunuz. lpg ile ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı
  • Yaklaşık 6 ay oldu aracımız alalı. Şehir içi 9 10 lt uzun yolda 6 7 lt. Bu arada ben biraz sert kullanıyorum onun da etkisi vardır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu tekrardan hortlarmış olacağım ama 2012 Sportege hakkında fikirlerinize ihtiyacım var yakıt olsun kullanım olsun geri satarken 2. El piyasası olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu tekrardan hortlarmış olacağım ama 2012 Sportege hakkında fikirlerinize ihtiyacım var yakıt olsun kullanım olsun geri satarken 2. El piyasası olsun Bende alacam bende bundan önce 2010 Seat leon 1.4 TSİ vardı 2012 sportife manuel ile çok fark olur mu yakıtta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.