Şimdi Ara

Yeni Kia Magentis

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni magentis bayiye gelmiş ancak sağolsun KIA TÜRKİYE hiç bir duyuru yapmadı.Ne sitesinde bir yenilik var ne TV de reklamı var. İlanlarda görmesem daha da geç öğrenicektik..Yani bu nasıl iş ben anlamıyorum yeni magentis geliyor ne reklam var ne bir duyuru..Çok yazık.

    http://www.sahibinden.com/magentiz_2_0_crdi_a_t-35WQQaXQQ16439878WQQpXQQdisplayitem

    Magentis'i bile Magentiz yazan Tek-Kar oto'yu kutluyorum.İnsan dikkat eder biraz.






  • Yazık günah...Güzelim markayı ne hale getiriyorlar ülkemizde...
  • bende inceleme fırsatı buldum yeni magentisi.aracın yeni imajı harika olmasına rağmen bence motor ve iç dizaynda pek bir değişiklik yok.bu para verildikten sonra araçta en azından navigasyon-dvd sistemi olması gerekirdi.ayrıca bu para verildikten sonra Euroncap'te 5 yıldız alması gerekirdi oda yok.
    ayrıca düz vites seçeneğininde türkiyeye sokulması gerekirdi oda yok.ön farlarda mercek uygulaması yapılmış bu iyi bir şey.sis farları ceratodaki gibi çok şık ve dikkat çekiyor.ancak dediğim gibi euroncap testi 2006 modeli için yapılmış ancak saç kalınlığı ve güvenlik barlarının yerleştirildiği yerler aynı olduğu için muhtemelen yine aynı puanı alır gibime geliyor.dolayısıyla pek mantıklı seçenek gibi değil.aracın ön hatları KİA'nin 2010 yılında bir çok modeline adapte ettiği ön hatlara sahip,agresif ve estetik bir ön kısım var araçta.arka kısımda ufak oynamalar yapılmış.iç konsol kaliteli ancak yine bir şeyler eksik.bakalım ne zaman eksik olmayan bir şeyi sokacak türkiyeye bu çelik motor.yazık ya vallahi yazık.yurt dışında bir çok ülkede el üstünde tutulan araçları ne hallere düşürüyorlar...




  • çelik motor 100 defa mail attım..ilgilenmezler bosuna ugrasmayın..Hyundai yok satıyor..kardeş kia yerlede surunuyor..Adam gibi dispritörör lazım
  • Kia Türkiye, Kia markası'nın tüm prestijini Sorento ve Sportage'a endekslemiş durumda. Yeni Sorento geldiğinde eminim yeri göğü inletecektir. Ancak neden farkında değiller bilmiyorum, Hyundai de "Santa Fe" ve "Tucson" u sık sık reklamlarla çıkarıyor. Sorento ile Sportage segmentlerinin satış liderleri olsa da, Kia'nın Türkiye'deki imajı açısından binek ve mpv modellere de ağırlık vermeleri lazım.

    GENESIS için Hyundai neredeyse hergün karşımıza çıkarken, Kia Türkiye ne önceki ve şimdiki Magentis ne de Opirus için karşımıza çıkmadı. Bu araçları alanları da, alacak olanları da "ikna edecek", "sevdirecek" bir girişimde bulunmuyor. Varsa yoksa, Sorento ve Sportage. Bu gidişat iyi bir gidişat değil.

    Gerçek marka reklam vermez / sık sık reklamlara çıkmaz diye bir kural vardır reklam sektöründe. Ama bu kuralı uygulamak için Kia'nın önce "gerçek marka olduğunu göstermesi" lazım. Bunu sağlamadan suskunluğu tercih ederse, birkaç dönem sonra unutulacağı kesindir.

    Gelelim Yeni Magentis'e. Ben kısadan şunu söyleyeyim, güncel Sonata'da neyi beğeniyorsanız, bu araçta da aynısını beğeneceksiniz. Genel olarak birşey söylemek gerekirse de, araç gayet tatminkar. Otomatik şanzıman seçeneği ile gelmiş olmasına bir eleştri getirmeyeceğim, çünkü bu segmentte otomatik şanzımanlar çoktan manuellerin tahtını salladı zaten.

    Hazır Hyundai Genesis'e yüklenmiş durumda iken ve Sonata'yı "fiyatını uygun göstererek" geri plana itmeye çalışıyor iken, Kia Magentis için tam fırsat dönemidir. Kia Türkiye Magentis'i "premium bir otomobil" olarak sunarsa, Sonata'nın tahtına oturabilir.




  • Bir noktaya daha dikkat çekmek istiyorum : Magentis'in Türkiye pazarına sunulduğu an ile, Hyundai'nin Sonata'da indirim yaptığım anın "aynı zamana" denk gelmesi manidardır.

    Kia bu modeli gerçekten "satmak" istiyorsa, bu oyuna bir karşı oyun geliştirmelidir.
  • mde M kullanıcısına yanıt
    kardeş şirketler ama ne hikmetse hep hyundai ön planda ve hyundai nin fiyatları daha uygun

    i 20 nın son kasası 38 bınlerde satılmaya baslandıgında 42 bınlerde rio satmaya calısıyordu kia

    bence bu şirketin bilinçli taktiği satış adedini bölmesin diye kia ya sürekli haksızlık yapılıyor!

    hyundai aracım var bunları söylüyorum ama objektifim yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janti1907 -- 15 Aralık 2016; 4:44:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.