Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (486. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.416
Cevap
64
Favori
549.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlarım. Ben michelin ya da continental arasındayım hala. Bugün bir başka arkadaşım da good year efficient grip önerdi. Testlerde 2.sıradaydı ancak lastik efficienentgrip performance olarak yazıyor ve o lastiği bulamadım.

    Biraz da daha fazla kafamın karışmasını istemedim. 30.000 km yaptığım bu lastikleri daha 3. yılı dolmadan değiştirecek olmamın tek sebebi yaşadığım güvenlik sorunudur. Bu sorun üzerine bu işe girişiyorum şu yok zamanda, bu sebeple ya mcihelin primacy3, ya goodyear (ki bulamadım) ya da continental...

    Eğer continental contipremium 5 serisi lastiği 800 civarına alma imkanım olursa tercihimi ondan yana kullanacağım; yok eğer bu rakamın üzerine çıkarsa, hele 900 lira gibi rakamlar görürsem o zaman 100 lira daha fazla verip michelin alacağım.

    Hakkımda hayırlısı; kamera Sapanca'ya gelmiş ancak yarın teslim edilecekmiş. İşten çıkış saatim de geç olduğundan, şubeden kendim de alamadım. Yarın inşallah kamerayı monte edebilirsem, uygun zamanda gerek gündüz, gerekse gece çekimlerinden (eğer gece çekimi olursa) sizlerle paylaşırım.




  • https://www.youtube.com/watch?v=9pK9EJfu9hg&feature=youtu.be&t=4m9s

    Arkadaslar hyundai elantra'nın güneykore testinde geriye kaçırdığı söyleniyor buda çift kavramadan kaynaklanıyor yani tam kavrama yapmıyor videodada göreceksiniz araç yokuş yukarı adam defalarca gaz pedalına basmasına rağmen araç ileriye gitmiyor acayip şekilde geriye kayıyor adamlarda şaşkın şaşkın bakıyorlar korkuyorlar resmen otopark.com sitesindede elantra testinde bu durumdan bahsetmiş bende kia ceed dct premium kullanıcıyım o zaman ikisindede aynı tip şanzıman kullanılıyor benim başıma böyle birşey gelmedi ama gelebilirde sadece araç sürekli dur kalkta tam frene basmayınca biraz geri kaçırma yapıyor onuda şanzımanın yapısına bağlıyorum ancak böyle bir durum başıma gelirse bilmiyorum ne yaparım çok tehlikeli bir durum malum arkada insan olabilir hayvan olabilir bunu düşünmek bile istemiyorum direk aracı satma sebebim olur bir dahada uzakdoğu aracı almamaya yemin ederim herhalde siz videoyu izleyin bana hak vereceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • strong86 S kullanıcısına yanıt
    Yokus kalkis destegi varken aracin geri kacmasi garip, evet sanziman yapisi geregi tam kavramiyor, hatta bu linkte bunu acikliyorlar.

    http://youtu.be/JIEGQcoyaag

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • strong86 S kullanıcısına yanıt
    Bana pek mantıklı gelmedi zira MTSK uygulama sınavında görev aldığımda yokuş yukarı Kia Picanto gibi eski model, yokuş kalkış desteği olmayan bir araç bile boş viteste ileriye doğru hamle yapıyordu. Böyle bir durumda kimse otomatik almamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burda şanzımanlık bir durum yok gibi geliyor. Araca gaz veriyorlar ama araç gaza tepki vermiyor. Bence bu şanzumanla ilgili bir sorun değilmiş gibi geldi bana ...
  • Atilla hayırlısı kardeşim çokta kafaya takma alacağın lastik her halukarda altındaki lastiklerden kat be kat daha iyi olacağı kesin. Bu arada forumdaki Olgu bey bu akşam bana döndü ve kamerayı söz verdiği arkadaşın kamerayı alamayacağını söyylemesi üzerine ben kamerayı rezerve ettim. Sabah ilk iş parasını havale edip kamerayı kargolamasını rica edeceğim. Sağolsun Olgu bey whatsaptan kısa bir video ilede kutu içeriğinin görüntüsünü attı.

    Kamera bu arkadaşlar ;http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html

    İnceleme linkide bu ;https://www.youtube.com/watch?v=EMbSMPDKnNU

    Kargosu Olgu beyden olmak kaydı ile 180 tl.ye alıyorum kamerayı. İnceleme videosunuda izledim sonuna kadar begendim inşallah üzmez ...




  • Arkadaşlar hep beraber


    @mawice yeni aracın hayırlı uğurlu olsun, Allah güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.



    Ben mawice'yi ekleyemedim, biriniz haber ediversin bir zahmet.

    Çarşamaba'yı alacağım dediği aracı, bugün sabah almış.
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

    Ne renk acaba bide resim olursa bi nazarlık takayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksaray'dan döndün, nasıldı oralar? Özlemişsindir İstanbul'u; yolculuk nasıldı?

    Beyaz renk almış, abi para var huzur var, bir de içerideki ekranı büyüğüyle değiştirmiş. Tam olmuş da bence resim atmasın, atanın arabası çarpılıyor mazallah.
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Bi kaç gün hava kapalı idi ama güzeldi. İstanbulu çok özledim dersem yalan olur sadece elimin altında herşey olduğundan istanbulun rahatlığını özledim.

    Konya Nevşehir gezdim durdum. İstanbuldan çıkıp dönene kadar 2300 km yaptım. Toplamda 5.4 tüketim ile döndüm merak ediyorsan ve o kadar da bastım daha fazla çıkaramadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=zsHOIcobUtE

    Kamera bugün elime ulaştı, test çekimleri yaptım. Kamerayı çözmek biraz amanı alsa da öğrendim. Kullanımı kolay. Bu çekimim 720P ayarında yapıldı. Youtube'a ilk video yükleyişim, bu sebeple nedense video başladığında 240 ile başlıyor, siz onu 720P yaparsınız.

    Araç içi kamera almayı düşünenlere faydası olması dileğiyle.
  • Değişiklik iyi gelmiş, sağ salim gelmenize memnun oldum. Bayrama bir şey kalmadı o zaman, gezeceğini gezdin, göreceğini gördün

    Tüketim fazla değil mi Gerçi bastim diyorsun; benim basmış halim en fazla 120' dir (sollamalar hariç), o yüzden bastım dediğinizde bana bu sebeple fazla geliyor sanırım.

    Memnunsan, rahat gidip geldiysen sorun yok.

    Lastik tavsiyen için teşekkür ederim, bugün 860 liraya olacağını söyledi contipremium5 için...Yarın fırsatım olursa yarın veya şu vatanbilgisayardan beklediğim bir ürün iadesi var; o iade gelirse geldiği vakit gidip değiştireceğim.

    Şu dünyaya bak yahu, 4 lastik fiyatına ekran kartı...




  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Senin bastım dediğin benim yavaş gittiğim zaman ki hıza tekabül ediyor 150 ve üstü ile gezdim genelde, birde araç zengin karışımı fazla kullanıyor orda 1 hafta boyunca rölanti de 1 e sınır yaptı ibre aşağı inmedi. Normalde istanbulda 0.7 civarında iken orda 0.9 civarı idi. Buda tüketimin orda artmasına sebep oldu diye düşünüyorum.

    Lastik konusunda ben tavsiyede bulunabilirim sadece, son karar senin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dağıldım abi.

    Ben seni gücendirmek istemedim sadece; tabii ki burada tavsiyeler yaşanan olayların sonuçlarına göre paylaşılıyor.

    Dediğim gibi olay tamamiyle güvenlik sıkıntısı üzerine. Kamera kaydını izledin mi? 720P' de çekimi nasıl sence? Şimdi de 1080P'yi yüklemeye çalışıyorum. Onun da linini ayrıca atacağım.

    Bir de önce anlamadığım ama sonradan çok hoşuma giden bir özelliği fark ettim ama hangi biçimde kullanmalı karar veremedim.

    "Time Laps Fotoğrafları" diye bir seçenek var. 2-5 ve 10 fps değerleri verilmiş. 2 fps çekimde video çok hızlı ama gel gelelim o hale rağmen araç hareket halindeyken dahi park etmiş araçların plakaları rahatlıkla okunuyor. Her ne kadar fotoğraf denilse de video olarak kaydediyor ama ses yok.

    Acaba sesli kayıt etme çok önemli mi? Sen olsaydın hangi kayıt türünü kullanırdın? 1080P çözünürlüklü video kayıdı mı kullanırdın; yoksa bu biraz önce bahsettiğim şekilde olan kaydı mı kullanırdın?

    1080P çözünürlüğü yükledikten sonra time laps çekimlerini de yükleyeceğim. (Gerçi time laps ayarını galiba 10fps yaptım).




  • Teşekkür ederim herkese iyi dilekleriniz için fotoğraf atmak istemedim buraya ama facede trabzondaki bayi koymuş fotoları oradan bakabilrsiniz sanırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=Ny3yCoc_f5o


    Buyrun, bu da 1080P çekimi.

    Arkadaşlar lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.

    @mawice

    Değerli kardeşim, tekrar hayırlı olsun; iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Plaka okunabilecek en düşük çözünürlük depolama açısından kolaylık sağlayacaktır. Plaka okunsun yeter çok kaliteli ve detaylı olmasına gerek yok bence. Ses olabilir sonuçta kamera kayıtta iken kanıt olması açısından önemli. Korna çalmalar duyulmalı, başka sürücülerin hakaret ve benzeri davranışlarını da kaydetmek önemli.

    Ben gerek duymuyorum tabi ki heryerden kablo sarkacak felan bana göre değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Benim dikkatimi çeken şey senin araba olması gerekenden daha sesli gibi. Bilemiyorum belki kayıtta öyle gelmiştir ama hiç başka ceed e binip dinledin mi içerdeki motor sesi aynı mı diye?

    Kayıt güzel ama dediğim gibi depolama açısından sıkıntı yaratır. Belli süre içinde baştan yazıyorsa bu süre kısalacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes hayirli olsun. C.p mi almistiniz premiummu?..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhan1461

    Kardes hayirli olsun. C.p mi almistiniz premiummu?..

    Premium aldım hocam çok teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.