Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (484. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.416
Cevap
64
Favori
549.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axiprens


    quote:

    Orijinalden alıntı: orhan1461

    Axiprens, kardes muhakkak gorsel olarak guzel bir gorsellik katacaktir ancak bu tarz masraflar bana cok gereksiz geliyor. Yapana saygi duyarim. Zevkler tartisilmaz tabi.

    Mawice kardes 1.5 ay once ayni bayii bana premiumu 88 demisti. 8 binlira daha cikamadigim icin concept plus aldim :( bu arada Hasanmi ilgileniyor sizinle ?..

    Aracı satmaktan vazgeçince rahat duramadım, ayrıca daha yeni başlıyorum aklımda daha kaliteli işler var :) haftaya birkaç resim paylaşır sizlerinde fikirlerini alırım, ben böyle şeylere para harcamaya pek acımıyorum, sonuçta tek tabancayım, içkim yok kumarım yok, zevk meselesi tabi..

    Evet belkide bende sizin gibi olsam hic acimazdim. Ama suan bu islere yapacagim harcamaya uzulurum. Neticede 4 tabancayim ev masrafi faturalar vs. :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: axiprens

    Arkadaşlar bu arada aracımın içinde bir değişikliğe gidiyorum, süet deri karışımı koltuklarda direksiyonda ve vites körüğünde değişiklik yaptırıyorum şu an araç oto döşemede, bir kaç güne resimleri paylaşırım, gt ye yakın bir iç mekan olucak.. Umarım güzel bir iş çıkarırlar..
    Bu mesaja eklenen görseller:

     <<<< YENİ KIA CEED >>>> <<<< YENİ KIA CEED >>>> <<<< YENİ KIA CEED >>>>

    Ben de direksiyon, vites körüğü ve el freni dikişlerini kırmızı yaptıracaktım geçen yaz ama cesaret edip yaptıramamıştım.

    İşlem bittikten sonra fotoğraflarla birlikte fiyatı da paylaşırsanız makbule geçer




  • Arkadaşlar tekrar merhaba,

    Dün itibari ile bilirkişi raporu mahkemeye sunulmuş. İlgili raporda aracın sürüş güvenliğini tehlikeye atacak şekilde sağa çekme yaptığı, ürünün ayıplı olduğu açık açık yazılmış (4 sayfa)
    19 Nisan salı günü ikinci celse yapılacak. Gelişmelerden haberdar edeceğim...
  • @ERG81

    19 nisanda yapılacak duruşmada karara bağlanacak mı? Gerçi karara bağlanmasa dahi 2 yılda sonuçlanır gibi bir genellemeye rağmen mahkemeler kısa sürede başladı ve sonuca bağlanacak gibi görünüyor, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum




    @orhan1461

    Yanlış hatırlamıyorsam ilk gelen premium donanımlar c.plus ile aynı jant idi hatırlıyorum, çünkü ben de c.plus ile premium donanımları bagaj kapağındaki kameradan ayırıyordum. Sonradan jantlar siyahlı daha şekil oldu.
  • Arac icime sindi. 90 bin km.de olmasina ragmen tok bir arac ne bir trim sesi nede sanroofla alakali bir tikirti yok. Yalniz bunlarda aracin kapisini acinca geri gelip kapiya donen koltuk yok sanirim ya da biz ayarlayadik. Birde navigasyonu yok. Navigasyonda olsaydi cok iyi olacakti. Orjinal teyplere navigasyon yuklenebiliyormu acaba ?..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes hayirlisi ile olumlu sonuclanacak insallah ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 15 Nisan 2016; 22:10:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ben Alüminyum jantları kaldırıma sürttüm 2015 kia ceed arabam, bunun boyası var mıdır, nerede bulabilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • predator79 kullanıcısına yanıt
    Sadece boya sırıtır. Biraz kesenin ağzını açarsanız servis tamirini yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracımı teslim aldım ve gece fotoları çektim, sanırım makinanın merceği biraz tozlanmış uzun zamandır kullanıyordum resimler çok iyi çıkmamış yarın gündüz tekrar çekip atarım, ilk izlenimim harika, araç sanki başka bir araba oldu, içerisi mis gibi yeni araba kokuyor, renk uyumunu çok sevdim, eğer imkanınız var ise yaptırın, sadece vites körüğünü yapmamışlar daha doğrusu cesaret edememişler sökmeye, serviste söktürüp getirirsen yaparız dedi usta, sustası biraz farklı o yüzden sökmedik dediler.. yeni fotolar atıcam.. 1,850 tl ye yaptırdım, Samsunda yaşayan var ise bu fiyatlara yaptırtabiliriz, normalde gidip sorduğunuzda 2,500 tl diyebilirler. Tabi ben nakit verdim..
    Bu mesaja eklenen görseller:

     <<<< YENİ KIA CEED >>>> <<<< YENİ KIA CEED >>>> <<<< YENİ KIA CEED >>>>




  • Farklı açılardan...
    Bu mesaja eklenen görseller:

     <<<< YENİ KIA CEED >>>> <<<< YENİ KIA CEED >>>> <<<< YENİ KIA CEED >>>> <<<< YENİ KIA CEED >>>>




  • KafzieL kullanıcısına yanıt
    1.850 tl kardeşim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı açı..
    Bu mesaja eklenen görseller:

     <<<< YENİ KIA CEED >>>> <<<< YENİ KIA CEED >>>> <<<< YENİ KIA CEED >>>>

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • axiprens kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş gerçekten.
    Gördüğüm kadarıyla aracınız otomatik. DTC şanzuman mı?
  • axiprens kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olmuş güle güle keyfini sürün. Ben aynı arabaya 3-4 sene bineceğimin garantisini kendime verebilsem bende yaptırırdım ama malesef hergün yeni bir arabaya bakıyorum. Değişiklik şart mış gibi bir algı var kafamda. Aynı araba ile uzun seneler yapamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail hoca

    Güzel olmuş gerçekten.
    Gördüğüm kadarıyla aracınız otomatik. DTC şanzuman mı?

    Hayır tam otomatik, makyajsız kasa..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim kiydin paraya ama guzel olmus ben cok begendim. Sanirim samsundasiniz siz ?.. Samsundaysaniz tanismak isterim !..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni megane için bugün gittim bayiye baktım. Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim. Evet bu sefer reno gibi olmamış daha kaliteli duruyor. Baktığım icon versiyon sedefli beyazdı. İçerde oturum güzel koltuklar bizimkinden sert ama rahat, arka diz mesafesi sağ sol için aynı ama orta taraf şaft tüneli olmasından ve kolçak alanının daha geride olmasından dolayı rahatsız edici. Bagaj yeterli, tasarım güzel malzeme kalitesine çok odaklanamadım çoluk çocuk gittik çok detaylı bakamadım. Kapılar bizimkinden daha tok kapanıyor

    Bayiye girdik kimse farketmeden inceleyip geri çıktık o kadar kalabalık ve reno çalışanları her zamanki gibi bi o kadar ilgisiz. Kaput un amortisörlü olması güzel olmuş insan çubuk aramıyor bi yere sokmak için opsiyon olarak büyük ekran ile 18 inç jant vardı bayağı yakışmış büyük jant. Şimdi benzinli icon alsam opsiyon olarak sürüş paketi büyük jant ve büyük ekran ile metalik boya farkı verip 79 bin e manuel benzinli icon alıyorum.

    Güzel ama 79 benzinli ona verene kadar şunu al bunu al çok fazla seçenek var :) dizel alsan oda 90 bin oluyor. 90 ona verene kadar onu al bunu al yine seçenek var :)

    O zaman biraz daha koyar üstüne a180 alırım en azından yıldızlar yolumu aydınlatır değil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • adam_ıssız kullanıcısına yanıt
    Jant büyüdükçe konfor azalıyor, yol tutuş ve güvenlik artıyor. En iyi jant çapı 16 sanırım büyük konuşmak istemem ama bir dahaki aracimin 16 olmasını isterdim, zira 18 olunca bir lastik ortalaması nereden baksak en az 500 TL 'dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize hem fikirim ama bu jant çok güzel olmuş bu seferlik konfor dan biraz taviz verilebilir. 17 jantlar ı nasıl bayi de de göremedim ama güzelse büyük şart değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın inceleme için. Ben de sözde dün gitmeyi planlıyordum ama maalesef olamadı, önümüzdeki günlerde de çok zor.

    Rekabet noktasından bakınca yavaş yavaş her marka bir sıçrama yapıyor, bana göre kalite, tasarım, yol tutuş vs. konularda markalar modellerinde daha özenli gibi. Bu keşke güzel ülkemde fiyat bağlamında da tüketiciye yansısa ama nafile değil mi?

    Tok kapı sesi... Tok kapı sesi... Tok kapı sesi... mi diyordu araba Ben bu sesi bir marka verebiliyor diye biliyorum, senin duyduğun zannımca tape kaydı



    @orhan

    Dostum, sen acilde çalışmıyor musun bugün? Akşamın bu saatinde mesainin başında olman gerekmiyor mu? Özelden gönderdiğim mesajı dikkate aldın mı bu arada, gönderdiğim linke baktın mı?

    Ve lastik konusunda fikrimi değiştirdim, dün akşam (pardon gece) adac'tan baktım, continental contipremium 5 almaya karar verdim. Ve, ve, ve... O teste bakınca iyi ki nokian tercih etmemişim dedim kendimce.



    Ve arkadaşlar, sonunda, geçen hafta yaşadığım olaydan sonra araç içi kamera almaya karar verdim ve hatta aldım. Sanırım yarın elimde olur, eğer yapabilirsem, buraya kamera kayıtlarını (müsait olduğum bir zaman çekeceğim gece ve gündüz kayıtlarını) atacağım. En azından, benim gibi yurt dışından alış veriş konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar için bir faydası olur.

    Fakat, dün A118 isimli bir kamera çok hoşuma gitti fakat, yurt dışından alınabiliyor. Aynaya takıyorsunuz. Bu güzel de, görülecek şekilde olmaması iyi bir şey mi, kötü bir şey mi (yasalar önünde) onu bilemedim.




  • 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.