Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.416
Cevap
64
Favori
549.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail hoca

    Yeni ceed ile ilgili bir haber;
    http://www.turkeycarblog.com/2012/01/2013-kia-ceed-hatchbackin-yeni-fotograflari-yayinlandi/

    Yukarıdaki linkte Honda Civic fotoğrafları da mevcut.


    Bunların bazıları benim çekip şu konuda paylaştığım fotoğraflarımdan oluşuyor:


    http://forum.donanimhaber.com/m_55901362/mpage_2/key_/tm.htm


    Kaynak göstermeden kullandıkları için tabiri caizse "araklamışlar"!!!



    Konuyla alakalı değil ama paylaşayım dedim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 05kartal

    2013 ceed on konsol

     <<<< YENİ KIA CEED >>>>


    Bu araç kia venga, Kia ceed değil. Avrupa da satılanların döşemeleri farklı. Ve donanım olarak biraz daha zengin.
    Bu resim herşeyiyle kia vengaya ait.
  • pardon 2013 kia ceed dıye aratırdıgımda bu resimler cıkmiştı bende siliyım bari
  • bence güzel birarac olmuş kia hyundai ikilisi tasarım konusunda gercekten cok başarılılar ..yanlız eski kasa nın biarz daha sert hatları vardı ön izgara daha dikkat cekiyor du..bu kasada hatları baya bir yumuşatmışlar gibi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77


    güzel olmuş, fiyatı da güzel olursa iyi satar. yeni rio fiyati yüzünden hiç satamadi. kaderi ayni olmaz umarım.



    Yeni Rio mu pahalı ?
    Yeni Rio Sporty dizel 45750
    Aynı dnanımda polo alırsan 49000 Tl civarı
    Aynı donanımda fiesta alırsan 48500 tl civarı rio donanımına ulaşmak için titanyum üzerine en az bir paket alman gerekiyor.
  • Ben de 2009 model ProCeed sahibiyim :) ben alırken de Kia alınmaz git Ford al diyenler olmuştu :) ben arabamı 27000 TL aldım.. Ben Kia aldığımda Ford Fiesta 31000 TL idi :) şimdi benim ProCeed'im satmak istediğimde 32000 TL civarı ediyor.. Fiesta ne eder bilmiyorum ama Kia'dan para kazandım onu biliyorum :):) haaa,,, Fiesta Ceed segment farkını da söylemiyorum :P

    Siz Kia almayın, Ford alın, Opel alın, Vw alın... Renault alın Fiat alın yerli olsun :P ama Kia almayın.. :)
  • b sinif arac icin 45 lira bence çok. full donanım olsa da her taraf sert plastik.
  • bu yeni model şimdilik bana pek çekici gelmedi. bunun yerine Forte HB gelse daha mı iyi olurdu acaba. Forte'nin tipi daha özgün gibi. Bu araç biraz astra, biraz seat, ortaya karışık gibi durmuş..

    aşağıda 3 adet kia forte hb fotoğrafı :)

     <<<< YENİ KIA CEED >>>>


     <<<< YENİ KIA CEED >>>>


     <<<< YENİ KIA CEED >>>>




  •  <<<< YENİ KIA CEED >>>>


     <<<< YENİ KIA CEED >>>>


     <<<< YENİ KIA CEED >>>>


     <<<< YENİ KIA CEED >>>>


     <<<< YENİ KIA CEED >>>>


     <<<< YENİ KIA CEED >>>>


     <<<< YENİ KIA CEED >>>>




  • arbanın diş tasarımı cok guzel bence birde icini gorebılseydık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardday

    Hyundai Kia'yi aldi biliyorsunuz.Tabi ki i 30 u biraz daha gosterisli yapacak.i 30 hyundai ye cag atlatan model olarak hep kalacak. i 30 la cok iyi is cikardilar.

    Hyundai Kia'nin %40 ortagidir. Daha iyisini kendine yapacak demek cok bilgisizce oluyor.
  • Bayıldım la ben buna

    Dönüp dönüp bakıyorum aracın fotolarına
  • Gerçekten güzel olmuş
  • 2011 Ceed dizel sahibiyim.Aracımı 0 km aldım. 1 yıldır 20.000 km yaptım,15000 bakımda 310TL dışında bir masrafım olmadı..(ne de olsa 0 km aldık. :)] ) Şu ana dek araçla ilgili bir sorun olmadığı gibi bir arkadaşıma daha önerip ona 2. el ceed aldık. Kia 1,6 dizel motoru fevkalade performanslı ve ekonomik. Aracın güvenlik donanımı alt segmentte bile oldukca yüksek (EuroNcap 5 yıldız sahibi). Tek eksik sert süspansıyon ve tek dokunuşta açılabilen camlar..(aracım motion M/T model).Ve fakat 255 tork ve 115 bglik bir aracın yol tutuşu için bu sertlikte süspansiyonun şart olduğunu düşünüyorum..yeni kasanın gelmesine 'eski' kasa sahibi olarak biraz üzüldüm. Ama araç alacak arkadaşlara tavsiyem aracın fiyatı ve de özelliklerine dikkat etmeleri.Ben aracı aldığım da opel Astra3 dizel ile aynı fiyata sahiptiler.(şimdi de fiyatları çok yakın).Kia markasına takıntı olan kişiler mevcut Ceed ile Astra3 yı performans,güvenlik ve konfor olarak karşılaştırsınlar.. C segmentinde fiyat olarak en alınabilir ve kullanışlı araç olarak Kia yı herkese öneririm.......




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aft2005mt

    2011 Ceed dizel sahibiyim.Aracımı 0 km aldım. 1 yıldır 20.000 km yaptım,15000 bakımda 310TL dışında bir masrafım olmadı..(ne de olsa 0 km aldık. :)] ) Şu ana dek araçla ilgili bir sorun olmadığı gibi bir arkadaşıma daha önerip ona 2. el ceed aldık. Kia 1,6 dizel motoru fevkalade performanslı ve ekonomik. Aracın güvenlik donanımı alt segmentte bile oldukca yüksek (EuroNcap 5 yıldız sahibi). Tek eksik sert süspansıyon ve tek dokunuşta açılabilen camlar..(aracım motion M/T model).Ve fakat 255 tork ve 115 bglik bir aracın yol tutuşu için bu sertlikte süspansiyonun şart olduğunu düşünüyorum..yeni kasanın gelmesine 'eski' kasa sahibi olarak biraz üzüldüm. Ama araç alacak arkadaşlara tavsiyem aracın fiyatı ve de özelliklerine dikkat etmeleri.Ben aracı aldığım da opel Astra3 dizel ile aynı fiyata sahiptiler.(şimdi de fiyatları çok yakın).Kia markasına takıntı olan kişiler mevcut Ceed ile Astra3 yı performans,güvenlik ve konfor olarak karşılaştırsınlar.. C segmentinde fiyat olarak en alınabilir ve kullanışlı araç olarak Kia yı herkese öneririm.......

    size katılmıyorum.bence astra classic3 ve ceed'in satış bilançoları bize şunu gösteriyor.astra'nın aynı fiyattaki ceed'den çok çok fazla satması çok normal.çünkü ,1-en başta astra daha estetik,ceed çok tipsiz bir araba bence.(herkesin zevki farklı tabi).satılmaması için yeterli bir sebep.2-astra piyasası çok fazla olan bir araç.alan kişi satışını da hesap ediyor.3-ülkemizde opelin imajı,kianın imajından daha iyi sanırım.ki rakamlar onu söylüyor.vs vs...
    ayrıca az satılan modellerin fiyatlarını biraz aşağıya çekseler firmalar daha çok satarlar bence.adam accent blueyi 47500 e satıyor yuuh artık ne diyeyim!!!




  • Astra Classic için konuşuyorsanız bence ceedin yanına bile yaklaşamaz. 4 hava yastığı,eskimiş tasarım,95 bg lik kasayı çekemeyen 1.3 dizel motor gibi birçok eksisi var. Ben astra classic 1.6 benzinli sedanda kullanıyorum ve açıkçası bu araç bile ilk kalkışlarda hantal. (Bunu ancak ceed motionla karşılaştırabiliriz.)
    Yeni astra hatchback e gelirsek bence tasarım olarak müthiş ama yine aynı 1,3 zayıf dizel motor karşımıza çıkıyor. Bu araç otomatik ve kuvvetli bir dizele sahip olsa bende ciddi ciddi düşünürüm çünkü bence tasarımı müthiş. Bu aracın edition giriş modeli ise ceed concept le aynı fiyata sahip ceed 128 bg katlanır aynalar,tam otomatik klima,yağmur far sensörü, bluetooth,cruise control,soğutmalı torpido ve birde istesenizde istemesenizde 4 ileri tam otomatik şanzımana sahip ( Bence manuelide olmalıydı böylece fiyatı 2k daha düşerdi.) gibi fazlalıkları var. Opelde ise 2 ve 4 yöne ayarlanan ön koltuklar ve 17 inch jantlar fazlalık. Bu kadar donanım farkı bile mantıklı düşünüldüğünde kia almak için yeterli bir neden.
    Ama ülkemizde nedense insanlar hep ön yargılı bu sırf araç konusunda değil birçok yerde de geçerli. Hiç kia kullanmadan kia için yapılan yorumlar bence yanlış. Ben kullanan biri olarak sadece süspansiyonunun sertliğinden şikayetçiyim. Diğer özelliklerinde kullandığım astra classic 1,6 benzinliden hiçbir eksiği yok.




  • yeni ceed nezaman satışa cıkacak türkiyede ve fiyatı nekadar olcak bellimi
  • mayis veya haziran diye biliyorum yeni i 30 ile beraber.
  • model hoş.. bazı arkadaslar hundai ile karsılastırmıslar bunu alcıagıma hundai alırım gibi.. zevk meselesi şahsen benim gözümdede hundai 5 para etmez şişirilmiş araba. kia yı hundai ye tercih ederim. dedigim zevk meselesi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.