Şimdi Ara

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.479
Cevap
49
Favori
395.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Orijinalden alıntı: bighedge

Su an icin aracta en hosuma giden sey cok az kiside olmasi :) henuz hic baska bir astra sedan goremedim yollarda. Dizayni ile fark yaratan bir arac gercekten.

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

çok sağolun, sizin de aynı şekilde tekrardan hayırlı olsun. benim km henüz 500 bile olmadı, biraz daha düşer heralde yakıtlar zamanla.

ben nazarlık işini 2. günde hallettim otoparkta aracın yan tarafını duvara sürterek :) ilk başta üzüldüm ama napalım en azından ilk kaza stresi kalmadı Allah daha kötüsünü göstermez inşallah.

renk konusunda bence içinizde kalmasın, insan hangisini alsa diğerinde gözü kalıyor. sizinki ayrı güzel ben de o rengi görünce diyorum acaba bunu mu seçseydik diye.

• yakın zamanda fiyat alan varmı sedan sport veya cosmo dizel için?
    liste fiyatından indirim yapıyorlarmı sedanda?
  • orta donanımlarda,camlarda krom çerçeve standart değil herhalde!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avagadroo

orta donanımlarda,camlarda krom çerçeve standart değil herhalde!

Ön siparişle gelen Sport donanımlı araçlarda yoktu ama şimdiki Sport'larda krom cam çerçeve mevcut
  • quote:

quote:

Ön siparişle gelen Sport donanımlı araçlarda yoktu ama şimdiki Sport'larda krom cam çerçeve mevcut

arkadaş senin aracın 2-3 fotosunu görmüştüm,daha fazla foto koyar mısın,şöyle katalog çekimi gibi olsun,ayrıca krom kaplatmıycanmı kapıları?
  • quote:

quote:

quote:

arkadaş senin aracın 2-3 fotosunu görmüştüm,daha fazla foto koyar mısın,şöyle katalog çekimi gibi olsun,ayrıca krom kaplatmıycanmı kapıları?

Aracın fazla fotosunu çekmedim. Aldığım zaman çektiğim 7-8 resim var. Şimdi de baya bir kirli, yıkatınca söz senin için en güzel pozları çekip PM ile yollayacağım

Şuan piyasada olan HB'lerdeki krom aksesuar seti bizim araca olmaz diye düşünüyorum. Sedan için ürettiklerinde ilk işim taktırmak olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

yakın zamanda fiyat alan varmı sedan sport veya cosmo dizel için?

SPORT 1.3 cdti icin 55.900 TL
    Cosmo 1.3 cdti icin 63.250 TL

Fiyat aldım. Biraz daha pazarlıkta yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar ben de yeni astra sedan aldım arkas otodan bir hafta oldu alalı sport paket 1.3 dizel araç eski araç yine astra idi oda yeni kasa 1.4.t çok yakıyor diye dizele geçiş yaptık 1.4 t 2010 yılı çıkışlı 2011 modeldi sedan mazotu kokluyor diyebilirim kaldı ki daha 1000 km yenii devirdim tek depo ile şehiriçi kullanmım istanbulda haznedar zeytinburnu başakşehir hergun gidiş geliş yaklaşık 8o km iki araçta sporttu ama yeni sedana kapı altlarında gümüş rengi zımbırtılar yok hb astrada vardı ve çok hoş duruyordu kıyaslayınca tek eksik bu gibi geliyor bana performans olarak bence 1.3 yeterli devirli kullanınca zevkini de alıyorsunuz şimdilik aklıma gelenler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hightower82

Banada bu Pazar kullanmak nasip oldu beni ilk rahatsiz eden dizelin sesi içeriye fazlasıyla geliyordu aynen traktör sesi gibi. Babamin Toyota corolla dizeli var ondan hiç ses duymadım buzamana kadar

benzinlidir babanızım corollası ozaman :)
    şaka biyana amcamda var 2011 corolla dizel motor soğukken rölantide tüm yeni nesil dizeller gibi sesli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hightower82

Banada bu Pazar kullanmak nasip oldu beni ilk rahatsiz eden dizelin sesi içeriye fazlasıyla geliyordu aynen traktör sesi gibi. Babamin Toyota corolla dizeli var ondan hiç ses duymadım buzamana kadar

benzinlidir babanızım corollası ozaman :)
    şaka biyana amcamda var 2011 corolla dizel motor soğukken rölantide tüm yeni nesil dizeller gibi sesli.

Onu anlamicak biri değilim. Ama kıyas yaptıgım zaman ses anlamında çok fark var. Bunu birtek ben söylemiyorum test sürüsüne gittiğim firmalardan duyuyorum mesela en son volvo daki test sürüsünü yaptıgım kisi( ki kendisi yaklaşık 20 küsür yıldır değişik firmalarda çalıştığını söyledi) de benimle aynı fikirdeydi sessizlik konusunda. Tabiiki bu benim fikrim sadece, kiyasladigim zaman ses konusunda bariz fark vardı.

• Arkadaşlar arabamı aldığım günden beridir herkes ALLAH tekerine taş değdirmesin dedi durdu. Bu gün sağ arka tekerden2,5-3 cm lik bir civata çıkarttık 1 saatten fazla lastikçide çile doldurdum. Milletin duası tersmi tepti ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: politikman

Arkadaşlar arabamı aldığım günden beridir herkes ALLAH tekerine taş değdirmesin dedi durdu. Bu gün sağ arka tekerden2,5-3 cm lik bir civata çıkarttık 1 saatten fazla lastikçide çile doldurdum. Milletin duası tersmi tepti ne?

İyi kurtulmuşsun bir vidayla sen bi kurban kes nazar icin

• Merhaba Arkadaşlar Bende Bugün Yeni Sedan Almaya Gittim Almadan Döndüm. Benzinli İçin Bayiide Test Aracı Olmadığı İçin Dizel Cosmosunu Kullandım.Arabanın içi Dışı Yakıyor :) Dizel Kasayı Rahat Kaldırıyor Alınıp Kullanılabilir Ama Pek Bir Performans Beklememek Lazım.Motordan Gaza Yüklendikçe Arada İçeri Rahat Duyulabilir Ses Gelmekte.Buda Beni Rahatsız Etti Herkezi Edermi Etmez.

Bayiinin Bana Verdiği Son Fiyat Aralığı

Sedan Sport 1.4 49.250

Sedan Sport Stil Paket 51.500

Sedan Cosmo 1.4 56.500

Hediye Olarakta Paspas Yangın Tüpü ve Bir Adet Anahtarlık Veriyorlarmış Bunlar 50 Bin Üstü Arabanın Zaten İçinde Olması Gereken Şeyler Değilmidir?

Karter Martel Diye Sorduğumda Eleman Yok Mok dedi :)

Bana Fiyatlar Biraz Yüksek Geldi Bayiideki Eleman İlgiliydi Diyebilirim Hersorumu Samimi Olarak Cevapladı (Bayiinin 300-400 lira araba başına kazandığı bölüm hariç)

Daha Uygun Fiyat Alanlar Yazarsa yada Birkaç Kişinin Katılımı Olursa Filo Misali Ben Varım

Aldığım Bilgiye Göre Yıl Sonuna Doğru Fiyatlar İnebilirmiş Çünkü Geçen Sene Bu Mevsimde 10 Araba Satarlarken Bugün 2 Araç Satmışlar ve Bu Böyle Devam Ediyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EisKalt -- 23 Kasım 2012; 23:32:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EisKalt

Merhaba Arkadaşlar Bende Bugün Yeni Sedan Almaya Gittim Almadan Döndüm. Benzinli İçin Bayiide Test Aracı Olmadığı İçin Dizel Cosmosunu Kullandım.Arabanın içi Dışı Yakıyor :) Dizel Kasayı Rahat Kaldırıyor Alınıp Kullanılabilir Ama Pek Bir Performans Beklememek Lazım.Motordan Gaza Yüklendikçe Arada İçeri Rahat Duyulabilir Ses Gelmekte.Buda Beni Rahatsız Etti Herkezi Edermi Etmez.

Sedan Sport 1.4 49.250

Sedan Cosmo 1.4 56.500

Hediye Olarakta Paspas Yangın Tüpü ve Bir Adet Anahtarlık Veriyorlarmış Bunlar 50 Bin Üstü Arabanın Zaten İçinde Olması Gereken Şeyler Değilmidir?

Bana Fiyatlar Biraz Yüksek Geldi Bayiideki Eleman İlgiliydi Diyebilirim Hersorumu Samimi Olarak Cevapladı (Bayiinin 300-400 lira araba başına kazandığı bölüm hariç)

Daha Uygun Fiyat Alanlar Yazarsa yada Birkaç Kişinin Katılımı Olursa Filo Misali Ben Varım

Aldığım Bilgiye Göre Yıl Sonuna Doğru Fiyatlar İnebilirmiş Çünkü Geçen Sene Bu Mevsimde 10 Araba Satarlarken Bugün 2 Araç Satmışlar ve Bu Böyle Devam Ediyormuş...

Ekmek su gibi arac satıyorlar opelin diğer illerini dahi ara arac bulmak imkansız
    Bu kasa tuttu ve devam edecek
    İndirim olma ihtimalini ben söyle yorumluyorum
    Daha ÖTV yansıtılmamıs fiyatlar bunlar ve Kasım sonuna kadar da böle zaten tüm firmaların liste fiyatlarını yükselip yıl sonu kampanyası adı altında sattığı bu bir gercek fakat opel ne yapar bunu yazın bi kenara eski h kasa astra lari elinden çıkarmak icin baya bi indirim yapacak
    Bizim yeni astralarimiz Ocak a kadar zamlanmaz bu Aralık'ta gider gelir zaten bayi liste fiyatından bin tl ye kadar indirebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mustiiii

quote:

Orijinalden alıntı: EisKalt

Merhaba Arkadaşlar Bende Bugün Yeni Sedan Almaya Gittim Almadan Döndüm. Benzinli İçin Bayiide Test Aracı Olmadığı İçin Dizel Cosmosunu Kullandım.Arabanın içi Dışı Yakıyor :) Dizel Kasayı Rahat Kaldırıyor Alınıp Kullanılabilir Ama Pek Bir Performans Beklememek Lazım.Motordan Gaza Yüklendikçe Arada İçeri Rahat Duyulabilir Ses Gelmekte.Buda Beni Rahatsız Etti Herkezi Edermi Etmez.

Sedan Sport 1.4 49.250

Sedan Cosmo 1.4 56.500

Ekmek su gibi arac satıyorlar opelin diğer illerini dahi ara arac bulmak imkansız
    Bu kasa tuttu ve devam edecek
    İndirim olma ihtimalini ben söyle yorumluyorum
    Daha ÖTV yansıtılmamıs fiyatlar bunlar ve Kasım sonuna kadar da böle zaten tüm firmaların liste fiyatlarını yükselip yıl sonu kampanyası adı altında sattığı bu bir gercek fakat opel ne yapar bunu yazın bi kenara eski h kasa astra lari elinden çıkarmak icin baya bi indirim yapacak
    Bizim yeni astralarimiz Ocak a kadar zamlanmaz bu Aralık'ta gider gelir zaten bayi liste fiyatından bin tl ye kadar indirebiliyor

Valla Orasını Bilmiyorum Ama Bursa İzmit İstanbulda Bazı Bayiiler Kan Ağlıyor Bunuda İnsanların Çekimserliğine Bağlıyorum Malum Arabalar 2012 diye Gösteriliyor nekadar 2013 model olsada ve İnsanlar ya Aralığı Bekliyecek belki bi indirim yaparlar diye yada 2013 modellerini ocak sonu şubatta alacaklar bunu fabrikada bilmekte ve cazip fiyatlar gelebilir aralıkta diye düşünüyorum.

• Ben aldım diye demiyorum ama bu arac inmez hocam kesinlikle inse inse h kasalar ve igsigna iner gitmeyen araçları satacak
    Trafikte kaç kişi beni görüp soru soruyor hocam bir bilseniz :-)

• Hoca ben ist gercek otodan aldım aracımı ve arkadaslara da Bayrampaşa odaktan aldık simdi 1.6 benzin beyaz istiyorum ocaktan sonra diyorlar
    Urfa Diyarbakır daki bayiler bırak beyazı hocam biz lacivert e dahi raziyiz gelmiyor arac diyor 4 arac sipariş verdim dedi adam 1 tane yolladılar :-)
    Simdi sen meyve veren ağaç taslanir mı söyle hadi :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

quote:

c sınıfı sedan hemde 1.3 motor fyatlara bakın yemeden içmeden 25 maaşıma denk geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiiii

Hoca ben ist gercek otodan aldım aracımı ve arkadaslara da Bayrampaşa odaktan aldık simdi 1.6 benzin beyaz istiyorum ocaktan sonra diyorlar
    Urfa Diyarbakır daki bayiler bırak beyazı hocam biz lacivert e dahi raziyiz gelmiyor arac diyor 4 arac sipariş verdim dedi adam 1 tane yolladılar :-)
    Simdi sen meyve veren ağaç taslanir mı söyle hadi :-)

Ben Aracı Kötülemiyorum Kardeş :) Bende Aynısından Alacağım Sonuçta Sadece Bana Fiyatları Pahalı Geldi Pahalı Derken 500-1500 İndirim Yapılsa yada 51500 vereceğim arabaya en azından bi navi geri görüş takılsa tamam diyeceğim ve Onun İçin Beklemedeyim..Şimdi Aralıkta Olurda İndirime Girerse Üzülürüm Açıkcası Nekadar Parasından Olmasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

quote:

c sınıfı sedan hemde 1.3 motor fyatlara bakın yemeden içmeden 25 maaşıma denk geliyor...

42 Binliklerin Bulunmadığına inanırım :) Onda Hemfikiriz
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.