Şimdi Ara

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.479
Cevap
49
Favori
394.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakikaten çok çok saçma bir fiyat politikası.
    sen daha böylesine şık bir arabaya 1.6 dizeli koyamamışsın.
    1.3 motoru insanlara bu fiyatlara satmaya kalkıyorsun.
    ne diyelim alan alsın.
    alana da hayırlı uğurlu olsun.
  • aynen bu 1.3 motor yazık bu arabaya

tek çare bravo motoru 1.6 120 bg

gerçi onu koyarlarsa 80 ister bunlar
  • site hatası 2. mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swrc -- 4 Eylül 2012; 22:33:14 >
  • http://otomobilden.com/yeni-astra-sedan-yerini-aldi/

Yeni Astra Sedan tüm ayrıntıları fiyat donanım ve tasarım....
  • arabayı inceleyen oldu mu acaba?
  • Bugün Altunizade Arkas Opel'e gittim araç showroom'da vardı biraz inceledim güzel görünüyor
  • Yalnız dizel cosmo için 67.000TL fiyat çektiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Yalnız dizel cosmo için 67.000TL fiyat çektiler

yok deve! iyice azıttılar bunlar.firmalar çatır çatır satıyorlar ki fiyatta taviz vermiyorlar.biz de burda yakınıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

quote:

yok deve! iyice azıttılar bunlar.firmalar çatır çatır satıyorlar ki fiyatta taviz vermiyorlar.biz de burda yakınıyoruz.

Resim çekecektim Corsa'yı incelediğim için unuttum fiyat biraz pahalı ama ilerleyen zamanlarda indirim olacaktır ön siparişler alınıyor şuan..

• vay be ne günlere kaldık....fındık motor 1.3 almış yürümüş 70 bine dayanmış millet ön sipariş kuyruğunda...
    maşallah ne diyelim kriz filan teğet bile geçmez bizden....
    tipi ne kadar güzel olursa olsun bu fiyat nedir böyle yaw??
    14.5 sn ivmelenme, 95ps topal beygirler içinmi verilecek bu paralar??
  • quote:

gerçekten o fiyata yok satacaklar mı merak ediyorum.

esnaf ağlıyor piyasa çok durgun diye
    67.000 e opel astra satmaya çalışıyor 1.3 dizel ile
  • Hb ile arasinda 11.000tl fark var ilerleyen zamanlarda indirim olmasina kesin gozu ile bakiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

her Allah ın gününde şehit verildiği halde zerre tepki gösterilmeyen bir ülkede artık hiçbir şey bana anormal gelmiyor.
    şu araca 100 bin fiyat çekseler
    "olur öyle" diyeceğim artık.
  • 63 dedi bana Cosmo AT + Sunroof Sedan araç için.. 53.900 fiyat almıştım iki ay önce HB için. 10 bin lira fark verilmez kesinlikle..
  • dün aracı MErsin gedizlerde inceledim cosmo 1.4 turboya 61bin küsür fiyat yazmışlar sunroof vs yok insignia 1.4 turbo ile neredeyse aynı fiyat ,aracın tek begenmedığım yönü jantları oldu birde arka lastikle çamurluk arası mesafe çok fazla hoş görünmüyor bu fiyatlara benzinli araç ülkemizde zor satar opel yine yanlış yaptı
  • fiyatları görünce iyiki beklemeyip Octavia 1.6 tdi almışım dedim..
  • bu fiyatlara zor satarlar. sahibinden.com'da abuks ubuk fiyat verip aylarca ilan bekleten adamlar gibi tutturabildiğine fiyat yazmışlar. satarsa devam satmazsa indirim yaparız mantığı.

hyundai elantra prime plus otm. 46.500tl fiyat verdiler. bu durumda elantra almakda ha mantıklı.
  • hala forumdan ben aldım diyen çıkmadı.

bugün opel çekmeköyden geçerken yoğun bir ilgi vardı millet inceliyordu.
  • beyzadeler 4000 satış bekliyor yıl sonuna kadar...buna Kadir bile inanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx500 -- 10 Eylül 2012; 22:34:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence acelenız yoksa hemen almayın mutlaka ındırımolacaktır yoksa o fıyatları verdıkten sonra gıder d segmenti insignia alırım nıye c segmenti araba alıyımkı su opel satış polıtıkasını bırturlu rayına oturtamadı sımdı dıyorlar bakalım bu fıyatlara satarsak devam ederız satamazssak ındırım yaparız diye satış polıtıkası konusunda ww ornek alsa ıyı olur ww fıyatları sabıt tutup cok fazla ındırım yaapmadıgı ıcın 2 eldede sahıplerıne zarar ettırmıyor sabıt fıyat polıtıkası var oysa opel musterılerını hıc dusunmuyor sımdı bu fıyata astra sedanı alıcaklar 5 ay sonra cıddı ındırım oldugu zaman ki olucaktır musterılerını cıddı zarara ugratıcaktır bırazda musterılerını dusunmesı gerekıyor bence opelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05kartal -- 10 Eylül 2012; 23:48:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.