Şimdi Ara

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.480
Cevap
49
Favori
393.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: opelmania

    Cosmo donanımlarda var katlanır ayna

    şuan cosmo üretilmiyor, elite var en üst donanım onda da katlanır ayna yok, geçen yıllarda üretilen cosmo larda olabilir dediğiniz gibi bilgim yoktu teşekkürler
  • Ekim 2015 trafik çıkışlı 1.4 turbo sedan sport+still sahibiyim. 3. Nesil astra sedan kullanıyorum. G ikinci eldi, H sıfır alıp 5 yıl kullandım, J'yi de sıfır aldım bir yıldır kullanıyorum.

    Her marka, hatta insan üretimi her alette olduğu gibi opel de gelişen teknolojiye rağmen kaliteyi (en azından işçiliği) sürekli düşürüyor. En basit örnek H kasada trim sesi sadece B direklerinde emniyet kemeri yuvalarından geliyordu. J kasada ise 5 6 ayrı yer sayabilirim.

    Bu bağlamda bir çok parçada kalite düşmüş. Yumuşak Slikon parçalardan sert plastik parçaya geçilmiş. Görüntü güzel fakat verdiği his kalitesiz. Özellikle o gösterge üstündeki sert plastik, utanç verici. Egea da bile yumuşak silikon. Sert olması bi yana, her elim değdiğinde takur/tukur, gıcır/gucur etmesi beni öldürüyor.

    Sıcak asvalt denilen yolda eyvallah, fakat Mucurlu dişli asvalt yolda aracı benzin döküp yakasım geliyor. A direkleri, B direkleri, gösterge üstündeki bombe, yağmur sensör kutusu, orta hoparlör çevresi, kapı döşemeleri.... birçok yerde trim sesi var.

    Aracın otomatik şanzumanı ve 1.4 motoru beni yeterince memnun etti. Yüzlerce araç kullandım desem yalan olur, fakat birçok markanın aracını kullandım. Pratik güçlü ve seri bir kombinasyon. Yakıtı çok rahat 4.8 litreye kadar düşürebiliyorum. 100 km hızla bu veriyi sağlıyor. Üst sınır yok. Ne kadar basarsanız o kadar yakıyor. Henüz lpg taktırmadım, yakın zamanda Landirenzo taktıracağım.

    Opel bu ya, illa garip bir uygulamaya gidecek. Yoksa olmaz. Ek paketlerin sedana ayrı HB'e ayrı özellik katması anlaşılması güç bir durum. Ayrıca Cd600 intellink teybin hb'de kameralı olması sedanda ise kamerasız olması aklım beynim ve teknoloji bilgimin sınırlarını zorluyor.

    Aynı teyp neden farklı özellikle sunulur, anlamış değilim. Üstelik para verip kamera taktırmak isteseniz 1000 tl verip interface cihazı almalısınız.

    Marş motorunda elektronik sisteme geçilmiş. İstediğiniz kadar marşa basın, araç çalışınca o kendisini devre dışı bırakıyor. Yada çalışmadan bırakın kontağı, o aracı çalıştırır. Aslında bir nevi keyless&go alt yapısı var. Bir 'engine start' tuşu olsa iş bitecek. Meraklı arkadaşlar bu konuya eğilebilir.

    2010 aralık çıkışlı 111njoy 1.3 dizel astramla 180 km hızla taklalar atıp içinden sağ salim çıkınca insan tüm garipliklerine rağmen opel diyor.

    Arkadaşın biri demiş, "ya OPEL'i hiç tanımayacaksınız yada hep opel kullanacaksınız."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2015 Astra j 1.6 sedan duz vites kac lt motor yagi alir arkadaslar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar 3d paspas ve bagaj havuzu önerisi olan var mı pm de gönderebilirsiniz tşkler
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    1.6 benzinli 115 hpler astra 4,5litre yağ alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • themimarist T kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam yps plastik diye denizli firması vardı **** forum sitesinde tavsiyeli ben ordan bagaj havuzu aldım memnunum paspaslari n11 den almıştım yorumları okuyarak **** forumundan ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolasın hocam n11 den 4+1 lt mobil 1 5*30 aldım. 4.5 lt sini koyar gerisini bagajda gezdiririz. teşekkürler
  • themimarist T kullanıcısına yanıt
    n11'de Opel Astra J HB 3D HAVUZLU PASPAS VE BAGAJ HAVUZU 2010 ve üzeri seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/opel-astra-j-hb-3d-havuzlu-paspas-ve-bagaj-havuzu-2010-ve-uzeri-P77197391

    Ben burdan aldım. Bagaj havuzu sert plastik, kauçuk değil. Ayrıca paspaslar kayıyor. O çıkıntılara tutunmuyor. Delik yerleri 0.5 cm uyumsuz. Çok memnun değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/ZPR9ErhitTE

    Trim sesine örnek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrah31coban kullanıcısına yanıt
    Güzel yazı. aslında trim seslerine çözüm bulunabilir. silikon sprey izolasyon vs.
    ya kendin uğraşıcan yada anlayan biri yapacak.
  • Bugün opel bursa neskar servisteydim. İlk yıl bakımına girdi araç, 630 tl. Tamamen söğüşlendik, hemde bile bile.

    Zerre kadar faydalı bir iş yapmadan 3 filtre, 4 lt yağ değişti, ve 630 tl. Cam suyunu Ağzına kadar doldurup verdim aracı, 10 tl de cam suyu parası almışlar. Bir de 20 tl sarf malzemesi var. O ne, onu kimse bilmiyor.

    Trim seslerine geldi konu; aracı bir kaç gün bize bırakmalısınız, ayrıca sizinle test sürüşüne çıkmalıyız falan filan. Al sana videosu var diyorum, duvara söylesen yüzü kızarır. Çocuğun da yüzüne dedim, bir daha bakıma gelirsem iki olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba beyler yarına kadar opel astra sedan edition plus için 56.400 tl fiyat aldım mantıklımıdır aile aracı olarak kullanılacak. satıcı seneye kasanın değişme olasılığı var ama belli değil daha dedi. ötv den etkilenmiyormuş araç vs vs. kullananlarınız memnunmudur yakıt işini okudum üst mesajlarda ocağa incir ağacı diker mi ? :D çok aktif kullanılmayacak araç cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
  • Edition Plus için bende olumlu ve olumsuz yönleri ile bir değerlendirme alabilirsem sevinirim. Ford focus 1.6 trendx,corolla 1.6 ve edition Plus arasında kafamda sorular geziyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki aracım 14bin km(9 ay) olamadan ciddi bir arıza verdi.
    Dün esp servis kontrol yazısıyla beraber servise götürdüm başta sorun değil dediler. akşam aracı almaya geldiğimde ciddi bir basınç dengeleme sorunu var pistonlar açılacak dendi. genel merkezle yarın görüşüp açmak için onay alacağız. arabayı bu gün için alın dendi. gelince en az bir hafta kalır dedi. daha sonra bir ay sürmez dendi. İkama araç istediğimde ikama araç çalışamayacak durumda olan araçlar için sizin aracınız şu an yürür durumda o yüzden vermeyiz gibisinden şaçma sapan bir açıklama getirildi. daha tamir süreci başlamadan bin türlü sorun çıktı. Aracı ne zaman alabileceğim belli değil.
    Yarın opel genel merkeziyle görüşeceğim.
    Araçtan genel olarak memnun değildim bu da tuz biberi oldu.
  • O fiyata alabileceğiniz segmentinin en iyi aracı astrayi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt 1.6 atmosferik motorlu tüm araçlarda yakın değerler astra diğerlerinden fazla yakıyor denmez ülkemizde benzin çok pahalı. Lpg tüketimi uzun yolda bir depoyla (32 litre) 380 km yol yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrah31coban kullanıcısına yanıt
    Aynısı bizim vectra b de var, kazadan sonra oldu. Geçmiş olsun, çift taraflı bant ve slikon sizin ilacınız sanırsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrblar arkadaşlar,
    Bende 15 gün önce aldığım 2015 model lpgli Astra sedan j kasa 115 Bg ile aranızdayım.
    Araçla ilgili şunu sormak istiyorum: Aracım 35 binde ve landirenzo lpg sistemi takılı, 1. viteste eğimli yolda kalkışda debriyaj üstte doğru gelince araçta titreme yapıyor ?sizde de bu durum var mı? Düz yolda bu sorun yok gibi, aklıma aracın ağır oluşu ve buna bağlı zorlanma veya gaz ayarından olabilir diye geliyor ama servise sormadan buraya yazmak istedim.

    Aracın ekim ayında KMaraş sarpelde 30000 bakımları yapılmış ve garantisi nisan ayında doluyor servise uğramama gerek var mı acaba? bu araçlarla ilgili garanti kapsamında daha önce herhangi bir parça değişimi, yazılım falan birşeyler yapıldı mı acaba? Teşekkürler...
  • 2016 1,6 benzinli 8.000 km'de edition model alaşımlı jant, geri görüş kameralı astra 55.500 liraya anlaştım bakalım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalok kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu aracı büyük ihtimal alacağım. Salı günü ekspertiz yaptırıp devrini alacağım. Sağında solunda dikkat etmem gereken bir yer var mı?
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.