Şimdi Ara

Yeni Kasa ASTRA HB 1.6 115 HP EDİTİON (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
89.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tamam o kolu çevirmeye devam edin, tüm değerler sırayla çıkıcak. Mesela bende de yağ seviyesi çıkmıyor ya da ben bilmiyorum :)
  • Yeni astra'da kullanılan bu Ecotech motor yıllardır opelin kullandığı astra / vectra / cruze üzerinde olan motormu ?
  • krom7 K kullanıcısına yanıt
    metrık dıye bı kısım cıkıyor,yağ sevıyesı cıkıyor,bırde yakıt tuketımı var.yakıt tüketimini seçiyorum.arabayı kullanıyorum,sadece yaptıgım hızı ve arabanın km sını gosterıyor,galıba enıyısı servıse goturup sormam..
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomenklatura -- 30 Nisan 2014; 11:16:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama 4 gün önce sıfır opel astra j kasa edition modelini aldım 1,6 115 beygir motor. Yaklaşık 500 km yaptım ve izlenimlerimi paylaşmak istedim. Öncelikle araç sınıfındaki diğer araçlardan ölçü olarak daha büyük teknik verilerinden bunu zaten görüyorsunuz. Aracın içine oturduğunuzda sanki bir üst segment araca binmiş hissi veriyor. Son derece konforlu ve kullanılan malzeme kalitesi, işçilik gerçekten 1. sınıf. Arka koltuklar ve diz mesafesi yeterli bagaj sedana göre bence daha kullanışlı. Aracın ağırlığı 1400 kg kendi sınıfındaki diğer araçlardan yaklaşık 200 kg daha ağır. Aracın kapılarını bagaj kapağını açıp kapattığınızda bu 200 kg farkın neden olduğunu anlıyorsunuz oldukça tok ve ağır. Araçta konfora ve güvenliğe öncelik verilmiş. Bazı arkadaşlar ön konsoldaki düğmelerin karmaşıklığından bahsetmiş ama o düğmelerin hepsi bir işe yarıyor ve sadece görüntü olsun diye konulmamış. 2-3 günde öğreniyor ve alışıyorsunuz. Ayrıca gerçekten çok güzel dizayn edilmiş ve ergonomik. Gelelim motor performansına, araç bu motor ile biraz zorlanıyor özellikle kalkışlarda ama ara hızlanmalarda yeterli aracı 1150-1200 kg ağırlığında yapsalardı diğer araçlar gibi belki performans artabilirdi ama bu sefer konfor ve güvenlikten ödün verilebilirdi. Yol tutuşu gerçekten mükemmel ben 190 km ye vurdum aracı en ufuk oynama olmadı ses izolasyonu da oldukça iyi. Aslında burada araç alacak arkadaşların önceliğini belirlemesi gerekiyor. Ben aracı alırken fiyat, konfor ve güvenliğe önem verdim 100 km ye 9 sn de çıkma gibi bir amacım yok oldukça sakin kullanımı seven ve 130 km yi de geçen biri değilim. Yakıt tüketimi kendi sınıfındaki araçlar ile hemen hemen aynı. Fiyat, konfor, güvenlik,performans ve az tüketimin birlikte olduğu araçlar zaten belli bunu herkes biliyor. Ben aracı 48500 e aldım bu fiyatın 2 katını vererek bu özelliklere rahatça sahip olabilirsiniz ama bu fiyatlarda mecburen önceliğinizi belirlemeniz gerekiyor. Diğer araçlar hakkında yorum yapamam ama renault fluence ve ford focus ile yolculuk yaptım sadece şunu söyleyebilirim konfor,iç malzeme kalitesi ve işçilikte bu araçlardan kesinlikle üstün. Hele fluence in bir kazasına şahit oldum aracın bir akordion gibi nasıl dağıldığını gördüm. Aslında 1.4 turbo 140 beygir olan astraya niyetlendim ama elindeki araç ile 7000 tl fark olunca alamadım. Benim paylaşacaklarım bu kadar araç ile ilgili sorusu olan arkadaşlar olursa seve seve cevaplarım. Allah herkesin gönlüne göre versin.
  • Kaça aldınız acaba?
  • 48500 e alınmış. Okusaydınız arkadaş yazmış zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimy34 -- 14 Ekim 2014; 22:27:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimy34 kullanıcısına yanıt
    Evet aracı 48500 e aldım. Arkadaşlar aracı kullandıkça motorda bazı değişiklikler oluyor performans açısından. Ben ilk kullanmaya başladığımda bi hantallık vardı ama inanın şu an araç arap atı gibi sonradan açılmaya başladı gitgide hantallık kalmıyor. Artık hantal kelimesini geri alıyorum ve bunu aracın eksisi olarak artık kabul etmiyorum. 1.6 benzinli 115 hp motora temkinli yaklaşan arkadaşlara şunu söyliym hiç tereddütünüz olmasın şiddetle tavsiye ederim. Araç gidiyor arkadaşlar kalkışlarda yokuşlarda banamısın demiyor.
  • Güzel Paylaşım teşekkürler...
  • arkadaslar bende bu arabayı alma arifesindeyim yılbası nedeniyel fiyatları düşürler diye bekliyorum aracı aln arkadaslar son durum nedir acaba ....benim cekincem yakıt sarfiyatı bu konuda aracı kullanan arkadaslar bır yorum yapablirlermi acaba lpg taktrıpta sorun yasayan oldumu forumlarda dolasıyorum subap endişesi taşıyıpta lpg taktıranlardan cıt yook bakalım aralık ortalrında pazarlıga oturacam dun 48850 fıyat verdı opel bayi nuh dedi peygamber demedi.... birde editıon donanımına camlara cıta koymus sonra celik cant atmıs allah dedim birden ne oldukk 2014 donanaımda değişiklimi oldu arabaya için gidiyorr fiyatı soyluyorr en sonunda ekstradan takılanları soyleyıp son noktayı koyuyorr surda 1 ay daha bekliyeyim
  • Bu fiyata çıktıktan sonra 1.2tsi leon alman hem tuketim hem performans hemde aracın guncelliği açısından daha mantıklı olur ,ilaveten donanımıda daha doyurucu.
  • teşekkür ederim cevabınız için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagatay_26

    Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama 4 gün önce sıfır opel astra j kasa edition modelini aldım 1,6 115 beygir motor. Yaklaşık 500 km yaptım ve izlenimlerimi paylaşmak istedim. Öncelikle araç sınıfındaki diğer araçlardan ölçü olarak daha büyük teknik verilerinden bunu zaten görüyorsunuz. Aracın içine oturduğunuzda sanki bir üst segment araca binmiş hissi veriyor. Son derece konforlu ve kullanılan malzeme kalitesi, işçilik gerçekten 1. sınıf. Arka koltuklar ve diz mesafesi yeterli bagaj sedana göre bence daha kullanışlı. Aracın ağırlığı 1400 kg kendi sınıfındaki diğer araçlardan yaklaşık 200 kg daha ağır. Aracın kapılarını bagaj kapağını açıp kapattığınızda bu 200 kg farkın neden olduğunu anlıyorsunuz oldukça tok ve ağır. Araçta konfora ve güvenliğe öncelik verilmiş. Bazı arkadaşlar ön konsoldaki düğmelerin karmaşıklığından bahsetmiş ama o düğmelerin hepsi bir işe yarıyor ve sadece görüntü olsun diye konulmamış. 2-3 günde öğreniyor ve alışıyorsunuz. Ayrıca gerçekten çok güzel dizayn edilmiş ve ergonomik. Gelelim motor performansına, araç bu motor ile biraz zorlanıyor özellikle kalkışlarda ama ara hızlanmalarda yeterli aracı 1150-1200 kg ağırlığında yapsalardı diğer araçlar gibi belki performans artabilirdi ama bu sefer konfor ve güvenlikten ödün verilebilirdi. Yol tutuşu gerçekten mükemmel ben 190 km ye vurdum aracı en ufuk oynama olmadı ses izolasyonu da oldukça iyi. Aslında burada araç alacak arkadaşların önceliğini belirlemesi gerekiyor. Ben aracı alırken fiyat, konfor ve güvenliğe önem verdim 100 km ye 9 sn de çıkma gibi bir amacım yok oldukça sakin kullanımı seven ve 130 km yi de geçen biri değilim. Yakıt tüketimi kendi sınıfındaki araçlar ile hemen hemen aynı. Fiyat, konfor, güvenlik,performans ve az tüketimin birlikte olduğu araçlar zaten belli bunu herkes biliyor. Ben aracı 48500 e aldım bu fiyatın 2 katını vererek bu özelliklere rahatça sahip olabilirsiniz ama bu fiyatlarda mecburen önceliğinizi belirlemeniz gerekiyor. Diğer araçlar hakkında yorum yapamam ama renault fluence ve ford focus ile yolculuk yaptım sadece şunu söyleyebilirim konfor,iç malzeme kalitesi ve işçilikte bu araçlardan kesinlikle üstün. Hele fluence in bir kazasına şahit oldum aracın bir akordion gibi nasıl dağıldığını gördüm. Aslında 1.4 turbo 140 beygir olan astraya niyetlendim ama elindeki araç ile 7000 tl fark olunca alamadım. Benim paylaşacaklarım bu kadar araç ile ilgili sorusu olan arkadaşlar olursa seve seve cevaplarım. Allah herkesin gönlüne göre versin.

    merhaba cagatay bey. bende yaklaşık 3 hafta önce j kasa 1.6 edition aldım. aracı genel olarak sevdim performansıda aracı almadan once forumlarda okuduğum kadarda kotu değil. ancak motor sesi beni aşırı derecede rahatsız ediyor. özellikle 2 vitesten sonra hırıltılı bir sesle sanki dizel arac kullanıyormus hissi veriyor. aldığım yere goturup sordugumda motor sesinin normal oldugunu, motorda herhangi bir sıkıntı olmadıgını soylediler. sizde ses izolasyonu iyi dediniz korkmaya basladım.
  • Evet doğru aynı ses bende de vardı ama aracı kullandıkça km arttıkça ses iyice azaldı. Bende başlangıçta rahatsız oldum ama sonradan hissedilir derece azalma oldu.
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    Hocam için rahat olsun çok iyi bir seçim yaptın emin ol. Geçen toyota aurise binme fırsatım oldu bir akrabanın 2012 model kullanmadım ama yanda oturdum inan bana arabanın her yerinden ses geliyor iç malzeme kalitesi opel astranın en az 2 gömlek aşağısında motor sesi olduğu gibi içerde sonra kendi kendime dedimki iyi ki opel almışım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagatay_26

    Hocam için rahat olsun çok iyi bir seçim yaptın emin ol. Geçen toyota aurise binme fırsatım oldu bir akrabanın 2012 model kullanmadım ama yanda oturdum inan bana arabanın her yerinden ses geliyor iç malzeme kalitesi opel astranın en az 2 gömlek aşağısında motor sesi olduğu gibi içerde sonra kendi kendime dedimki iyi ki opel almışım.



    tek sıkıntım motor sesi oda ilerleyen zamanlarda kesilirse uzun süre kullanılacak keyifli araba. bende toyota corolla astra arasında kalmıştım, görüntü ve corollanın 1.33luk motoru nedeniyle astrayı seçtim.
    birde rodaj suresi ile ilgili yeni nesil araclarda rodaj suresinin artık olmadığı söyleniyor ancak aracı aldığım bayi ilk 2 3bin km 2500devir i gecmememi soyledi bununla ilgili bilgin varmı? teşekkürler cevap için..
  • http://www.arabalar.gen.tr/opel-astra-hb-1-6-edition-i3142.html

    arkadaşlar bu araçta hız sabitleyici ve çelik jant var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: centilmen55

    http://www.arabalar.gen.tr/opel-astra-hb-1-6-edition-i3142.html

    arkadaşlar bu araçta hız sabitleyici ve çelik jant var mı?

    Bu araçta hız sabitleyici ve limitleyici var fakat çelik jant editionda yok. Ama üzerindeki kapak öyle güzel tasarlanmış ki bilmeyen kişiler kapak olduğunu anlayamıyolar.
  • Aynı arabayı iki yıldır kullanıyorum evet arabada malesef motor sesi yüksek. Ancak motor sorunsuz bir motor yıllarca gider.

    Onun harici toplaması falan güzel arabanın 3. viteste bin devirlere düşseniz bile çok rahat gidiyor 2. vitese gerek bile kalmaz, bastığınızda hemen fırlamıyor tabi düşük devirde zayıf ancak devir yükselince gayet iyi gidiyor. 47 bin liraya inmiş bu paraya bana göre bedava.
  • centilmen55 C kullanıcısına yanıt
    Rodaj süresi ile ilgili bana birşey söylemediler. Artık öyle bir şey yok normal kullan dediler. Yalnız kafama takılan şey almanyada kuzenim var onun dediği sıfır araçlarda 1000-1500 km sonra servisin aracı çağırarak tekrar yağ değişimi yaptığı. Hatta orada arkadaşı sıfır opel mokka almış ve opel servisi 1500 km dolunca gel yağını değiştirelim demiş. Ben buradaki opel servisini aradım bu durumu söyledim bana dedikleri biz böyle birşey uygulamıyoruz oldu. Burada bir karışıklık var bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.