Şimdi Ara

Yeni John Connor ''Christian Bale''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Terminator serisinin devam filmi olan Terminator Salvation: The Future Begins'in Oyuncu Kadrosu Belli olmaya Başladı

Yönetmenliğini McG'nin üstlendiği filmin ilk bombası patladı

Batman Begins , Prestige gibi yapımlarla adından sürekli söz ettiren Christian Bale ... John Connor Rolüyle bu filmde rol alacak
     Yeni John Connor ''Christian Bale''

Ayrıca No Country For Old Men filminde Llewelyn Moss rolüyle dikkatleri üzerine toplayan Josh Brolin'in de filmde rol alması bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 25 Şubat 2008; 13:33:06 >

• Bu çok iyi haber. Christian Bale bu filmin altından kalkar rahatlıkla. Ayrıca Josh Brolin'in filmde olması da çok iyi olur. Zira, No Country For Old Men'de müthiş bir oyunculuk sergilemişti. Tabi Javier Bardem'in gölgesinde kaldığı için pek üstünde durulmadı bunun. Ama gerçekten çok beğenmiştim Josh Brolin'i. Umarım üçüncü filmin sekteye uğrattığı seriyi bu film toparlayıp ayağa kaldırır. Ki söylenenler doğruysa bu ihtimal epey yüksek zaten.
  • Christian Bale çok iyi bir seçim. Terminatör filminde görsel efektten ziyade oyunculuğun ön plana çıkacak olması da filmin büyük beklentiler içinde olacağını gösteriyor. sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Evet Josh Brolin'i Nightwatch'tan beri takip ederim.2007'deki bütün iddaalı yapımlarda yer almayı başardı.Kısacası onun altın senesi..Christian Bale hakkında ise söylenecek fazla söze gerek yok.Aktif oyuncular arasında performansı ile şu anda 1 numara.Terminator için ise başka bir isim düşünemiyorum bile.
  • Evet Gerçekten Josh Brolin'e ayrı bir parantez açmak gerek

Son Filmleri Gerçekten güzel

3 Oscar Ödüllü yönetmen Oliver Stone'un yöneteceği BUSH(2009) adlı filmde George H.W. Bush rolünde göreceğiz başrolde
  • Christian BALE TERMİNATOR filminde JOHN CONNER la birebir uyucak bir seçim olmuş bu seçim için şapka çıkartılır...
  • Gerçekten iyi bir seçim bence de. Her ne kadar terminatör serisinin devam etmesini gereksiz bulsam da oyuncuyu iyi seçmişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Makinist"eki Dal gibi adam da Christian Bale idi.

O kadar zayıflamıştı ki sırf bu film için, bilmeyenler olabir düşüncesiyle bi parantezde ben açayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 25 Şubat 2008; 15:11:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: thall

"Makinist"eki Dal gibi adam da Josh Brolin idi.

O kadar zayıflamıştı ki sırf bu film için, bilmeyenler olabir düşüncesiyle bi parantezde ben açayım dedim

Christian Bale olmasın o
  • ilk yazım Christian Bale di buradan bi arkadaşım hayıır o josh demez mi? delirtti benii

hadii biri söyleyin ilk editlemeden önce ki yazımı gören var mı?
  • vallahii buradaki bayan arkadaşımın yüzündeki mahçubiyet pembesini eklemek isterim...

dayak yemeyeceğimi bilsemm... ahaa rezil olsun bi de hayranıymışş
  • ikimizde silelim mesajları istersen kimse farketmeden
  • Christian Bale di evet..aşırı zayıftı, ondan sonra Batman begins te 30-35 kilo almıştı..yine American Psyhco da vücut falan yerindeydi

Josh Brolin de heryerde çıkmaya başladı american gangster de şerrefsis polis rolundeydi
  • iyi fikir
    quote:

Orjinalden alıntı: charcharodon carcharias

ikimizde silelim mesajları istersen kimse farketmeden
  • kötü yakalmış valla hemen alıntıyı çakmış:)
  • adamım benim. hakkını verir rölün.
  • vayy bee cristian oynayacak haaa yakışır beee harika bir haber buu
  • İyi bir seçim olmuş.
  • Christian Bale da koptu ya nası bi çıkıştır bu hayranım bu adama
  • İyi güzelde Terminatör'ü kim oynayacak peki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.