Şimdi Ara

YENİ JEEP CHEROKEE 2014/2015 (152.000tl) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
33.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu aracın satışları durduruldu mu????
    Fiyat listesinde yok ve 2017 de hiç satılmamış.
  • aracla ilgili o kadar cok otomatik vites sikayeti olmus ki .. daha 100 km gitmeden milletin elinde kalmis ... duzlettilerse bile insanlar korkudan almaz..satislari boylece sifira inmis oluyor.. o kadar sikayet oluyor onlar 2014 -15-16 uretmeye devam ediyor.. degistirdik yeniledik diye bisey yok .. kakala millete gitsin
  • berkaygk13 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Araç hala sizdemi, yıl 2021 bu aracın 2015 modeli çıkti karsıma, alip almamakta tereddütüm var, halâ tavsiye edermisiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nakzö N kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, ancak gördüm yazdığınızı. Araba hala bende evet. 99.xxx kilometrede 100'e çok az kaldı. Yaptığım yorumlar hala geçerli. Rutin bakımları dışında servise gitmemi gerektirecek bir şey olmadı. 100.000 bakımı olarak ön takım da dahil epey kapsamlı revizyonlar yapmayı düşünüyorum. Arabadan genel olarak çok memnunum ve uzun bi süre daha kullanmayı düşünüyorum. Şanzıman dışında bi sıkıntım yok ondan da bahsetmişler zaten yukarda. 1 ve 2. vitesler bazen sarsıntılı, özellikle de yoğun trafikte frenle yokuş aşağı inerken araba kalkışını 2'den değil 1. vitesten yaptığı için sarsma ve titreme yaşatıyor. Onun dışında ileri vitesler gayet normal ve sarsıntısız. 9. oranda da bi problem yok. Yani benim izlenimlerim bu şekilde. Elinizde ne kadar para var, aracın kondisyonu nasıl bilmiyorum ama bence pişman olmazsınız. C sınıfı hatchbackler bile 500k civarına satılırken daha az paraya 4×4 dizel otomatik jeep almak bence iyi bir fikir.

    Başka sorunuz olursa da elimden geldiğinde yardımcı olururum. İyi forumlar...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • berkaygk B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Far ampülü Ds3 xenon mu ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ön farlar Bi-xenon, gündüz ledleri var ayrıca. Uzun far asistanı da var. Arka lambalar halojen ancak gündüz lambası led aynı şekilde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.