Şimdi Ara

Yeni James Bond oyunu 007 First Light, 35 dakikalık oynanış videosuyla detaylıca tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni James Bond oyunu 007 First Light, 35 dakikalık oynanış videosuyla detaylıca tanıtıldı
    Haziran ayında ilk detayları paylaşılan yeni James Bond oyunu 007 First Light, dün düzenlenen özel etkinlikle çok daha detaylı şekilde tanıtılldı. Bu etkinlik sırasında oyundan 35 dakikalık bir oynanış videosu yayınlanırken, merak edilen pek çok detay da basınla paylaşıldı.

Şu ana kadar yayınlanan videolarına bakıldığında Hitman ile Uncharted'ın karışımı gibi duran 007 First Light, oyunu detaylıca görme şansı yakalayan basın mensupları üzerinden oldukça olumlu bir izlenim yaratmış gibi görünüyor. Zira bu etkinlik sonrası oyuna dair heyecan çok daha artmış durumda.

007 First Light, Hitman serisinden tanıdığımız IO Interactive'in imzasını taşıyor ki stüdyonun İstanbul'daki ayağı da bu oyunun yapımında doğrudan rol alıyor.

007 First Light, 27 Mart 2026'da Çıkacak

First Light bir orijin hikâyesi olacak; Yani James Bond'un filmlerde gördüğümüz o süper ajana dönüşmeden önceki yıllarını konu alacak. Oyuncular, 26 yaşında MI6'e yeni katılmış bir Bond'u kontrol edecek. Oyunda Bond'u, Dexter: Origin Sin dizisinde Dexter'ın da gençliğine hayat veren Patrick Gibson canlandırıyor.

Ayrıca Bkz.Eylül ayında çıkacak en dikkat çekici 10 oyun

PC, PlayStation 5,Xbox Series S/X ve Switch 2'ye yönelik olarak satışa sunulacak olan 007 First Light, 27 Mart 2026'da oyunseverlerle buluşacak.

Kaynak:https://www.gamespot.com/articles/007-first-light-release-date-confirmed-arrives-just-before-gta-6/1100-6534459/

• Co op olursa tadından yenmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çerezlik

// B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • Oynanır bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde o 2005-2006 oyunları yeminle Oyun sektörü çöplüğe döndü indie çıkarıp duruyolar 3A çıkarmaya çalışıncada böyle çöpler çıkıyor ortaya.

• Ben tanitimi aşırı beğendim. Gizlilik, aksiyon, macera hepsinden katmışlar. Tam 007 oyunu olmuş.
    Patlama sahneleri, yikilabilir çevre sahane olmuş. Fps düşüşlerini çıkışa kadar duzeltirler.
    Şu oyuna benzemis, bu oyunun aysini diyerek beğenmeyeler daha ne istiyor anlamadım. Şu saatten sonra sonra hemen hemen tum oyunlar birbirine benziyor zaten. Komple sifirdan yepyeni bir oynanis inovasyonu cok zor.
    Ufak tefek yenilikler oynanış güzelleştirir.

Merakla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anlatamazsın hocam. Oyunun adı 007 zaten, adamların yapmak istediği oyun ortada filmlerden esinlecekler. Nasıl bir şey bekliyorlar yenilik olarak anlamıyorum. Alın size yenilikçi Rematch çıktı unutuldu gitti bile herkes eafc, efootball oynamaya geri döndü. İyi oyunların pekte büyük yeniliğe ihtiyacı yoktur. Satrancın kuralları son birkaç yüzyıldır aynı. Şikayet eden görmüyorum. Counter strike haritalarıyla silahlarıyla ilk günki gibi. Sadece grafikleri modernleştiriyorlar tamam. İllaki yenilik istiyorsanız açın indie oyun arayın. 1000 tane yenilikçi fikirden belki bir tanesi hoşunuza gider.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.