Şimdi Ara

yeni itunes 11.01 zil sesi sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
13.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • redstone78 kullanıcısına yanıt
    alıntı:

    Islemlerin listesi:

    Oncelikle zil sesi yapmak istegimiz mp3 u 20 sn den uzun olmayacak sekilde kirpalim. Audacity ile bu islemi kolayca yapabilirsiniz. ben yillardir bu yazilimi kullaniyorum ama siz bu islemi yapabileceginiz farkli bir yazilim da kullanabilirsiniz. (Hani tam uzunlukta atabilecektik dediginizi duyar gibiyim. acele etmeden yazinin devamini okuyun.)

    0. iTunes da Edit->Preferences-> Advanced tabına geçin ve Copy files to iTunes Music Folder when adding to library secenegi isaretli degil ise isaretleyin ve itunes u tekrar baslatin.
    1. Zil sesi yapmak istediginiz ve max 20 snlik mp3 u itunes library ye atin.
    2. Library de ilgili mp3 un uzerine tiklayip Create AAC Version u secin.
    3. Library de ayni parcadan AAC versiyon ikinci bir parca goruntulenecek. Bunu itunes dan mouse unuz ile tutarak ornegin desktop/masa üstünüze sürükleyin. Bu sekilde desktop ınızda M4U uzantili bir dosya olusacak.
    4. itunes da bulunan ve desktop a kopyaladiginiz AAC turundeki dosyayi libraryden silin. (bu islem mutlaka yapilmali yoksa ringtone synchronize olamaz.)
    5. desktop taki m4u uzantili dosyanin uzantisini m4r yapin.
    6. dosya uzerine cift tiklayin. Bu islem ile 20 sn den buyuk olmayan mp3 dosyaniz itunes da Ringtones altina gelecektir.
    7. Devices da iphone ununuz uzerine tiklayip Ringtones sekmesine gelin ve Sync Ringtones isaretli iken Sync tusuna basin.
    8. Su anda 20 sn lik mp3 unuz iphone nuzda zil sesi olarak mevcut. :)

    http://iphonehakkindahersey.wordpress.com/2011/01/02/iphone-icin-zil-sesi-olusturmak/
  • KinZhull kullanıcısına yanıt
    Merhaba siz bilgili bir abiye benziyorsunuz sorunuma cevap ararken bu forumda eskş tarihli bu yanıtınıza denk geldım yıl 2018 İtunes 12.7.4 Iphone 7 plus kullanıcısıyım sorunum şu ki ben ıtunes uzerınden ıkı dakıka da ıstedıgım sesı zil sesi yapıp yukleyebiliyorum ama ıkı sarkı yaptım her zamankınden farklı ne yaptım anlamadım cıhazda zil sesleri görünüyor ama ıtunes ses tonları bolumunde gorunmuyor haliyle kaldıramıyorum cıhazdan yani sorununu yanıtladığınız arkadaşın tam tersi sorun yaşıyorum teşekkürler
  • flyturan F kullanıcısına yanıt
    işlemin nasıl yapılacağını biliyorum benim sorunum zil sesi yapmak değil yaptığım zil sesi ne hikmetse telefonda görünüyor iken İtunes üzerinde görünmüyor dolayısıyla bende kaldırma yapamıyorum dıyorum saydıgınız bu uzun işlemleri ıkı sanıyede yapabılıyorum
  • MoonRises4You kullanıcısına yanıt
    bunu nasıl başardın ? bende bunu yapmaya çalışıyorum lanet bırkac zil sesi telefonumdan kaldırılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.