Şimdi Ara

Yeni İşlemci Anakart Aldım ve Windows Açıldığında Donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıklamaya da yazdığım gibi yeni anakart ve işlemci aldım. Anakartim Tuf Gaming B550m-e işlemcim Ryzen 5 5600x. Kurulumunu yaptıktan sonra açtım ve testlerimi yaptım bir sıkıntı yoktu. Fakat 1 gün sonra PC açıldığında masaüstü geldiğinde donmaya başladı. Aç kapa yaptığımda arada bios ekranında takılı kalıyor ( ekranda tüf gaming yazıyor sadece) , arada açılıyor masaüstü geliyor 1 2 dk sonra PC donuyor ve mavi ekran veriyor. Arada da 0 device 3 keyboard yazılı bir ekran çıkıyor. Arkadaşım sorunun işlemciden olabileceğini söyledi siz ne düşünüyorsunuz? Konu hakkında bilgisi olan lütfen yardım etsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bios pilini çıkartıp ayarlarını sıfırlayın ve sıfırdan windows kurun derim ben.

2-Ramleri Çıkar tekrar tak

3-Ramler o anakarta uyan ram değildir, anakartın sitesinden mem supoporttan bakman lazım.

4-Cpu soğtucusunun oturdupuna ısınmadığına emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horifaydo -- 11 Mayıs 2023; 23:1:28 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.