Şimdi Ara

Yeni iPhone modellerinin fiyatı ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Commander

    Beklentimbu yönde,

    Fiyat:

    iPhone 6S 16GB: 2699 TL
    iPhone 6S 64GB: 3099 TL
    iPhone 6S 128GB: 3499 TL

    iPhone 6S+ 16GB: 3099 TL
    iPhone 6S+ 64GB: 3499 TL
    iPhone 6S+ 128GB: 3899 TL




    Commander hocamın tahminleri doğru olacak gibi gözüküyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eugnie -- 31 Ağustos 2015; 22:54:02 >
  • Commander kullanıcısına yanıt

    Haber eski değil, bu günün haberi. Ama sadece iPhone'u takip edenler daha önce bilgi almış olabilir tabi. Biz akşam yayınlayabildik
  • 700 euroya 16gb kart desteksiz telefon satmak...

  • 2100e çok diyorduk vay arkadaş harbiden türk parası geçmiyor 16gb'ı salla ztn 64den hesaplamak lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 31 Ağustos 2015; 23:20:37 >
  • 700 euroya 16gb kart desteksiz telefon satmak neyin kafası ? durun söyleyim Apple Kafası Avrupada aynı fiyattan çıksa bile dolar ve euro tavan yaptı aynı girmeyecektir piyasaya....Ha gider Gene alırlar yemez İçmezler Köntörü Olmaz Belki ama gider alırlar....

  • Bende haberdeki gibi olcağını düşünüyorum,artık psikolojik sınırı +2500 e çektik sanırım telefonlar içinde ne yazık ki.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu telefonlara bu kadar para vermek akıl kârı değil gerçekten.

  • Sorun değil karşim hallederiz gönder gelsin .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fx_57,5

    fiyatından değil de sırf 16 yı iptal edip
    32 gb a geçmedikleri ve bizleri ''keriz'' yerine koydukları için kararsızım.



    aynen.
    birde iphone 6s 1gb ram ile gelirse.
    iphone 5s ile yola devam.
  • gelecekten gelen edit,

    arkadaşlar iphone 6s plus 16gb'ımı satmayı düşünüyorum iphone 7 gelince 16gb modelini 4000-45000 arası çıkarsa bana ulaşın.uygun fiyata vereceğim...

    diğer arkadaş; manyakmısınız abi 600tl daha ekle 64gb modelini al...
    öbür arkadaş; ben iphone 6 plus 128gb aldım memnumum sizede öneririm bence 7 alma 6 plus 128gb al...


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar para veriyorsun ama hala giriş seviyesi 16 gb bak işte buna gülerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basın abi fiyatı, hakediyoruz. sömürün bizi. ülkemizde kendine karısına kızına ip6 alan, 10 yaşında çocuğuna apple watch alan, asgeri ücretle alan hödükler oldukça, basın fiyatı lan.

  • 799 Euro ya öküz alınır

  • İlk alan turk ben olacagim. Apple store yanimda. Amerikada calisiyorum maasim dolar ve bana pahali gelmiyor. Suanki telefonum i5 eskittim yeterince upgrade zamani geldi.

    Amerika fiyatida 649$+tax



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 1 Eylül 2015; 3:41:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple kapitalizmi en iyi şekilde yaşatan dev bir firma neyi yapacağını çok iyi biliyor, olayın teknik boyutuna girmeyeceğim bile sadece bu yazılımı donanımına uygun olayından kaynaklanan stabilitesi ve kasmaması var geri kalan bütün özelliklerini parasına göre tartışırım ama olay bu değil, olay ne biliyor musunuz ? Apple sizi bununla vurmuyor, duygularınızla, egolarınızla, biryere ait olma duygusuyla, sürüyü takip etmeyle, kendini değerli hissettirmesiyle, eğer sende bu yoksa eksiklik ve boşluk duygusuyla, diğerlerine ayak uyduramama ve daha birçok manipülasyon ile yapıyor.

    Peki bu nasıl oluyor ? hertaraf sübliminal kaynıyor, öyle herkesin bildiği filmde dizide gözüne sokarcasına amatör bir şekilde değil bunu o kadar profesyonel birşekilde yapıyorlar ki, yeri geliyor sadece orada duruyor, yeri geliyor muhtemelen gene altta başka sosyal bir konuyu manipüle ederek öyle bir zamanda kullanılıyor ki telefon "Ben bunu almalıyım abi yaa" diyorsun kendi kendine ve hiçbirşey yokken birden telefonu alma isteğin doğuyor.

    + Olarak olmazsa olmaz bütün ünlülerin eline dağıtıyor çok önemli birkaç yerde(galalar, milyonların takip ettiği ödül törenleri gibi vs.) bunun mesajını verdikten sonra zaten bizimkiler, herşeyi dünyada daha iyi neredeyse, neyin peşinden koşuluyorsa oradan copy paste yaptıkları için sonuç olarak ünlü dediğimiz bu insanların bile bağıra bağıra "benimde elmam var, bende sizdenim" dercesine resim çektirdiklerini görüyoruz, halkında itina ile bunları takip etmesi sonucunda zaten medyadan, filmden, diziden sübliminali yemiş kardeşlerimiz bunuda görünce dayanamıyor ve parası farketmez yeterki o benim olmalı diye kafalarında kuruyorlar. Sonra bu zengin kesimden fakir kesime doğru dalga dalga yayılıyor, almazsan toplum dışısın, bizden değilsin ! Biz bunun resmini çekip, masaya koyup +ego +hava kasıyoruz... bu manzara çokça yaşanıyor güzel ülkemde.

    Ya ios üzerindeki bir program ile daha karizmatik & güzel olacağını sanıp bununla beraber daha fazla beğeni alacağını düşünüp sırf bunun için bile bu kadar çok para verir mi bir insan ? Yukarıda yazdıklarıma karşılık araştırmıyorsa, bilinçlenmiyorsa öyle bir verir ki... Türkiyedeki acıklı manzaralar ortaya çıkar.

    Ben, apple' ın yeni telefonunu çıkarmaya harcadığı emeğin en az aynısını da sahip olduğu zeki çalışanları ile beraber toplum mühendisliğine, sübliminale, manipülasyona, reklama harcadığını düşünüyorum ve bunların bolca kullanıldığı satış stratejileri ile değeri 1 olan şeyi 100'e bile satabilirsiniz, hatta bunlar öyle bir raddeye gelir ki artık satılan malın ne olduğu bile unutulur, illaki o alınmalıdır. Bu bana neyi hatırlattı biliyor musunuz ? Bir yahudi mal satıyorsa, parasının %60'ını reklama %40'ını üretime ayırır, tanıdık geldi mi ?

    Bu paraya kaliteli monitörüyle beraber çok iyi bilgisayar toplanır, laptop + telefon + aksesuar alınır, daha birsürü mantıklı ve karlı kombinasyonlar yapılabilir, valla gördükçe üzülüyorum ve insanlar bunun peşine sürüklenmiş gidiyor, hadi öldün iphone'suzluktan 2 3 yıl bekledin, bunun için para felan biriktirdin(komik) alırsın da don değiştirir gibi her çıkanı alayım deyip sonra da aç gezen, kontörünü alamayan tipler var bu ülkede yahu, durum çok acınası.

    Not : sözler meclisten dışarı, genel bir yazı yazdım, bu şekilde olmayıp ben araştırdım öyle aldım diyenleri bunun dışında tutuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Eylül 2015; 5:05:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xtrud

    700 euroya 16gb kart desteksiz telefon satmak...

    O hadi neyse de. Asil cumle su olmali.

    700 euroya 16gb kart desteksiz telefon almak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1OO1

    İlk alan turk ben olacagim. Apple store yanimda. Amerikada calisiyorum maasim dolar ve bana pahali gelmiyor. Suanki telefonum i5 eskittim yeterince upgrade zamani geldi.

    Amerika fiyatida 649$+tax

    Vavv supermis. İlk alan Turk olarak bi imza verirsin artik. Ne de olsa unlu olacaksin. Cok heyecanli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saglam gecirecekler hemde fena acitacak. Alacaklar dusunsun. Sanki kafaniza silah dayiyorlar alin diye. Bu nedir arkadas tuketim cilgini olmus gidiyoruz. Mustehaktir size. Yazik, sadece uzuluyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirirdem

    700 euroya 16gb kart desteksiz telefon satmak neyin kafası ? durun söyleyim Apple Kafası Avrupada aynı fiyattan çıksa bile dolar ve euro tavan yaptı aynı girmeyecektir piyasaya....Ha gider Gene alırlar yemez İçmezler Köntörü Olmaz Belki ama gider alırlar....

    Satanda sorun yok hocam alanda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.