Şimdi Ara

Yeni iPhone'lardan tarihi başarı: 24 saatte 4 milyon satış (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
5.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bosuna bitaraflarinizi yirtmayin apple her turlu satacak her turlu en iyisi ve herzaman elit kesimin telefonu , mobil cihazi olmayi basarmistir apple hep kazanacak :) sizde boyle yayvan g.tunuzle izlersiniZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplam adet olarak Nokia'nın eski rekorlarını kırabileceğini sanmıyorum.
    Not: apple ve samsung kullanıcısıyım.
  • Yalnız açıklamayı apple yapmış! Çok satıyorum diye. Nerden bilinecek yada satışlar düşük mü diyecek. Ya sipariş beklenenden az ise talebi artırmak için strateji uyguluyorsa? Kimse bilemez bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brhmrsln

    apple ne çıkarırsa çıkarsın ilk gün bu rekor kırılacaktı, sen gel senede kaç tane satacak ona bak. 5s i geçemez çünkü ciddi bir kitle tasarım için alıyordu. ios 6 dan sonra da bence işletim sistemi açısından apple bozdu. ios 8 i 5s e kurdum öyle bir kastı ki nefret ettim geri döndüm. apple sıçtı diyebilirim

    Her kelimesinden cahillik akan bir yorum olmuş, bir kere Apple'ın zaten fix bir kitlesi var, geliri iyi olup her yeni çıkan iPhone'u alırlar. Bunların sırf tasarımdan dolayı vaz geçeceğini sanmıyorum. Bunun dışında sırf ekranı küçük diye iPhone almayıp, bunu alacak pek çok kişi de olacak. Sırf iPhone'um var demek için alacaklar vs. Yani yıl sonunda rekor bir satış bekliyorum ben iPhone'dan. Bir de iOS 8 kurdum, çok kasıyordu demişsin. Beta kuruyorsun yahu, tabi kasar. Beta versiyonlar niye yayınlanır? Geliştiriciler buldukları hataları rapor etsin diye. Yani senin gibi full sürümün yayınlanmasını sabredemeyen, hemen kullanmak isteyen kişiler için değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Iphone altının özelliklerine bakıyorum da, Iphone telefonlar Amiral Gemisi Android telefonların yanında Nokia gibi kalıyor. Apple da son 2 yıldır, Nokia sendromu gözlemliyorum. Iphone 6 telefonsa, Amiral Gemisi Android telefonlar ne, bence bilgisayar.

  • Bir aralar Blackberry zengin telefonuydu, şimdi iPhone. Onunda sonu gelecek çünkü o da Blackberry gibi bir politika güdüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devito kullanıcısına yanıt
    Ben birazda apple kullanıcılarında hata buluyorum bir arkadaşım var her gittiği yerde şarja takıyor %80 de şarj 5 dk takıyor çıkartıyor siz pili öldürün ondan sonra yetmiyor diyin günde 5 10 dk dan 20 kere sarj edersen heralde biter birde bu pillerin iyi kullanım senaryosunda 2 yıl ömrü var 100 dolar verin yeni pil alın apple storlar değişimini yapıyor birazda kullanıcıların bilinçsiz gelişi güzel kullanmasından da oluyor ben samsung s4 kullanıyorum arkadaşımla aynı zamanda aldık o günü zor çıkarıyor ki ne oyun oynar nede nette çok gezinir ben çok rahat 1.5 gün kullanıyorum ama bitmeden sarja takmam arada tam bitiririm arada %15 de takarım eğer çıkartmam gerekiyorsa diyelim %60 bitene kadar bir daha takmam bunlara dikkat ederseniz pil ömrü uzun oluyor
  • Aslına bakarsan pek alakası yok o ram olayının. Lg Optimus G kullanıyorum, 2 GB ram mevcut. Aynı anda arka alanda çalışan uygulamadan bahsetmiyorum, ekranı 2 ye bölerek farklı uygulamaları çalıştırabiliyorum. Ekranda 5 taneye kadar popup uygulama çalıştırabiliyorum. Senin 1 gb ram li iphone un bunları yapabiliyorsa o zaman elimi vicdanıma koyar eyw adam yapıyor derim. Ama bilip bilmeden sallamayın artık yok 1 gb ram le 3 gb lık işi yapıyo vs vs diye.
  • Tarihi başarı değil, tarihi enayilik.

  • 3 milyonu neden aldığını bilmiyor bile, yazık
  • apple' ı kutluyorum.

    Ancak android cihazlar dünya çapında satış rakamları olarak apple' ı çok tan geçtiler bile. bunu da değerlendirmek gerek.

    dip not: bir de iOS 9 veya iOS 10 ile birlikte umarım iPhone 6 lar çöp olmaz. iPhone 4' leri herkez çöpe attı.
  • @Breathe78

    apple yılda 1 tane, son yıllarda 2 tane cep telefonu cıkarıyor, çinli telefonlar bıle android tanı android fazla satar bu nasıl mantıksızlık ?

    iphone 4s e hala guncelleme verıyor, 4 sene boyunca ıphone 4 e guncelleme verdı daha ne yapsınlar ? androidler daha 1 senelık telefona guncelleme vermekten acız.

    apple hala 4s e guncelleme verıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: uLiqUioRRa*

    Tarihi başarı değil, tarihi enayilik.

    Bu güzelmiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 199 dolara veriyorlar 4M çok az TR de bu fiyattan versinler 40m sipariş alırlar bir haftada.

    Tabii Kekova da 2700 verecek çok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alamayınca bok atarız hemen 4 milyon enayi 4 milyon salak vb hayır aksine 4 milyon mükemmelliği ve kaliteyi seven insan bugüne kadar birçok telefon kullandım hiçbiri iphone kadar stabil ve sorunsuz çalışamadı buna en yakın deneyimi windows phoneda görebiliyorum stabil çalışıyorlar fakat bir iphone değiller 4 milyon kişi salak bi biz akıllıyız zaten adam kaliteli ürün yapıp arkasında duruyor üstelik insanlara güven veriyor bir samsung alıyorsun 2 ay sonra yarı parasına satamıyorsun bile fiyat özellik tartışılır o ayrı bir konu fakat parası olan sorunu sevmeyen insanlar iphone alıyor kurcalamıyorlar rom yazılım vb gibi işleri zaten aplikasyon konusunda yanına yöresine yaklaşamadılar yıllardır bunu anlayın apple sadece donanım satmıyor aynı uygulama ios ve androidde farklı performans sunuyor iphone un en büyük sorunu pildi sanırım onuda iphone 6 plusla çözecekler ve o zaman keyifli bir kullanım çıkıcak ortaya





  • tek artısı büyük ekran olan bir telefona 3000 e varan rakamlar verilmez. Heleki 5s i varken satıp 6 alanın psikolojisi bozulmuştur bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rambo_FT

    Bir aralar Blackberry zengin telefonuydu, şimdi iPhone. Onunda sonu gelecek çünkü o da Blackberry gibi bir politika güdüyor.

    işte buradan bile ne kadar sığ düşündüğünüz belli. apple kaç yıllık firma. sadece telefon mu üretiyor? bu tarz bir şirket cep telefonunda yanlış politikayla batsaydı zamzung batardı. adamlar müşterilerini enayi yerine koyuyor. en dandik malzemeler en dandik müşteri hizmetleri vs ancak gene de durduğu yerde...
  • Mac mini ve retina ipad kullanıyorum.Gerçekten her yönüyle süper cihazlar.
    Ama iphone sahibi değilim ve bu fiyatların telefona fazla olduğunu düşünüyorum.
    İp 6 ailesinden bir seçim yapsaydım seçimim 6+ ve 128 gb olanı ve Amerika dan aldırmak olurdu.
    Zannedersem 950usd gibi fiyatı vardı,128 gb ile doldur doldurabildiğin kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Victoяiatus

    199 dolara veriyorlar 4M çok az TR de bu fiyattan versinler 40m sipariş alırlar bir haftada.

    Tabii Kekova da 2700 verecek çok

    199 dolara veriyorlar?

    Görün millet işte zeka seviyelerini.
  • 200-300 dolara alınır 2600-3000tl ye alınmaz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.