Bildirim
Yeni İphone
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
beyler :( _____________________________ Hangi limana demir attıysak, götü başı oynadı martıların.. -
walla sim kartla iligli herhangi bir ayar yok kardeş ? micro simi taktığında girmesi lazım..özel bir ayar yok bildiğim.ama cihaz simlock ise kaydettirmen gerek .Garantili cihaz mı simlock mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 23 Mayıs 2012; 14:28:29 >_____________________________ Ölümü bilen hiç gelirmi Rabbini bilmezlikten . Sagopa Kajmer -
şöyle anlatayım, eski iphoneu sattıktan sonra blackberry aldım yedek simkart çıkarttım onu kullandım. Kesik hattım evde duruyordu 1 haftadır. Şimdi onu taktım acaba yeni hattı mı kestirmem lazım? _____________________________ Hangi limana demir attıysak, götü başı oynadı martıların.. -
tr garantili cihaz kardeşim kayıda falan gerek yok yani _____________________________ Hangi limana demir attıysak, götü başı oynadı martıların.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Baaki
şöyle anlatayım, eski iphoneu sattıktan sonra blackberry aldım yedek simkart çıkarttım onu kullandım. Kesik hattım evde duruyordu 1 haftadır. Şimdi onu taktım acaba yeni hattı mı kestirmem lazım?
yenisini çıkardıysan eskisi iptal olmuş olabilir .Bence öbürünü bi dene buda çözmezse gsm operatörünü arayıp telefonn imei sini kayıtlı olup olmadıgını sorgulat_____________________________ Ölümü bilen hiç gelirmi Rabbini bilmezlikten . Sagopa Kajmer -
tamam dostum gidip hattı kestireyim olmazsa aveayı ararım teşekkür ederim _____________________________ Hangi limana demir attıysak, götü başı oynadı martıların.. -
Demin aynı sorun bende de oldu. 4 s aldım. Normalde iPhone 4 vardı. 4s e taktığımda servis yok dedi. Teli kapatıp açtım. Tekrar taktım. Uzun bir süre aranıyor yazdı. Sonra servis yok yazdı sonra da kendi kendine geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Baaki
tamam dostum gidip hattı kestireyim olmazsa aveayı ararım teşekkür ederim
önce aveayı aramanda fayda war ,en azından söylerler diğer hattun iptal olup olmadığını boşa kartı kestirme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 23 Mayıs 2012; 14:35:57 >_____________________________ Ölümü bilen hiç gelirmi Rabbini bilmezlikten . Sagopa Kajmer -
yeni hattı kestirdim taktım anında hat geldi teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için _____________________________ Hangi limana demir attıysak, götü başı oynadı martıların..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler