Şimdi Ara

Yeni Intel işlemcilerle desteklenen Bean ve Crimson Canyon NUC serisi duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Intel’in uzun yıllardır aralıksız olarak geliştirdiği NUC mini bilgisayar serisi bu yıl da güncellemeden nasibini aldı. Bean ve Crimson Canyon adındaki NUC serileri sekizinci nesil Intel işlemcilerden güç alıyor.


     


    Bean ve Crimson Canyon serileri


     


    Her yeni işlemci terfiinde daha güçlü ve daha enerji verimli hale gelen NUC serisi, kompakt bir yapı içerisinde masaüstü performansı sunmayı amaçlıyor. Bean ve Crimson Canyon serileri de bunu devam ettiriyor.


     


    Ayrıca Bkz.Intel, harici grafik kartı için ilk tanıtımı yayınladı

    Bean Canyon serisinde 5 farklı model var ve barebone tarzında hazırlanmış. NUC8i7BEH, NUC8i5BEH, NUC8i5BEK, NUC8i3BEH, NUC8i3BEK şeklinde isimlendirilen seride sekizinci nesil Intel Core i7, i5 ve i3 işlemci seçenekleri sunuyor. Bu seri daha çok kendi sistemini kurmak isteyenlere hitap ediyor.


     


    Crimson Canyon ise tam donanımlı mini PC modellerinden oluşuyor. Bu seride NUC8i3CYSM ve NUC8i3CYSN şeklinde iki model mevcut. Intel Core i3-8121U işlemci ile donatılan modellerde Radeon 540 2GB ekran kartı da yer alıyor. Bu seri harici ekran kartı barındıran ilk ana akım NUC serisi olma özelliğine sahip.


     


    Seride 1TB HDD kapasite, 4GB veya 8GB LPDDR4 2400 RAM bellek, WiFi AC, Bluetooth 5.0, iki HDMI 2.0a port, dört adet USB 3.0 port şeklinde özellikler yer alıyor. Her iki seri de Eylül ayında piyasada olacak. Fiyatlar şimdilik bilinmiyor.


     



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.