Şimdi Ara

Yeni i30 ikinci el tedirginliği var gibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hyundai i30 2-3 bin lira ucuza satılsa tutulurdu o fiyata satılmalı demiyorum o fiyat eder de demiyorum

    ülkemizdeki önyargıyı aşması için alıştıra alıştıra fiyatını yükseltmesi lazım

    aksi takdirde sıfır araba satamaz 2.elide satılmaz
  • modelin değil de markanın tartışıldığı başka bir ülke var mıdır acaba?

    randevunu alırsın, gider denersin, beğenirsen alırsın, beğenmezsen almazsın; bu kadar basit.
  • Hayatında plazaya uğramamış insanlar, internet sitesinde yazan fiyatları gerçek sandığı için bunlar oluyor.

    2012 model sıfırının liste fiyatı X bin TL olup; X-3, X-4 bin TL'ye alınabilecek aracın, LPG'li ve biraz modifiyelisinin 2011'ini X-3 bin TL'ye alan biliyorum. Değerler biraz sansürlü oldu. Kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 24 Ekim 2012; 22:01:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Şu anki liste fiyatının 10000 TL altına satılsa bence herkes takdir ederdi. Ama mevcut fiyatlar Hyundai için yüksek.

    Haklisin city gibi olmali degerinde satilmali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene garantili binmek lazım arabayı aldıysan. Yalnız bu Corollalarda bile geçerli. Milletimiz biraz maymun iştahlı doğrusu.
  • şu city olayını amma uzattınız. adam size iyi sabrediyor. bir gün dayanamaz da birinize patlarsa arkasından hiç konuşmayın beyler.
    asıl konuya gelirsek;

    i30 çok az görüyorum. hatta giulietta'yı bile bu araçtan daha fazla görüyorum. ancak böyle olacağı belliydi. çünkü her kore ürünü aşırı donanım ve abartma ile gelir, piyasada ağzının payını alır gider.

    bu kötü birşey değil tabi. iyi bir alternatif oluyorlar. ancak kullanıcılarına da iyi zarar ettiriyorlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jdmworks

    quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Şu anki liste fiyatının 10000 TL altına satılsa bence herkes takdir ederdi. Ama mevcut fiyatlar Hyundai için yüksek.

    ama 40.000 lira City için normal


    Fail team selamı çakar




  • Sahibindende nerdeyse her aracın 2012 modelinin daha 10.000 km'yi doldurmamış 100 ün üstünde ilanı var merak etmeyin. Bu siteyi dikkate alarak gelip burda konu açmanız gerçekten çok muhteşem bomboş olmuş.
    honda civic yıl 2012=259 ilan
    golf yıl 2012=330 ilan
    astra yıl 2012=529 ilan
    focus yıl 2012= 355 ilan

    Noldu şimdi? Bu aracı alanlar tedirginliğe mi kapıldı ?
  • Bencede cekilen fiyatlar fazla. Hyundai as daha sabirli olması lazım karşısında dünya devi markalar var ki onlarda bile fabrika kapatma olayı olduğu su zamanlarda bule max 30 i30 da 35 olmalıydı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enforacle

    Bencede cekilen fiyatlar fazla. Hyundai as daha sabirli olması lazım karşısında dünya devi markalar var ki onlarda bile fabrika kapatma olayı olduğu su zamanlarda bule max 30 i30 da 35 olmalıydı.


    İlginç hyundai markasını bir araştırsan. Dev kimmiş bir görsen diyorum. Dünya devi imiş valla vw karşısında bacakları titredi bak adamların.
    Valla ilginçsiniz cehaletin bu kadarı.

    Dünyada daha yeni küresel marka değerleri açıklanmıştı. toyota 30 milyar dolar mercedes bmw de öle honda 17 vb uzayıp gidiyor. vw 9.2 milyar dolar hyundai 7,4 milyar dolar idi. Yapmayın ya valla. Hyundai daha gemi sanayi ve elektronikte de var. Bu ülkede ki satışından mı dertlenecek. Alan alır almayan almaz. Çok da tın diyorlardır. ENinde sonunda iyi mal çıkarıyorlar ve farkındalar. ELbet müşterisi artacak yavaş yavaş da olsa.

    Daha bir kaç hafta önce kadının biri bana hyundai muhabbeti geçtiğinde madem kaliteli neden ucuz o zaman dedi al buradan yak.
    Başka biri accent era ile focusu kıyasladı.

    Yani cehalet diz boyu.

    http://www.internethaber.com/dunyanin-en-iyi-100-kuresel-markasi-foto-galerisi-24927-p41.htm




  • evet aynen öyle i30 almayı düşünen biri olarak 2.el satarken zarar ederim diye endişelerim var
    astramı alsam i30 mu alsam diye gidip geliyorum sırf bu 2.el mevzusu yüzünden astra ağır basıyor
  • Hyundai i30'u test ettim. Dizel Otomatik Elite idi. Araç güzel, ancak iç mekan tasarımı biraz soru işareti. Aynı zamanda 58.000 edecek bir araçmı? Aslında adamlar ağzına kadar doldurmuşlar Elite'yi.

    Güvenlik donanımlarının çoğu var, torpido soğutmadan, cam tavana, anahtarsız çalıştırmaya, elektrikli sürücü koltuğuna kadar ama genede 58.000 vermek ?
  • yahu hala insanlar sıfır araba alırken 2. el değerine bakıyor yuh diyorum size arkadaşlar yaaaaaaa....

    zaten sıfır alıyorsunuz 2 sene sonra satıp yeni araba alacak kadar zenginmisiniz yaaaaa??? madem o kadar zenginsiniz gidin borcun harcın altına girin 100.000 tl kredi çekin bir bmw mercedes alın birdaha da satmayın ... ben sizleri anlayamıyorum.....

    ayrıca artık bu işin hyundai ı kia sı kalmadı... artık neredeyse tüm c sınıf araçlar çok başarılı.... ama önyargılarınızı kırmazsanız herzaman ikilemler arasında kalacaksınız ve her almaya kalktığınız araç sizleri tatmin etmeyecek... gönül rahatlığı ile alın bir 5-10 sen binin.. ister bu golf olsun ister kia olsun ister hyundai olsun..

    ilk ve son sahibi siz olun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 25 Ekim 2012; 22:53:29 >
  • 5 sene sonra satmaya kalktığınızda "Keşke Golf ya da Astra alsaydım. Bak benimle aynı paraya alınan araçlar 5000-7000TL fazlasına rahat satılıyor. Ben ise arabamı yenilemek istiyorum ama şu arabam biraz daha para etseydi iyiydi" derken bu yazdıklarınızı hatırlarsınız umarım. Hiç bir aracı 3 seneden fazla bayıla bayıla kullanamazsınız. Alıp son sahibi olmak istemezsiniz. Nasıl küçük bir çocuk her seferinde bayıla bayıla oyuncak alıp sıkılıp atıyorsa,arabadan da tahmin ettiğinizden daha kısa sürede sıkılacaksınız sonra satmak isteyeceksiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: newmonarch

    Hyundai i30'u test ettim. Dizel Otomatik Elite idi. Araç güzel, ancak iç mekan tasarımı biraz soru işareti. Aynı zamanda 58.000 edecek bir araçmı? Aslında adamlar ağzına kadar doldurmuşlar Elite'yi.

    Güvenlik donanımlarının çoğu var, torpido soğutmadan, cam tavana, anahtarsız çalıştırmaya, elektrikli sürücü koltuğuna kadar ama genede 58.000 vermek ?


    Bari siz yapmayın. C sınıfı dizel-otomatik bir arabaya 58 bin vermek deseniz anlayacağım da, i30'u tarif edip, i30'un ismini verip 58 bin vermek anormal bir şeymiş gibi yazıyorsunuz. Forumdaki geçmişinizi bilmesem tamam diyeceğim.

    1.3 CDTI motorlu Astra Sedan Cosmo'nun liste fiyatı 71 bin, bayide camında 65 bin lira yazıyor. Araç manuel. Kalite yerlerde. Türkiye piyasasında i30 hem Style hem de Elite paketleriyle F/P aracıdır. Türkiye'de insanlar önyargıyla yaklaşıyormuş falan; ee ne olacak yani? Kim takar Türkiye'deki genel alıcı profilini. Elantra tek başına milyon sattı dünyada. Türkler'e kalsa sıfırı da, ikinci eli de zayıf. Gülüyorum cidden.

    Hyundai'ın en büyük kusuru, Style'ın altına en az iki paket daha getirmemesi. i20'de yaptıklarını neden i30'da da yapmazlar anlamıyorum. Bu konuda Doğuş Oto açık ara önde. Seçenek bol, müşteriyi öyle ya da böyle arabasız uğurlamıyorlar bayiden.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ccecy

    5 sene sonra satmaya kalktığınızda "Keşke Golf ya da Astra alsaydım. Bak benimle aynı paraya alınan araçlar 5000-7000TL fazlasına rahat satılıyor. Ben ise arabamı yenilemek istiyorum ama şu arabam biraz daha para etseydi iyiydi" derken bu yazdıklarınızı hatırlarsınız umarım. Hiç bir aracı 3 seneden fazla bayıla bayıla kullanamazsınız. Alıp son sahibi olmak istemezsiniz. Nasıl küçük bir çocuk her seferinde bayıla bayıla oyuncak alıp sıkılıp atıyorsa,arabadan da tahmin ettiğinizden daha kısa sürede sıkılacaksınız sonra satmak isteyeceksiniz.

    Troll olsa bu kadar abartırdı. 3 seneden fazla bayıla bayıla kullanamazmışız. İkinci el muhabbetinde cıvık kıvama geldik artık. Çocuğun elindeki oyuncakla koca otomobili kıyaslamaya başlamış millet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ccecy

    5 sene sonra satmaya kalktığınızda "Keşke Golf ya da Astra alsaydım. Bak benimle aynı paraya alınan araçlar 5000-7000TL fazlasına rahat satılıyor. Ben ise arabamı yenilemek istiyorum ama şu arabam biraz daha para etseydi iyiydi" derken bu yazdıklarınızı hatırlarsınız umarım. Hiç bir aracı 3 seneden fazla bayıla bayıla kullanamazsınız. Alıp son sahibi olmak istemezsiniz. Nasıl küçük bir çocuk her seferinde bayıla bayıla oyuncak alıp sıkılıp atıyorsa,arabadan da tahmin ettiğinizden daha kısa sürede sıkılacaksınız sonra satmak isteyeceksiniz.

    2003 model corsa njoy c kasa aracımızı ki kendisi halen 50000 km de zevkle kullanmaktayız. iyi bir araç uzun süreler keyifle kullanılabilir bence.




  • Bu forumda dolaşan ve mesaj yazan herkes otomobille ilgilendiğine göre,yıllarca sıkılmadan aynı aracı kullandığını iddia etmesi olanaksız. Her 3 yılda aldığınız araçla aynı segmentte olan araçlar değişir,tasarım anlayışı değişir,donanımlar değişir ve eğer otomobille ilgileniyorsanız sıkılırsınız. Yok alıp yıllarca kullanan biriyseniz bu forumda mesaj yazmaya bile tenezzül etmezsiniz. Küçük bir çocuk için oyuncak ne ise kocaaaman adam dediğiniz bizler içinde odur. İhtiyaç için alıp 10 yıllarca kullananlar varya onlar şu anda bayram ziyaretinde.
  • Böyle olması hoşuma da gitmiyor. Keşke Amerika'daki insanlar gibi çok rahat bir şekilde araç alabilsek ve 2. el diye bir şey olmasa. Ama ülkemizin şartları bu. Bunu bizim gibi çok küçük azınlığın fikirleri değiştiremiyor. Bende 2.el muhabbetinden nefret ediyorum ama gerçek bu. 5 yıl sonra bence bu olacak. Hem araçlardan sıkılınmasa neden firmalar ortalama 3 yılda bir makyaj,6 yılda kasa değişikliğine gidiyor;) Herkse hayırlı ve mutlu bayramlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 26 Ekim 2012; 0:20:35 >
  • yeni çıkan arabaların ikinci ele hemen düşmesi sadece hyundai de değil tüm modellerde var

    memnunsuzluktan falan da kaynaklandığını sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.