Şimdi Ara

Yeni HTC One M8 'Farklı olanı arayanlara özel' video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
1
Favori
7.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence One M7, Galaxy S4 ve Xperia Z'yi ezip geçiyordu. Ancak bu telefon hiç olmamış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrKemal17

    +Premium kasa
    +Stabil Sense arayüzü
    +Microsd kart skoru
    +Boomsound
    +Günü tamamlayan batarya

    -Çok kalın çerçeveler, özellikle htc logosunun bulunduğu extra gereksiz bölüm
    -Öndeki htc logosu yüzünden oluşan asimetrik görünüm
    -Çağdışı 4mp kamera çözünürlüğü
    -M7'de bulunan OIS yok
    -Rakiplerinde bulunan 4K ve IP sertifikası yok
    -Tr fiyatına yorum yok

    Google kamera ile arkaplan defocus yapma özelliği güncel cihazlarda mevcut.Sürekli kullanmayacağım bir özellik için neden yüksek çözünürlükten vazgeçelim ki?Arkayı blur yapmak istersem 10sn beklerim, hem de yüksek kesinlikte fotoğraflarım olur.

    Kulaklık girişinin altta olması daha kullanışlı ama usb girişi tam ortada olsaydı simetrik açıdan daha iyi olurdu.

    2600mah bataryayı ilk duyduğumda hüsrana uğramıştım ancak htc şaşırttı
    Ama Lg g2 modelinde daha küçük daha ince kasaya 3000mah sığdırmışken neden one 2600?

    Xperia z2 modelinde karşı genel değerlendirmede geride kalmış.

    Ayrıca Mesut Çevik Dead Trigger en yüksek grafiklerde açılıyor dedi.Tegra cihazlarda son grafiklerde açılıyor diye biliyordum. Biri aydınlatabilir mi?

    Yeni HTC One (M8), aynı HTC Butterfly'daki gibi IPx3 Su çarpma ve şoklarına karşı sertifikaya sahip.




  • plastikciler telefon gorsun:-)

  • 16GB rom 1000TL lik orta seviye telefonda olunca 'bu devirde 16GB rom mu kaldı' diye dövüyorsunuz, 2500TL HTC de olunca premium telefon oluyor hemde 4 Ultra(!) pixel kamerayla. 2GB bellek aynı kalmış, beats audio gitmiş ama fiyatı 2500TL ye çıkmış. çok taraflı video olmuş, htc pazarlamacısı yapsa bu videoyu ancak bu kadar ürünü övebilirdi. şu noktada fanlık olayını da geçmişsiniz. negatif özelliklerinden hiç mi bahsedilmez. güvenilirliğinizi kaybediyorsunuz sayın mesut çevik.

  • M7 ile mutluyum kamerası hariç hala mis gibi telefon üstüne çakarım gpu oc note 3'ten performanslı oyunumu da oynarım buna para verecek ne kaldı şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmedaltair

    M7 ile mutluyum kamerası hariç hala mis gibi telefon üstüne çakarım gpu oc note 3'ten performanslı oyunumu da oynarım buna para verecek ne kaldı şimdi

    Sense 6?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık bu devirde herkez telefon yapıyor. Farklılıgı yaratan sense 6 değil fiyat politikasıdır. Cıddı anlamla fiyatı ucuz olan kazanır. Maymun gözünü açtı artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bingbang

    İzleyelim bakalım.İzledikten sonra editlerim.


    Edit:Kamerada ışık patlamasından bahsetmemişsiniz.Gece çekimlerinin kalitesinden bahsetmemişsiniz.Ekran kalitesi m7 ye göre nasıl?Değişik panel kullanmış htc yine telefon alırken kumar oynatacak.Ön tasarım tek kelimeyle berbat.O kadar uzun ve büyük gövdeye bu kadar küçük batarya da düşündürücü.



    Ricam s5 incelemesini de hazırladıktan sonra kamera ve ekran karşılaştırması yapmanız.İnceleme için teşekkürler.

    @Speed-Step

    "Ön tasarım tek kelimeyle berbat"
    Sizin için tasarım demek ön tarafa ne kadar fazla ekran konulabildiğinden ibaret sanırım. O boş htc logolu kısım düşündürüyor ancak yine de ön taraf "bence" harika gözüküyor. Herkesin zevki ayrı ancak her seferinde cihazları çerçeve ve ekran boyutlarını oranlayarak değerlendirmek de tek kelimeyle aptalca Otomobil tasarımlarını içindeki motorlara bakarak değerlendirmek gibi.




  • Hepsini geçiyorum 4 ay sonra hangi telefonu alayım onu söyleyin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcrex

    16GB rom 1000TL lik orta seviye telefonda olunca 'bu devirde 16GB rom mu kaldı' diye dövüyorsunuz, 2500TL HTC de olunca premium telefon oluyor hemde 4 Ultra(!) pixel kamerayla. 2GB bellek aynı kalmış, beats audio gitmiş ama fiyatı 2500TL ye çıkmış. çok taraflı video olmuş, htc pazarlamacısı yapsa bu videoyu ancak bu kadar ürünü övebilirdi. şu noktada fanlık olayını da geçmişsiniz. negatif özelliklerinden hiç mi bahsedilmez. güvenilirliğinizi kaybediyorsunuz sayın mesut çevik.

    Beats audio gitmiş ama fiyatı 2500 TL'ye çıkmış
    Gören de Beats audio'yu Bose gibi, Harman Kardon gibi bir firma sanacak. Moda yaratarak kazanan, ses konusunda ne doğru düzgün tecrübeye sahip, ne de kaliteli ürünler piyasaya sürebilen bir firma değil.
    O gitmiş ama Boomsound hoparlörlerinin verdiği ses daha temiz ve daha yüksek olmuş. Ben bunu tercih ederim. Fiyat da sadece Türkiye pazarında böyle ama sizin gibiler bunu kafasına sokmayı beceremiyor. 2500 TL oldu diye hemen firmaya sövüyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bingbang

    İzleyelim bakalım.İzledikten sonra editlerim.


    Edit:Kamerada ışık patlamasından bahsetmemişsiniz.Gece çekimlerinin kalitesinden bahsetmemişsiniz.Ekran kalitesi m7 ye göre nasıl?Değişik panel kullanmış htc yine telefon alırken kumar oynatacak.Ön tasarım tek kelimeyle berbat.O kadar uzun ve büyük gövdeye bu kadar küçük batarya da düşündürücü.



    Ricam s5 incelemesini de hazırladıktan sonra kamera ve ekran karşılaştırması yapmanız.İnceleme için teşekkürler.

    @Speed-Step

    Merhaba,

    Işık patlaması dediğiniz olay fazla pozlamadan ışıkların parlak çıkması ise bu Pureview 920'de de vardı yani doğal bir şey pozlamayı ayarlayarak kurtulabilirsiniz.

    Aşağıda galeri var 48 tane fotoğraf eklenmiş durumda :) Video da özellikle gece çekiminden örnek gösteriliyor. O video her ne kadar çok aydınlık dursa da aslen gece çekildi.

    Resim galerisine bakarak kendiniz fotoğraflar konusunda bir fikir sahibi olabilirsiniz. Kameranın zaten rakiplerinden geride olduğu vurgulanıyor.

    Bataryanın küçük olması görüleceği gibi kullanım sürelerini etkilemiyor hatta bir çok yurt dışı inceleme sitesinde bataryanın S5'den daha iyi iş çıkartığı da belirtilmekte.

    Pil Tabloları var Galeri var, video içinde örnek gece videosu var ve siz bunlar eksik diyorsunuz acaba uzun olduğu için atlaya atlaya mı izlediniz? Uzun video olunca gece vakti izlemek yorucu olabiliyor :)

    Galaxy S5'i Erdi inceleyecek. Fotoğraf karşılaştırmasına yer veririz tabi ama karşılaştırmaya gerek yok S5 gece çekimleri dışında One'a göre daha iyi iş çıkartıyor. Video konusunda da zaten 4K video kaydı yapabiliyor oluşu direkt sınıf atlamasını sağlıyor.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik




  • Tek kelimeyle: "REZALET"!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut abi, telefon incelemesi yaparken mesala htc one ve s5 i yanyana koyup ıncelesenız daha iyi olmazmı şahsen yabancı incelemelerin çoğu öyle yapılıyor.

    Mesala z2 s5 ve htx one aynı anda yan yana koyup ıncelense daha ıyı olurdu, z2 olmadıgı ıcın s5 ve htc one yan yana koyup tek vıdeoda ıkısınde ıncelerdınız hemde daha faydalı olurdu aralarındakı farkları gorurduk.

    Sadece s5 htc ıcın demıyorum pıyasadakı tum telefonlar ıcın.

  • bir tek z2 kaldı eğer 2000 ve altı olursa z2 alınır ama aynı fiyatla gelirse çok iyi düşünmek lazım

  • Bunun minisi merak etmiyor değilim.

  • Htc samsung iphone hepsi costu lg devamm

  • Her şey iyi güzel, tasarım çok güzel(bazı saçma şeyler dışında) ama bana göre her telefonun kılıfla kullanıldığı düşünülürse metal kasa cihazı ağırlaştırmak ve sar'ı yükseltmekten başka bir işe yaramaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki umudumuz kaldı. Z2 ve G3. G3 ten umudum şu tasarım resmi gibi çerçevesiz çıkması ve yine 1600-1800 gibi bir fiyattan satılması, Z2 den beklentim de gelsin ama 1800-2000 den satılsın. Çok mu zor arkadaş ya bunları yapmak?

  • Bence mükkemmel bir cihaz olmuş.Z1 de çok beğenilmişti sonra hayal kırıklığı olmuştu.Bence z2 de öyle olacak.20 mp kamerası yine rakiplerinden kötü çekecek.Suya ve toza karşı dayanıksız olacak vs.Htc bence bu cihazı kusursuz yapmış.Ayrıca Sony fanlığı olayı da başlamış oldu.

  • İncelemeleriniz çok iyi hatta Türkiye deki en iyi incelemeleri çekiyorsunuz ama mesela real racingden çıktınız dead triggera direk girdiniz.real racingi kapatıp girmek daha iyi olmaz mı performans açısından.her incelemenizde durum böyle(bu telefonda pek etkilemez ama daha alt seviye telefonlar için)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.