Şimdi Ara

Yeni Honda HR-V'nin ABD versiyonu bambaşka bir tasarımla ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Honda HR-V'nin ABD versiyonu bambaşka bir tasarımla ortaya çıktı



    Yeni Honda HR-V, ABD pazarı için bambaşka bir formda tanıtıldı. Şimdilik dış tasarımını görebildiğimiz model, Avrupa'da ve ülkemizde satışa sunulan HR-V'den çok daha farklı. Söz konusu model önümüzdeki yaz ABD'de satışa sunulacak.



    Honda, yeni HR-V'nin ön bölümünde oldukça farklı bir tasarım dili kullanmış. Yenilenen modelde eskiye göre daha uzun ve düz bir motor kaputu mevcut. Kaputtaki çizgiler, öndeki köşeli panjura kadar uzanarak bir bütün oluşturuyor. Tamponun alt kısmında ise geniş bir merkez havalandırma ve kenarlarda dikey hava girişleri göze çarpıyor.



    Yeni modelin silüeti de eski nesle göre çok daha farklı. Ön-arka çıkıntılara baktığımızda araç biraz daha uzun gibi görünüyor ki bunu markanın kendisi de doğrulamış. Tavanın eğimi de eskiye göre azalmış. Geniş çamurlukların dikkat çektiği bölümde yan aynalar biraz daha geriye alınmış. Eski nesilde C sütununa gizlenen arka kapı kolları da öndekilerle aynı hizada konumlandırılmış.



    Ayrıca Bkz.Tesla, 2022'nin ilk çeyreğinde rekor sayıda teslimat gerçekleştirdi



    ABD'de satılacak yeni HR-V'nin kabini ve teknik detayları henüz belli değil. Yeni nesil Civic ile aynı platformu kullanan modelin daha hızlı tepki veren bir motora ve yeni bir bağımsız arka süspansiyona sahip olacağı not düşülmüş. Bu sayede kompakt SUV'un daha eğlenceli bir sürüş deneyimi sunacağı belirtiliyor.



    Yukarıda da söylediğimiz gibi yeni HR-V bu haliyle sadece ABD'de satılacak. Aynı tasarıma ve hibrit sisteme sahip bir kompakt SUV'u Avrupa'da da göreceğiz ancak farklı bir isim taşıyacak. Konuyla ilgili gelişmeleri siz değerli olurlarımız aktarıyor olacağız.





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Yeni Honda HR-V'nin ABD versiyonu bambaşka bir tasarımla ortaya çıktı
    Yeni Honda HR-V'nin ABD versiyonu bambaşka bir tasarımla ortaya çıktı
    Yeni Honda HR-V'nin ABD versiyonu bambaşka bir tasarımla ortaya çıktı








  • Suv çılgınlığında S2000 Cross desinler tam olur :)

  • Güzelmiş

  • oradaki fakir fukara alsın binsin diye yapılmış, güle güle kullansınlar.

  • uzakdağ kullanıcısına yanıt
    Oranın fakiri fucker

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni Honda HR-V'nin ABD versiyonu bambaşka bir tasarımla ortaya çıktı4Drive Timeyoutube
    Honda has revealed the new face of its second-generation HR-V and, well, it's certainly a bold design choice. From most angles, the compact SUV -- which should be larger and longer than its predecessor -- looks good, but that face is going to have to grow on me. This isn't the same new HR-V that recently debuted in Europe with a handsome and understated aesthetic and standard hybrid power. Rather, it's a US-specific offshoot that we first heard about last year and saw previewed in sketches in January. The new front end is a dramatic departure from the previous generation and now boasts much larger and wider headlamps similar to the current Honda Civic. Spread farther apart, they accentuate the compact SUV's wider stance and no longer connect with the grille, which is also larger. The new fascia is more serious than its playful predecessor, but it also forms a face that looks a bit tired or bored in Honda's released photos. Then again, maybe it's just a bad angle. The new face leads the way for a longer hood, a lower beltline and a gently rounded roofline that all together highlight and emphasize the new HR-V's increased overall length and wheelbase. I imagine the larger footprint also means a more spacious cabin. We expect to learn specifically how much the HR-V has grown as Honda trickles details out over the next few months. Crane your neck to examine the roof and notice that the HR-V doesn't have the longitudinal moldings running along the edges that you typically see on SUVs. A new laser-brazing construction technique eliminates that need, allowing for a cleaner look. Honda also cleans up the appearance of the front end with windshield wipers that tuck under the hood when not in use. Around back is a tidy rear end with new Civic-inspired taillights that look sharp and accent the larger HR-V's shoulders with their horizontal design. Just above, a subtle tailgate spoiler adds a sporty pop and aerodynamic functionality. Powertrain and suspension specs are also missing from this design-focused announcement, but we know that the motivation will come from "a more responsive engine and a new independent rear suspension." Both are most likely derived directly from the 11th-generation Civic upon which the new HR-V is based. Expect either a version of Honda's 158-horsepower 2.0-liter 4-cylinder or, if we're lucky, the Civic's 180-hp turbocharged 1.5-liter. Either would fit the "more responsive" bill. The new Honda HR-V launches this summer with a 2023 model year designation. --------- Hope you enjoy this video and leave your comment bellow. To stay up to date with alot of new Videos Subscribe now 👉 https://goo.gl/M7yJtf Press the little bell ((🔔)) to get notifications Follow us Facebook : https://www.fb.me/4drivetime twitter : https://twitter.com/4Drivetime
    https://www.youtube.com/watch?v=ijMX0c54qxY&ab_channel=4DriveTime
  • Mazda olmuş güzel olmuş, allah sahibine bağışlasın

  • Günümüz araç kasa tasarımları bence en iyi seviyelerde. Yeni kasa olup da "çok çirkinmiş" dediğim araç yok neredeyse. 2021-22 model her araç güzel bence. Keskin hatlar kullanıyorlar.

    Gönlümün efendisi A5 Coupe. Bir gün bulaşacağız elbet seninle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 5 Nisan 2022; 08:57:13 >
  • E bu gerçek Hr-v olmuş.


    Hr-v dediğinin bagajı büyük olur. Avrupa'da son çıkan versiyonu gibi değil. Jazz'dan hallice bagajı var. Gerçi en son çıkan Jazz'ın da bagajı büyük olmalıydı. Magic seat bagajın yerini tam olarak tutmuyor. 1 kişilik oturma alanından feragat ediyorsunuz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.