Şimdi Ara

Yeni Honda Cr-V 1.6 Dizel 160Hp 4X4 Otomatik (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.449
Cevap
34
Favori
179.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Yeni Honda Cr-V 1.6 Dizel 160Hp 4X4 Otomatik

    Dört tekerlekten çekişli 1.6 litrelik dizel motora sahip otomatik şanzımanlı CR-V satın almak isteyenler ise kredili alımlarda taksit ödemelerine bir yıl sonra başlıyor.

    Honda CR-V Vergi avantajı sağlayan 1.6 litrelik dizel motoru 160 PS güç üreten CR-V dizel otomatik, Türkiye pazarına iki motor seçeneği ve 5 donanım versiyonuyla satılıyor.

    http://www.motobilim.com/2016/12/honda-4x4-cr-v-dizel-otomatik-simdi-al.html
  • ottoman48 kullanıcısına yanıt
    Merhaba.. Uzun süredir ben de bunu kafaya taktım. Servisi aradım böyle bir donanım yok dediler. Bununla ilgili change. org da bile kampanya yaptılar. Honda Türkiye'ye bir çok kez mail attım. Sonuçta yazılımla olabilecek bir şey diye . Bıkıp en sonunda aradılar. Sonradan yazılımla olamayacağını ve bununla ilgili yapacakları bir şey olmadığını söylediler. maalesef sadece dışarıdan takılacak bir cihaz ile olabilir gibi duruyor. Ben alıştım artık. Elimle hareket etmeden kapatıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bd07

    Arkadaşlar Merhaba. 2015 Ağustos ayından beri devam eden Honda crv Plus serüvenime geçen hafta aracımı satarak sonlandırmış bulunmaktayım. Bu serüvende Ağustos ayında lansman fiyatı yalanıyla bize 147 bin tlye bu aracı satan, aradan 15 ay geçmesine rağmen aracın 2016 sıfırını 155 bin tl lere kadar düşerek veren hep kendini düşünen, 2.el de müşterilerinin aracını zarar ettiren Honda Türkiye'ye teşekkür ediyorum. Bu süreçte aynı dönem de sıfır bmw aracını 180 bine alan arkadaşımın şu anki aracının sıfır fiyatı 225 bin tl olup aracının 2.el fiyatı bile 190-195 tllere satılabilmektedir. Euro ile ithal edip gerektiği kadar kur farklarını fiyatlara yansıtmayan, Honda Türkiyeyi tekrar buradan tebrik ediyorum.Şu an aracımı bmw 4 serisine çevirdim arkadaşlar. Bu fiyatlarda araç alınıp da insanlar zarar edince üzülüyor. Neden bmw, mercedes, Audi, valkswagen hemen kur farklarını yansıtıyorlar? Honda yansıtmadığından kullanıcılarını CRV de 2.el de bu fiyat politikasıyla üzüyor. Bu forumda tanıştığım, yazıştığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, Allaha emanet olun.....

    Selamlar,
    crv swindon, uk (birleşik krallık) üretimi. euro ve dolar arttığı için bir çok araç pahalandı. ama brexit'ten dolayı pound büyük düşüş yaşadı. bu nedenle kurt artışı crv fiyatlarını TL olarak çok artırmadı diye düşünüyorum.

    bmw ve mercedesin fütursuzca fiyat artırmasına bir sebep de, alıcılarının 000'ları dert etmeyen kesim olması. bmw istiyorum diye bayiye girip alıyor. honda crv kullanıcısı özelliğe bakıyor, muadili modelleri inceliyor işine gelirse honda'da karar kılıyor. dolayısı ile fiyat önemli.

    honda başlığında insanlar kolçak soğutmalı değil diye dert yanıyor. bmw'de iki katı fiyatı arka koltuğu katlanmayan 318'e veren var. aradaki profil farkı bu. :)

    AWD özelliğine laf söyleyenlere de 2 gün önceki bolu mengen gezimizden gelsin bu kare:
    https://drive.google.com/file/d/0B_d8f7S_bpnedGk3dk0xd0c0Q2c/view?usp=sharing
  • 180 bin verilip alinirmi yani...hortum sorunu cozuldumu arabada birde....
  • 180 Bin neyin nesi arkadaş ötvden önce 158 Bin TL idi bu arabanın plus'ı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yazikki oyleydi fakat simdi liste fiyati 179 indirimli 174 bin fiyati ve burunlarindan kil aldirmiyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _haberci_

    2017 honda cr-v'nin iç ve dış tasarım detaylarını bu videoda izleyebilirsiniz arkadaşlar...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpay 21 A kullanıcısına yanıt
    Onceki konunuzu gordum. annem icin o iki arac(gla vs crv) arasinda kalip CRV aldik. Sizin de aynisini yapmanizi oneririm.

    Daha buyuk, daha guclu motorlu, daha islevsel(4*4) bir arac alirsiniz. Ayrica yurutme masraflari(bakim, garanti suresi, kasko) da daha az olacaktir. 1 sene icinde 35bin km yaptik. Memnunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udeskota -- 11 Aralık 2016; 16:32:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasayancan Y kullanıcısına yanıt
    petlas aldım ama zor buldum hatta sonuncuları aldım 320 tl fazla paraya gerek yok yerli malı yurdumun malı
  • stuthkfl S kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    2015 Temmuz ayında bu aracı ilk alıp 2016 mayıs da satan ilklerdenim.
    Fiyat politikalarını bende beğenmiyorum.Ancak bu sadece Honda ya mahsus değil.Ben yeni kasasını önceden duyup elden çıkartma kararı vermiştim.139 a aldım 1 yıl sonra 2016 mayıs da 138 e sattım.Kendimi dönemsel olarak zarar etmiş görmüyorum.Ancak şu an olsa 138 e satıyor olsam zarar ettim derdim.
    Dolayısı ile dönemsel model fiyatlarına bakacak olursak o dönem 3.20i nin ikinci eli ile şimdi arasında bir fark yok aslında 2015 model 3.20i ler zamdan etkilenmedi.Ancak 2017 nin başlaması ile doğru tahminler ancak şubat -mart döneminde netleşir.İkinci eller ötv zamlarından ne ölçüde etkilenecek göreceğiz.
    Herkes ikinci ele nur yağacağını sanıyor.Ancak bütün markaların ellerinde stoklar aşırı şişkin.Yılsonunda elde kalacak 2016 ları piyasaya altında sürmeye mecburen başlayacaklar ki 2017 leri yeni ötv ve kur farkı ile satabilsinler.
    Ben elimde olan iki aracımdan birisini sattım.Audi de planladığım bir A4 ü 1 aydır kolluyorum.Hala satılmış değil.Zira satıcılar iş hayatlarında böyle bir Aralık ayı olmadığını iddia ediyorlar.
    Satış elemanına da fikrimi zikrimi beyan ettim.Yeni yılda 15bin lira aşağısına bu aracı alacağım dedim.Beni bilgilendirmesini rica ettim.
    Acelem yok o olmazsa başka markaya bakarız:)
    Ama 15bin aşağısına mutlaka bir araç bulacağım.....2016 model!
  • certac C kullanıcısına yanıt
    boşver onları mercedes al, 25 bin ucuza verecekler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpay 21

    180 bin verilip alinirmi yani...hortum sorunu cozuldumu arabada birde....

    biraz vakitli davranıp ötv zammı öncesi 158e alınca "verilmez" diyorum. ama ben aldığımda dolar 3.25'ti.
    bugün param dolarda kalsaydı (3.55) 172 binim olurdu. pazarlıkla bu fiyata exec plus vermiyorlar mı?

    ötv zammından sonra aldığından pahalıya satma gayreti içinde olan 2. el satıcılar var. ama 150-158 bandında sıfır gibi 2016 model crv exec+ bulunursa alınabilir.

    ben halen geniş iç hacim, fonksiyonellik, 160hp 9 ileri zf ve awd isteyenlerin 180'e bile başka bir araç bulamayacaklarından eminim. honda da buna göre fiyat belirliyor zaten.
    crv en çok satan 2.suv. 1. tiguan. tiguan'da bu fiyata 2wd ve daha çok daha boş ve güçsüz bir araç geliyor... gerek içi gerek dışı daha sıradan geliyor.

    turbo problemi 2016 araçlarında yok biliyorum.

    crv'den başka bir suv alacaksam ancak Allah nasip eder uzun yıllar sonra param olur ise glc (veya o günkü muadilini) alırım. veya yeni crv'yi.
  • yeni kasa crv ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı.2017 model çıkınca c 180 eksluve yada yeni kasa crv arasındayım.crv için 2017 başı diye yazan sitelerde var.2018 diyen sitelerde var.teşekkürler
  • certac C kullanıcısına yanıt
    Hangi aracın yeni kasa duyumunu alıp satmaya karar verdiniz?

    Ben o kısmı kaçırdım da

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hundai ix35 klübü

    yeni kasa crv ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı.2017 model çıkınca c 180 eksluve yada yeni kasa crv arasındayım.crv için 2017 başı diye yazan sitelerde var.2018 diyen sitelerde var.teşekkürler

    Amerika'da 2017 başı, Avrupa'da 2018de çıkacak diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen ay sipariş etmiştik iade ettik.honda ötv zammı farkını bizden istedi.civc'lere istemiyormuş.kaparoyu geri alıp arkamıza bakmadan çıktık.alın başınıza çalın.zaten sadece 6 tane getirmişler.onlar da ellerinde patladı o iyi olmuş.
  • 2015 Aralık'ta X-trail Platinum Premium Pack için 136bin TL fiyat almıştık. 140bin TL'ye CR-V Elegance aldık.
    Executive olanı da 137bin idi.
    Şimdi de X-trail 155-156 civarı, Honda da 165-166 civarında. Yani fiyatlarına yansıtmayan yok. En azından Honda, Nissan ve BMW gibi ÖTV farkı bizden diyerek milleti kandırmaya çalışmıyor.
    Hiçbir markayı ya da vergi düzenlemesini asla savunmuyorum, ilk kez araç alacaklar için çok kötü oldu. Mevcut aracını satıp yeni alacaklara ise farkeden çok bir şey yok. Zamlar her zamanki gibi hiç gecikmeden 2.ellere yansımış.
  • Neden elektronik el freni yok



    Yeni passatlarda bile artık standart oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: technova

     Yeni Honda Cr-V 1.6 Dizel 160Hp 4X4 Otomatik

    Dört tekerlekten çekişli 1.6 litrelik dizel motora sahip otomatik şanzımanlı CR-V satın almak isteyenler ise kredili alımlarda taksit ödemelerine bir yıl sonra başlıyor.

    Honda CR-V Vergi avantajı sağlayan 1.6 litrelik dizel motoru 160 PS güç üreten CR-V dizel otomatik, Türkiye pazarına iki motor seçeneği ve 5 donanım versiyonuyla satılıyor.

    http://www.motobilim.com/2016/12/honda-4x4-cr-v-dizel-otomatik-simdi-al.html

    bu yeni kasa mı makyaj mı oluyor?
  • galiba bu farklı bir fotoğraf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 25 Aralık 2016; 21:36:55 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.