Bildirim
Yeni Honda Civic Reklamı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok yaylandı en sonda,
Bari shopla filan azaltsalardı salınımı.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Yeni audi a4 reklamı favorim bu ara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İnşallah amerikan versiyondur
accord reklamından sonra pek sarmadı
https://www.youtube.com/watch?v=NUFQ9pEIYFs_____________________________
-
Arka kısımdan kaybedecek gibi görünüyor.Şu anki kasaya göre tasarım anlamında baya geriye gitmiş bence. _____________________________ -
aracı arka tarafı hiç hoşuma gitmedi benim. _____________________________ -
_____________________________ -
haklısın üstad. bu kasa çok güzeldi bence de. _____________________________ -
-
Konuyu baska yere cekmeye calisan hileli halk araci vosvoscularin drami
Daha dun ak plakali diye aracina 150000 euro isteyen passatlinin ruhu saad olmadan saldirmayin civic fiyatlarina. Piyasayi bu hale ilk getirenin kim oldugunu herkes fazlasiyla biliyor
Hadi teknolojisi eski bunu bir şekilde kabul edilebilir buluyorum. Gelişen otomobil piyasasına ayak uyduramazsın teknolojine sadık kalarak yeni motorlar üretirsin. Elimizden gelen bu dersin edebince çekilirsin kenara.
Ya peki 2002 civic ile 2016 Civic'in aynı motor bloğu aynı piston aynı krank mili aynı piston kolları aynı motor yatağı ile üretirsen sen bunu hangi akılla hangi teknoloji ile açıklayabilirsin? Şaka değil gerçek 2002 1.6 civic ile 2016 Civic'in bu saydığım ve birçok parçası birebir aynı üretim..
2005 De Megane RS turbo ile çıkarken FN2 TYPE,R efsanesini emisyonlar yüzünden bitirme kararı aldın. O sınıfta focus rs megane rs gibi araçlar atı alıp üsküdarı geçti. 2005den 2015'e O sınıfta çok değişti ama Honda 2010 da ortaya bi dedikodu attı , 2015'de Turbo Type,R yacağız diye iyi hatırlayın 5,6 sene herkes Turbolu honda gelecek hayali kurdu
O sınıfta bütün gelişmeleri unuttular şimdi honda şakşakçılığı yapıyorlar
Bu ülke bunlara hiç layık değildi. Yazık oldu.. Özellikle şu 6-7 yıldır acınası hale getirdiler piyasayı._____________________________
-
Nasil araba yapmislarsa gercegi bile render gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Söylesene, hepsini öldürmen şart mıydı? Ben sana sadece korkut demiştim.
+ Insanlar ölürken çok korkuyorlar. -
Güzel olan eski bir tasarımın yerine kötü tasarımdan sonra bir umut belki sonraki kasayı adam ederler sanmıştım yanılmışım bunlardan adam olmaz. Fd6nın kasasını değiştirmeye harcayacağı emeği yeni motorlar ve küçük hacimli dizel motorlarla sorunsuz denilen otomatik şanzıman 2lisini birleştirip daha kısa zamanda piyasaya sürmeye çalışsaydı bide fd6ya makyaj yapsaydı bence tr. pazarı için çok güzel birşey yapmış olurdu, hatta dünya pazarı içinde fena olmazdı hani _____________________________ , -
C sınıfının yeni kralı
civic türkiye satış rakamlarında ilk 15 te yok sanırım,öyle hatırlıyorum _____________________________ ''Eğer hayallerin seni korkutmuyorsa yeterince büyük değillerdir.'' -
Amerikada gorunmeye basladi baya tasarim hos,gidip bakamadim daha ama bakicam insallah _____________________________ Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisi
13' Opel Astra J 1.4 Turbo Enjoy Active -
Civic degisti de Honda TUrkiyenin kafasi degisti mi ona bakmak lazim.
Jazzın Crvnin makyajli civicin fiyatlandirmasindan sonra hala umutla bekleyenleri 
Honda yetkili satıcıları ile ikinci elde Honda satanların birebir ayni insanlar olduğunu düşünüyorum
Dünyanın en temiz dizeli diye reklam yapıp, insanları kandıran markanın fanboyları kendi konularına dönerse iyi olur, bu Amerikan versiyonu ayrıca her Amerikan versiyonu Avrupa versiyondan biraz daha çirkin olur. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt