Şimdi Ara

YENI:Hiren's BootCD v8.3 & Write boot USB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
16.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum snipe bende 160 gb usb hdd var bilgisayar açıldığında direk bu usb hdd açılsın ghostu veya başka programları burdan çalıştırmak istiyorum daha ayrıtılı bilgi verebilirmisin
  • bunu yapabilrsin tek yapman gereken HDD USB ye bağlıyken hiren's bootCD ile sistemini açtıktan sonra sys x:(X usb hdd sürücünü temsil ediyor...)
    komutu ile usb diskine çekirdek sistem dosyaların kopyalamış olursun. daha sonra aynı sürücünün aynı partitionuna yukarıda bahsettiğim usb örneğindeki gibi floppy disk dosyalarını kopyalaman lazım ancak o 3 dosyayı üzerine yazmamanı tavsiye ederim. daha sonra bootcd klasörünüde kopyaladıktan sonra HDD hiren's olarak çalışacaktır. ancak fat32 dosya sistemi kullanman lazım bunun içinde 160 Gb lık hdd ni 32 Gb lık bölümlere bölmen lazım ancak bu Cd ile NTFS desteğine olucak. bu yüzden çok fazla sorun yaratıcağını sanmıyorum. ancak sen sadece sistem ghostunu fat32 partitiona kur kolaylık açısından sonra diğer gerekli yedeklerini ftds e koyarsın ve ister CD istersen ghost attığın sisteme daha sonra yükleyebilirsin zaten sistem yedek almak için 32 Gb hdd gayet yeterli. diğer yedeklerinide zaten windows kurulduktan sonra lazım olucağı için sorun teşkül etmez...

• arkadaşım emeğine teşekürler.bunun nasıl kullanıldığını anlatan bir kaynak bilgi var mı.
  • kullanmak son derece kolay CD rom'a çekiyorsun yada yukarıdada anlattığım gibi USB belleğede kurabilirsin. daha sonra ise bios ayarlarından USB ise USB den boot'a ayarlaman CD rom dan başlatacaksan CD rom dan Boot için ayarlıyacaksın sonra karşına bir menü çıkacak düzenli tertipli
    o menüden istediğini yapabilrsin. HDD fat 32 ise işin daha kolaylaşır yoksa NTFS için gerekli sürücüleri yüklemen lazım bunuda menülerden bulabilirsin.
  • Ben denedim, USB ile CD-ROM dan daha yavaş çalştı. Ufak RW cd aldım . Buna yazdırdm ve kullanıyorum.
  • kendinden usb 2.0 ı destekliyor usb 2.0 portunu kullanınca bende gayet hızlı çalıştı.
  • Bu programın eskiden beri kullanıyorum ama içindeki araçlar tam gerektiği noktada yetersiz kalınca çılgına dönüyor insan. Belki günde 2-3 bilgisayar ile uğraşanlara fayda sağlayabilri ama benim gibi 15-20 olunca işe yaramaz bir şey.
  • ben günde 65 bilgisayarla uğraşıyorum !!!
    2 usb disk ve ram diskin yararları ile 40 tanesi ile aynı anda ilgilenebilriyorum
  • Ya ben diskleri partition magic ile birlestiriyordum daha önceden, ama sanırım bir hata yapmışım bu sefer disk birleşti ama bilgiler uçtu, easyrecover pro kullandım hiç bir dosya bulmadı, acaba format /u komutumu işledi,
    format c:/u yaparsan kurtarma programlarından biri işe yarar mı??

deneyip yazıcam buraya

snipetr41 teşekkürler paylaşım için.
  • dostum snipe çok teşekkür ederim bir deneyem olacakmı
  • format /u işe yaramaz bunun için recovery kısmındaki ilk yazılımı kullanman gerekiyor adını unuttum ancak HDD ni tarıyarak dosya haritanı yeniden oluşturuyor sonra güzel bir scandisk ve sorun kalmıyor. ntfs kullanıyorsan biraz uğraştıra bilir ama sorunun kaynağı sanırım partition un uçtuktan sonra hdd ne herhangi bir işlem yapıp yapmamanla alakalı eğer yaptıysan dosya kurtarma yazılımı kullanman lazım yok sadece FAT ın uçtuysa bu sefer sadece fat recovery programları işini görür. kolay gelsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: zEnci

Ya ben diskleri partition magic ile birlestiriyordum daha önceden, ama sanırım bir hata yapmışım bu sefer disk birleşti ama bilgiler uçtu, easyrecover pro kullandım hiç bir dosya bulmadı, acaba format /u komutumu işledi,
    format c:/u yaparsan kurtarma programlarından biri işe yarar mı??

deneyip yazıcam buraya

snipetr41 teşekkürler paylaşım için.

• Rapid Hiren's Boot CD yükleyici tarafından silindi hatası veriyor...
  • yeni versiyonu çıktı yeni versiyonu çekmek için lütfen aşşağıdaki linki kullanın.
    http://rap idsh are.de/files/27975884/Hiren_s.BootCD.8.3.rar
  • bunun yerine fiestaxp.net i tavsiye ederim
  • ben fiestaxp yide denedim birçok tutarsızlık keşvettik testlerimiz sonrasında ve kullanmaktan vaz geçtim üstelik bulana kadar baya zorlanmıştım
  • İYİ ÇALIŞMA
  • teşekkürler
  • bir şey soracaktım benim sorunum dizüstü bilgisayarımda lpt sürücüsü olmadığı için programı çalıştıramıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim....
  • tşk
  • dostum verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkür ediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.