Şimdi Ara

Yeni Herolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerden bakıyoruz yeni bir hero gelceğini ve benim 6300 param var yeni hero almayı düşünüyorum birde sizin tavsiyelerinizi alıyım deim yeni hero mu alıyım yoksa başka bi 6300lük heromu ?? (Malzahar ve Brand bende var)

• yeni gelen herolara fazla güvenmemek lazım. çünkü ilk haftalarda OP gibidirler fakat 1 hafta sonra gelecek patch de yada 2 hafta sonraya nerf yerler. yani biraz beklemende fayda var 1-2 hafta geçtikten sonra alırsan daha iyi olur hem yeni halinide anlarsın aldıktan sonra nerf yerse pişman olabilirsin. hem 2 hafta sonra bedava olur deneme imkanın da olur. bu arada ana konuyu kullanırsan sevinirim.
  • anladım peki 6300 e ne alabilirim ???
  • Valla benim cok xerath alasim var ama sadece 3k param var .(
  • Ne tarz herolar seviyorsun ve oynuyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCoDiNs

yeni gelen herolara fazla güvenmemek lazım. çünkü ilk haftalarda OP gibidirler fakat 1 hafta sonra gelecek patch de yada 2 hafta sonraya nerf yerler. yani biraz beklemende fayda var 1-2 hafta geçtikten sonra alırsan daha iyi olur hem yeni halinide anlarsın aldıktan sonra nerf yerse pişman olabilirsin. hem 2 hafta sonra bedava olur deneme imkanın da olur. bu arada ana konuyu kullanırsan sevinirim.

güzel açıklamış. yeni gelen her hero op geliyor sonradan nerf yiyor bence 6300 ük mecvut champ'lerden al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

yeni gelen herolara fazla güvenmemek lazım. çünkü ilk haftalarda OP gibidirler fakat 1 hafta sonra gelecek patch de yada 2 hafta sonraya nerf yerler. yani biraz beklemende fayda var 1-2 hafta geçtikten sonra alırsan daha iyi olur hem yeni halinide anlarsın aldıktan sonra nerf yerse pişman olabilirsin. hem 2 hafta sonra bedava olur deneme imkanın da olur. bu arada ana konuyu kullanırsan sevinirim.

güzel açıklamış. yeni gelen her hero op geliyor sonradan nerf yiyor bence 6300 ük mecvut champ'lerden al

Yeni gelen herolarla ilgili söylediklerine katılıyorum ama kafasına göre 6300 lük alırsa oynayamayabilir veya beğenmez bence free olduğu zaman denediği heroları veya oynadığı tarzda bi hero alması çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katsuu

quote:

quote:

Yeni gelen herolarla ilgili söylediklerine katılıyorum ama kafasına göre 6300 lük alırsa oynayamayabilir veya beğenmez bence free olduğu zaman denediği heroları veya oynadığı tarzda bi hero alması çok iyi olur.

tabiki gidipte rastgele bir hero almasın deneyip alsın

• Cass alıcağım ben. Bir bak sende derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katsuu

quote:

quote:

tabiki gidipte rastgele bir hero almasın deneyip alsın

:D

• ya cass noc kennen arasında kaldım ne alıyım noc istiyorum ama daha önce 1 kez oynadın oyuna ilk başladığım gün :) ama tam bilmiyorum
  • Noc oynayipda zevk almayan cok az insan taniyorum :)
  • hmm ya kennen ve cass hakkında görüşleriniz nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.