Şimdi Ara

Yeni havalimanında milyonluk BMW i8 modelleri hizmet verecek (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Toyota, Honda V.S.E...
  • Bostancı'da oturanlar görmüştür bu araçtan Shell'in hemen yakınında arş sokakta terk edilmiş paramparça edilmiş bir tane duruyor, İngiltere plakalı ve sağdan direksiyonlu.



    Görünce gözlerime inanamadım, feci bir halde keşke bir fotoğrafını çekseydim paylaşırdım



    Ne kadar zamandır o araç orada bilen var mı ? İçine kediler yuva yapmış yahu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni havalimanında milyonluk BMW i8 modelleri hizmet verecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin siyasi boyutu geçti artık, 24 ündeydi bitti, oylar verildi halk belirgin bir şekilde tercihini belli etti, daha ötesini konuşmanın bir anlamı ve faydası yok

    tercih israfsa da bırakın en güzeli koyulsun, elden birşey gelmiyorsa biraz da o açıdan bakıp o kafayı yaşamaya çalışın, ne bileyim şu arabayı görüp gurur falan duyun işte, bırakın en lüksü yapılsın
  • Eski donanım haber sever biri olarak seçimden 2 ay önce bir karar aldım iğrenç ve bencil ben bilirim en iyi ben aşşağılarım tayfasından midem bulandı seçim boyunca siteye girmeme kararı aldım ve aylar sonra baktım ki değişen bir şey olmadığını gördüm,her evden 1 kişi pkk'ya OY versin meclise sokalım deyip 67 mv meclise sokan zihniyet,Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan ve 5 şirketin tüm zorluklara rağmen 13 milyar euro yatırım yapıp 29 ekimde ilk fazı hizmete girecek yatırımı nasıl yerden yere vururum derdine düşmüş bu insanları görünce Sn İNCE'nin ŞİZOFREN dedigi kesimin var olduğuna inandım arkadaşlar eleştiri,muhalefet elbette hakkınız ve hakkımız ama hastaysanız gidin tedavi olun,Biz sizin doktorunuz değiliz bu ülkeyi seven,vatansever ülkemin büyümesini güçlenmesini isteyen nasıl bir çivide ben çakabilirim yardım edebilirim diye düşünen biriyim,Patates,soğanı ne alakaysa burada bile ağzına dolayan zavallılarsınız türkiye aksaklıklar olsa bile tarımda kendine yetebilen bir ülke sorun o patetes,soğanı seçimden önce depolarda stoklayan,araziye döken şerefsizlerin cezalandırmalarıdır ve bu hükümetten isteğimde budur,15 gün sonrada hepimiz fiyatların nasıl düştüğünü görürüz.
    Ha bu arada tarım bitti yok oldu diyenlere ufak bir not
    2002 yılında satılan Traktör sayısı : 6322 adet.
    2017 yılında satılan Traktör sayısı : 72909 adet.
    SÖZCÜ,CUMHURİYET OKUYUP,HALKTV izleyen,Bu yayın organlarının yazdıkları/söylediği,sizin okuduklarınızın/dinlediklerinizin anayasanın maddeleri gibi bunlar doğru herkes yalan tribine giren sizsiniz,seçimde gördük araştırmacı hakan çarmıha gerilmekten korkmuş yalan söylemiş,sözcü yazarı Hüsnü size yalan söyler özür diler,2 tura kaldık diye saatlerce sonucu bildikleri halde yalan söyleyen chp yöneticileri ondan sonra koyunları sizde başka yerde ararsınız,sizin inandığınız yalanların herkesin inanmasını beklemeyin doğru haberse amacınız toplumun her kesiminden alın haberi.





  • Harcamada Dubai gibi oluyoruz ama onlar gibi avanta paramız yok. Halk var, sömürmek yeterli.

  • Ağızlarından nasıl salyalar akıyor muhalefetin

    Neymiş görgüsüzlükmüş

    Yurtdışında ki Camaro, Mustang vs polis arabalarını gösterip “Bizimkiler hala Corolla ” diye dalga geçenler şimdi gelmiş “Gösteriş diyor”

    KUDURUNNN

    Şuna %100 eminim bizim polislere de Camaro verseler yorumlar aynen bu şekilde olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyide havalimanını yapan firmalar işletmeyecek mi? adamlar isterse f1 aracı koyar kime ne parasını onlar veriyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McLaren64

    İyi de bu havalimanını yapan sirketler özel. Parasını veren de onlar. Bazı havalimanlarında Porsche, Lamborghini, Ferrari bile var. Neden bu kadar gündem oldu anlamıyorum.
    Follow me hizmetini DHMI verir. Ozel sirket sadece terminalinden sorumlu.
  • İtibarın tasarrufu olmaz sonuçta.



    Halk kendini kemirsin açlıktan bizimkiler ne peşinde. Saraylar lüks araçlar vs vs.





    Bakın bunlara karşı değiliz. Yeter ki halk önce bir refaha ersin. Dubai de herifler Bugatti yapmış polis aracını velhasıl vergi vermiyorlar hatta çalışmıyorlar bile. Hintli arkadaşlar çalışıyor. Giden bilir. Önce halka ver sonra itibar için istersen polise uçak ver. Bunu kavrayamadı bizim halk. Her yıl meclis araçları kiralaması için 10 milyar lira gidiyor. Daha az lüks araçlara binebilirler. Mesela 30 40 50 bin lira maaş alıyorlar. Gerek var mı? Zaten her şeyleri bedava birader. Yakıt ev yemek ve gittikleri her yerde ücretsiz takılıyorlar. (yemek kısmen ücretsiz. Bizim 50 liraya yediğimiz et onlarda 3 lira)



    Partizanlık yüzünden şunu bile sineye çekiyoruz. Hangi partiye destek verirsen ver şuna itiraz etmeyi bil. Seni 1603 liraya mahkum edip 40 bin lira maaş alan ve "asgari ücret fazla bile" diyen kişilere sesinizi çıkarmak zorundasınız.





  • 3. havalimanı yapılsın, yapılana karşı değilim ama şehir merkezine yakın olan havalimanını iptal etmeleri çok mantıksız oldu.
    İstanbulun dışında ulaşımı çok zor bir yere yaptılar yenisini. 1-2 saatte ulaşabileceksem oraya uçağa binmemin ne anlamı kaldı,
    zaten 1 saat de havalimanında kontrollere sıraya kuyruğa gidiyor. Otobüslerde işkence çekmeyelim diye biniyoruz zaten uçağa.
    Havalimanına ulaşana kadar işkence çekeceğiz bu şekilde. Atatürk havalimanı iptal edilmesin isterlerse gidip yenisini Edirneye
    yapsınlar beni ilgilendirmez.
  • Ben anlamıyorum arkadaş adam malum partiye oy veriyor sonra sokaklarda ağlayıp duruyor pazarda fiyat çok yüksek bilmem ne diye olm sizi başımıza sayıylamı veriyorlar ya

  • yollarda bunlardan çok var havaalanı geri kalırmı egeamı kullansınlar ,yakışırmı yerli ve milli dünya devine

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JanKlod

    Kendi ağzıyla söyledi. Wp ver özelden atim video yu

    Mustafa Kemal ATATÜRK şu an yaşamış olsaydı. İnce nin yanında olmazdı. Bu mu benim felsefem bu mu benim anlayışın derdi. Atatürk’ün zamanındaki chp ile şimdili bir değil.

    Alıntıları Göster
    Söylediğin konu günümüz CHP sinin Atatürk CHP si olup olmadığı değil ki. Onuda tartışırız ki sana katıldığım yönler olabilir.
    Ama şu bir gerçek ki devlet terör örgütüyle masaya oturdu ki oturanlarda şimdiki iktidar.
    Bir takım insanların siyasal bazda farklı oy kullanması bütün CHP nin sorunu değildir.
    Aynı CHP liler fetö nün terör örgütü olduğunu bas bas bağırırken diğerleri onların etkinliklerinde hocaları için göz yaşı döküyorlardı.
    %3 lük bir oy kayması yüzünden bakanın Şehit Cenazelerine CHP li başkan almayın demesi bile yeni sistemin ne derece demokratik(!) olacağının bir göstergesi.
    Yani şimdiki iktidar;
    fetöyle kolkolalardı şimdi tertemiz
    pkk ile kol kolalardı şimdi tertemiz
    israil ile hala kol kolalar
    abd ile hala kolkolalar (açıklamalar aldatmasın seni)
    nasıl bir yanılgı içinde bu insanlar anlamıyorm gerçekten.
    ________________
    Başkanlık referandumundan sonra HEMEN yürürlüğe giren 3 maddeden birisi Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun düzenlenmesi idi biliyor musun?
    4 üye CB seçecek 7 üyeyi de Meclis (yani yine iktidar) seçecek.
    Bunun anlamını açıklamama gerek yok yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlive4life -- 30 Haziran 2018; 13:35:24 >




  • Çamur atma peşinde koşan forum ahalisi,, o araçları BMW reklam için bedava dağıttı, ne aynı almasinlar mı,,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu okuyunca istemsizce İnce'nin ''En büyük gelir tasarruf'' sözünü hatırladım ve hüzünlendim. Aman dışarıya zengin gözükelim, halk kemeri sıkar mantığı ile hareket ediyoruz. Devletin başındakilerinin şımarıklığının bedelini vergi, zam derken hep bizler ödüyoruz daha da öderiz.

    Gün gelecek kemerde delik bulamayacağız, bekleyip ne olacak görelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerege -- 30 Haziran 2018; 15:47:4 >
  • Niye Alman;biraz diye asagilasin diyemi? Madem çevreciyiz Toyota da olabilirdi.

    Ne balık hafızalı milletiz.

  • öyle demeyin yav tofaş mı kullansalardı :D :D :D

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.