Şimdi Ara

Yeni Güncelleme Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum İp5 İos 6.1.1 Yüklü Yeni Güncelleme Çıkmış Batarya Probleminde Çok Etkisi Var Mı Bunun Yani Kurulması Çok Gerekli Bir Güncelleme Mi ? Telefonda Jb Kurulu Uğraşmıyım Diye Dedim.

Eğer Gerekli İse Bu Uygulamaları Yedekleyebileceğim Bir Program Vs Var Mı ? Baştan Kurmak Çok Zor Olur.

• 2 kez güncellemeyi denedim 2 sinde'de hata verdi sonra telefon kendisini sildi backup falan yaptım ama sonunda iOS 6.1.2 kuruldu. Öyle bir mutlu oldum ki. 6.1 kullanıyordum resmen şarjım ( oyun oynayarak ) 3.5 saatte bitiyordu. 6.1.2 kurdum yarın sonucu yazabilirim.
  • kesinlikle yapmanı öneririm, şarja süper etkisi oldu. cok daha uzun gidiyor şarj
  • quote:

Orijinalden alıntı: joney1st

Telefonum İp5 İos 6.1.1 Yüklü Yeni Güncelleme Çıkmış Batarya Probleminde Çok Etkisi Var Mı Bunun Yani Kurulması Çok Gerekli Bir Güncelleme Mi ? Telefonda Jb Kurulu Uğraşmıyım Diye Dedim.

Eğer Gerekli İse Bu Uygulamaları Yedekleyebileceğim Bir Program Vs Var Mı ? Baştan Kurmak Çok Zor Olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_72224698/tm.htm

Bak sadece 2 saniyede bulduğum başlık. Mevcut başlıklara bakman yeterli.
  • cevaplar için teşekkür ederim herkese gereken cevabı aldım. bir sorum daha olacaktı telefonda ipa olarak yüklediğim dosyaları nasıl yedekleyebilirim baştan yüklemek istemiyorumda cydia'dan bişey indirmedim onu yedeklemek önemli değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.