Telefonum İp5 İos 6.1.1 Yüklü Yeni Güncelleme Çıkmış Batarya Probleminde Çok Etkisi Var Mı Bunun Yani Kurulması Çok Gerekli Bir Güncelleme Mi ? Telefonda Jb Kurulu Uğraşmıyım Diye Dedim.
Eğer Gerekli İse Bu Uygulamaları Yedekleyebileceğim Bir Program Vs Var Mı ? Baştan Kurmak Çok Zor Olur.
2 kez güncellemeyi denedim 2 sinde'de hata verdi sonra telefon kendisini sildi backup falan yaptım ama sonunda iOS 6.1.2 kuruldu. Öyle bir mutlu oldum ki. 6.1 kullanıyordum resmen şarjım ( oyun oynayarak ) 3.5 saatte bitiyordu. 6.1.2 kurdum yarın sonucu yazabilirim.
kesinlikle yapmanı öneririm, şarja süper etkisi oldu. cok daha uzun gidiyor şarj
quote:
Orijinalden alıntı: joney1st
Telefonum İp5 İos 6.1.1 Yüklü Yeni Güncelleme Çıkmış Batarya Probleminde Çok Etkisi Var Mı Bunun Yani Kurulması Çok Gerekli Bir Güncelleme Mi ? Telefonda Jb Kurulu Uğraşmıyım Diye Dedim.
Eğer Gerekli İse Bu Uygulamaları Yedekleyebileceğim Bir Program Vs Var Mı ? Baştan Kurmak Çok Zor Olur.
Bak sadece 2 saniyede bulduğum başlık. Mevcut başlıklara bakman yeterli.
cevaplar için teşekkür ederim herkese gereken cevabı aldım. bir sorum daha olacaktı telefonda ipa olarak yüklediğim dosyaları nasıl yedekleyebilirim baştan yüklemek istemiyorumda cydia'dan bişey indirmedim onu yedeklemek önemli değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme