Şimdi Ara

Yeni Google Glass üst seviye bir donanımla geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın büyük umutlarla geliştirdiği ancak bazı yetersizlikler nedeniyle son kullanıcıya sunamadığı Google Glass akıllı gözlüğü kurumsal pazarda kendisine alan bulmuş durumda. Google kurumsal pazar için yeni bir gözlük daha geliştiriyor.


     


    Google Glass Enterprise Edition 2 özellikleri ve fiyatı


     


    Google Glass Enterprise Edition 2 adıyla sertifika onaylarında görülen yeni gözlüğün donanımı da ortaya çıkmış durumda. Benchmark testlerine göre Snapdragon 710, 3GB RAM ve Android 8.1 işletim sistemi şeklinde özellikler mevcut.


     


    Ayrıca Bkz.5G abonelikleri 2024 yılında 1.5 milyar olacak

    Yeni Google Glass görüldüğü kadarıyla üst seviye bir akıllı telefon ile eşdeğer performansa sahip olacak. Bu sayede zengin gerçeklik ve diğer sektörel uygulamalarda daha verimli olacağı tahmin edilebilir.


     


    Diğer taraftan ilk dönemin en büyük eleştiri konusu olan batarya ömrüne nasıl bir çare bulunduğu merak konusu. Tasarım tarafında büyük bir değişiklik olmadığı için bataryanın birkaç saatlik bir kullanım ömrü sunacağını söylemek yanlış olmaz.


     


    Google Glass Enterprise Edition 2 modeli en erken gelecek yıl içerisinde piyasada olacak. Fiyat olarak ise önceki 1500$ seviyesini koruyacağı tahmin ediliyor.


     







  • Prize bağlı kullanmamızı isteyecek heralde o donanımla...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek çekirdek skoru, bugün haberi yapılan ve 3 senelik işlemci takmışlar ayıp dediğim Samsung'un yeni M serisi telefonundaki işlemciden %50 daha iyi puan almış...

  • Bu kadar basit bir makaleyi yakistiramadim sizlere.

  • google glass a hala niye bu kadar donanım koymaya calsıtıkları anlamıs değiim zaten bu ozellikler cep telefonunda var...goruntuleme ve ses iltimi iyi olan bir cihaz yap fiyatı da uygun olsun yeter...son kullanıcıya bu ürünü vermek istemiorlar herhal..;)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.