Şimdi Ara

Yeni girdigim ortamda sohbet edemiyorum cok yalniz kaliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abilerim bu sene 11e gectim. Normalde anadolu lisesindeydim ama ozele yazildim. Sinif 15 kisi. Herkes 2 senedir arkadasmis ve herkesin bi ortami var. Bilmiyorum neden ama kimseyle konusmaya cesaret edemiyorum. Yalniz kaliyorum ve canim cok sıkılıyo. Simdi sinifimi degistiricem ve baska bir sinifa gecicem bu siniftaki herkes yeniymis galiba. Icinizde sosyal olan konusmaktan korkmayan ya da sinifta cok konuskan olan kisiler bana yardim edebilir mi ya da tavsiye verebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kardeşim, ben lise sonda pat diye okul değiştirmek zorunda kaldım. Sonra birde lise son sınıfta başka bir sınıfa geçtim. Kendimce geçerli bir sebebin vardı. Okula ilk geldiğimde en arkaya geçmedim. Yani anlayana sosyalleşmeye açık bıraktım kendimi. Sağolsun ön sırada oturan iki dostum bak dostum diyorum çünkü en zor yanlarımda hep yanımda oldular. Neyse iyi güzel tanıştık. Arkadaşlığımız epeyce ileri hat safhalara gitti. Peki nasıl oldu bu? Dürüst oldum. Samimi ve seviyeli oldum. Herkesle aynı anda tanışmadım. Zamana yaydım. Hatta biri çıktı bana, şuna bak çocuğa yavşıyor. Aldırış etmedim. Bu bana bir dost daha kazandırdı.

    Dinimin buyruğunca, elimden geldiğince insanlara hakaret etmemeye çalıştım. Lan bile demezdim. Alttan alırdım. Bu da bana çok arkadaş kazandırdı. Yine lisede bir arkadaşımla yer meselesinden aramda pürüzlük çıkacakken sonra kan kardeş olduk. Bize gelir beraber ders çalışırdık. Nereden nereye. Çokta uzatmak istemiyorum açıkçası. Bu cümlelerin hepsini madde madde ele alıp değerlendirebilirsin. Bunun yanında kültür de önemli. Bazen susmakta önemli oluyor. Her şeyi bilmen her şeyi konuşacaksın anlamına gelmez.

    Gözlem, tatlı dil ve kültür sana düzgün bir arkadaş çevresine yönlendirecektir.

    Okul hayatında başarılar dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.