Şimdi Ara

Yeni General Mobile Q300. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
64.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • arkadaşım çift simkarı ilk yapan firma ve alman malı




  • made in PRC..çin mali arkadasım almanya patenti olabilir ama su an kullandıgım bu model çin mali.ama saglam basit degil okadar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lowerman11

    made in PRC..çin mali arkadasım almanya patenti olabilir ama su an kullandıgım bu model çin mali.ama saglam basit degil okadar..


    Çin malı olduğu ürünün kalitesiz olduğu anlamına gelmez ki :) herkezde öyle bi düşünce yerleşti çin malıysa dandik :)
  • Ya telefonu alan arkadaşlar telefondan fotoraf koyabilirler mi rica etsem.. ?
  • e dogruya dogru piyasada 100 liralik şey çin maliysa 10 lira e tabiki dandik tamam piyasanin yuzde 50si onlarda ama adamların politikasi disari dandik iceri kaliteli mal yapmakmıs yapmadiklarini soylemiyorum ama cogu dandik biliniyor..
  • bu mesaj sesleri nasıl gene cins mi kısa olanlar varmı icinde bib gibi oburunde hepsi uzundu mesajlasanlar icin buyuk sorundu mesaj sesleri
  • mesaj seslerinde bir sorun yok aslinda fena degilde 7 8 ses var başka ses koyamıyosun ya bu programında eksikler var rehberden direk mesaj atamıyosun sectigin birine sacma olmuş biraz ya anlayamadım ama ozellikleri ve şekli itibariyle guzel telefon daha iyi olabilirdi..
  • ben satabilirim ya telefonu bilmiyorum aslinda guzelde pek alisamadim gibi trackball cok cezbediyor cok guzel birsey cidden..300e veririm isteyen varmi :P
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lowerman11

    ben satabilirim ya telefonu bilmiyorum aslinda guzelde pek alisamadim gibi trackball cok cezbediyor cok guzel birsey cidden..300e veririm isteyen varmi :P



    http://www.akset.com/ProductDetails.asp?productid=7816

    0 ı o fiyatlarda

    http://www.birnumaram.com/urun/general-mobile-dstq300-cep-telefonu.aspx?ref=akakce&v=1.28.6




  • nokia E63 mü yoksa bu telefon mu biri bişeyler yazsın

    Q300
     Yeni General Mobile Q300.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknoCat

    nokia E63 mü yoksa bu telefon mu biri bişeyler yazsın

    Q300
     Yeni General Mobile Q300.



    Eğer çift hat ihtiyacınız yoksa Nokia E63'ten şaşmayın. Bende şu an E63 ve DST Q100 var. Ancak E63'ün yerini hiçbirisi tutamaz. Neden?

    - E63 çok sağlam ve kasası çizilmiyor. 1.5 metreden düşürdüm, bataryası, batarya kapağı betona çarpınca fırladı ama çizik bile yoktu, inanılmazdı.

    - İşlemci hızı çok iyi (Skyfire ile youtube sayfasını PC'deki gibi görebiliyorsunuz ve videoları rahatlıkla oynatıyor. Hızı iyi, Divx videoları oynatması mükemmel, N Gage oyunlarını 3 boyutlu kasmadan oynatıyoR)

    - İşletim sistemi Symbian, her türlü tema, oyun, program bulunabiliyor.

    - Nokia kalitesi ve pratikliği kendini hissettiriyor. Kesinlikle bir işi en az tuşa basarak ve en ince detaylar dahi düşünülerek pratik bir şekilde gerçekleştiriyor.

    - Wifi hızı çok iyi.

    Kısacası Q300 ile E63 kıyaslanmaz bile...




  • bende DST Q300 alcaktım şimdi beni vazgçirdin telefon tanıdıktada var (aileden biri) ama inceletmiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknoCat

    bende DST Q300 alcaktım şimdi beni vazgçirdin telefon tanıdıktada var (aileden biri) ama inceletmiyor


    Ne kadar stabil ve güzel bir telefon olsa da (ki bir çok sorundan bahsediyor alan arkadaş) E63 ile kıyaslanamaz. Ayrıca E63'ün sıfırının fiyatı bile bu seviyede iken bu telefon 350 TL etmez. Tek esprisi Wifi olarak görünüyor ancak Java'lı bir telefonda Wifi ne kadar efektif olur bilemem.

    E63 gerçekten çok başarılı bir telefon, 9 aydır kullanıyorum (sanırım bıkmadan kullandığım en uzun telefon) ve inanın 2 telefon taşımamak için DST Q100 aldım ancak onu da E63'den vazgeçemediğim için 2. elde satıyorum. Q100 ile E63'ü kıyaslamıyorum tabiki, Q100 sonuçta amacı belli bir telefon ve işlevini yerine getiriyor ancak Çin işi telefonlarda mutlaka işletim sisteminde vs eksiklikler hatalar mutlaka çıkıyor. Mesela Q100'de klavyeyi Türkçe yapınca mesaj yazmak imkansız gibi birşey oluyor, ancak rehberde kişilerimde Türkçe karakter olduğu için Türkçe klavye kullanmam gerek. Hal böyle olunca her mesaj yazmamdan önce klavyeyi İngilizce yapıyorum öyle yazıyorum. İşkence gibi birşey ya... :) Muhakkak bu tarz garip işletim sistemi hataları ve eksiklikleri Q300'de de vardır. Ama işte böyle şeyler E63'te yok inan ki, herşey inanılmaz ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, hatta senin düşünemediklerin bile. Beğenmediğin ne olursa zaten istediğin gibi değiştirip özelleştirebiliyorsun vs...

    Sözün özü; ben her türlü telefon kullandım; İşletim sistemi olarak Windows Mobile, Symbian, Palm OS, Linux, Java işletim sistemli telefonlar kullandım, dokunmatik ya da normal ekranlı, uç seviyede özellikli cihazlar, basit cihazlar her türlüsü elimden geçti ancak E63 için şunu kesinlikle söyleyebilirim; "Hem özellikli, hem de barındırdığı özellikleri sonuna kadar sunan (bu çok önemli, mesela Q300'de wifi var ama bazı resimler açamıyormuş, video izleyemiyorsun vs) ve pratik kullanımla sunan bir telefon."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 13 Temmuz 2010; 13:17:36 >




  • peki fiyat bazı yerler üretilmiyo bizde yok diyo
    hepsiburada.com da 370TL
    turkcellde mavi olanı 450Tl o olayı anlamadım (fiyat)
    zaten telefonun ara yeri siyah ön arka kapak değişken değil mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknoCat

    peki fiyat bazı yerler üretilmiyo bizde yok diyo
    hepsiburada.com da 370TL
    turkcellde mavi olanı 450Tl o olayı anlamadım (fiyat)
    zaten telefonun ara yeri siyah ön arka kapak değişken değil mi


    370'e E63 varken DST Q300'e 350 lira katiyen verilmez o zaman.

    Bendeki siyah rengi, kuzenim de mavisini kullanıyor. Rengi değişken değil. Arka kapak mat, yumuşak, kadife gibi bir plastikten, ön kapağı ise parlak, sert ve simli gibi görünen bir plastikten.
  • hmm ben kapaklar takılıyo fln sanıyodum ne fark eder
  • arkadaşlar general mobile tochstone 4.3 inç boyutunda (htc hd2 çakması) cep telefonu yapacaktı yalan mı oldu ne oldu bilgisi olan var mı acaba bekle bekle bir şey yok
  • Resimleri var ama kendi yok.
  • slm aşkadamı sen bu telefnu kullanalı yaklasık 1.5 ay olacak heralde bende bu telefonu almayı dusunuyorum ama cok kararsızım bu ortadaki top nekadar saglam kullanmaya basladıktan sonra sınır bozmaya baslarmı acaba sonucta top bu elıme aldım baktım telefonu pek ınceleyemedım ama sunu gordum 1 alt karaktere ınmek ısterken 2 3 tane ınebılıyor oyle bı sorun yasıyormusun kullanımı nasıl??bı tel hakkında bana ufakta olsa bı yorum yaparsan sevınırım forumu hep arastırdım ama dogru duzgun telefonun yorumu sadece senden gelmiş bende sana basvurdum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.