Şimdi Ara

yeni gelen 5770 vortex görüntü vermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ankartım asus p5q, ekran kartım 7600gt ,powercolor 5770 vortex aldım geldi taktım,bir türlü görüntü vermedi.
    bios pilin çıkardım herşeyi söktüm geri taktım bir türlü görüntü vermedi,7600gt yi geri taktım görüntü verdi.
    monitör samsung p2250 . arıza kaydı doldurdum yarın göndermeyi düşününüyorum geri,ama atladığım bir şey varmı ,tecrübesi olanlardan destek rica ediyorum.
    psu corsair tx850w. gtx470 kullandım aynı sistemle.sorunsuzdu.
    saygılar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

6 pinli giriş ek güç içindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem

Ekran kartınızın ek güç girişini taktınız mı ?

6 pinli giriş ek güç içindir.

evet taktım. hatta psumda 6 ya da 8 tane 6+2 lik pciex güç cıkışları var hepsini tek tek denedim.
    fanı dönüyor,deli gibi ısınıyor ama görüntü vermiyor bir de garip birşey farkettim sanki fanının üstüne elimi getirdiğimde fan elime üflüyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi researcher12 -- 15 Ağustos 2011; 22:53:34 >

• Ekran kartınız arızalı, şansınıza o da sizi bulmuş.

Elinize üfler gibi olması normal, hava akımından kaynaklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem

Ekran kartınız arızalı, şansınıza o da sizi bulmuş.

Elinize üfler gibi olması normal, hava akımından kaynaklı.

ilgilendiğniz için teşekkür ederim.mecbur geri gönderecez.
  • Rica ederim. Eğer vatan bilgisayardan aldıysanız, konuşup biraz mağduru oynayın eğer yoğun değillerse hemen test ederler. 3 sene önce kuzenimle beraber aldığımız hdd arızalı çıkınca ertesi gün götürdüm ve 1 saat içinde ürünün yenisi ile değişim yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 15 Ağustos 2011; 23:34:05 >

• Son olarak RAM modüllerinizi çıkartıp, takın. Montaj esnasında kolunuz temas etmiş olabilir ki bu çok görülür. Devam ederse kartı ya farklı bir sistemde test edin ya da geri gönderin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Son olarak RAM modüllerinizi çıkartıp, takın. Montaj esnasında kolunuz temas etmiş olabilir ki bu çok görülür. Devam ederse kartı ya farklı bir sistemde test edin ya da geri gönderin.

Denemek lazım.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• hepsiburadadan aldım.
    ramleri çıkardım tekrar taktım ,tekini taktım,diğer slotlara taktım,dvi-vga dönüştürücü ile monitöre vga dan bağladım.Olmadı,görüntü gelmiyor.kendisi de ısınıyor.Başka bir sistem de test etme olanağım yok ki :(.
    psu yetmiyor diyemiyorum :) gtx470 i 7 ay kullandım.Artı bu meret görğntü vermeden bile gtx470 kadar ısınıyor( dokunmakla anladım).
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi researcher12 -- 16 Ağustos 2011; 1:09:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.